Kenmerken van effectieve vrouwenversierders (#1)

Kenmerken van effectieve vrouwenversierders (#1)

Vandaag behandelen we in dit vrouwen versieren blog een van de kenmerken die effectieve vrouwenversierders bezitten. Nu deze mannen zich realiseren wat er voor nodig is om mooie vrouwen te versieren, balen ze ook wel een klein beetje dat ze deze kennis toen niet hadden.

1. Meet vaardigheden, geen resultaten

 

Gewoonlijk houden mannen van resultaten. Je loon was afgelopen jaar 40.000 euro. Je was in staat je droomauto te maken. Je favoriete voetbalteam werd kampioen. Je beleggingen wierpen vruchten af. Je sliep met x aantal mooie vrouwen die na het versieren in je bed belandden. Enz.

Je kunt dit echter niet doen met vrouwen en daten. Mooie vrouwen versieren en resultaten meten gaat niet goed samen. Waarom?

Wanneer jij je op resultaten gaat focussen, gaat je plezier in het proces rondom mooie vrouwen versieren drastisch omlaag.

Wanneer je doelen telefoonnummers, dates, same night lays, of wat dan ook zijn, je loopt het risico om needy over te komen. Je zult mooie vrouwen proberen te versieren met een onderliggende gedachtegang dat je iets van haar wilt, beter gezegd, moet. Vrouwen ‘ruiken’ een agenda.

Je zelfbeeld en zelfvertrouwen zullen er ook onder lijden. Wanneer je doel is om een erg mooie vrouw mee naar huis te nemen die avond maar je komt erachter dat ze vroeg in de morgen een fotoshoot heeft.. wat ga je dan doen?

Natuurlijk, je kunt excuses en uitzonderingen maken, maar dan wordt het geen solide leerproces meer en uiteindelijk worden je doelen betekenisloos.

Focus op wat JIJ kunt controleren en aan welke kenmerken van effectieve vrouwenversierders je moet werken. Bijvoorbeeld:

Voel je je angstig om vrouwen aan te spreken?

Spreek 10 vrouwen per dag aan.

Vermijd je gemixte groepen (vrouwen en mannen)?

Spreek 3 van deze groepen per dag aan.

Ben je niet op een natuurlijke manier fysiek en aanrakerig?

Raak iedere persoon binnen 30 seconden aan die je op een dag ontmoet.

Wil je leren cold readen?

Maak een dergelijke cold read in op zn minst 5 ontmoetingen.

Wil je meer seksualiteit uitstralen?

Krik je seksuele zelfverzekerdheid op via bv ons boek  vrouwen versieren” en visualiseer over de nacht en wat je met die mooie vrouwen wilt gaan doen na het versieren.

Vergeet vanavond niet Casanova Bootcamp te checken. Het belooft weer een bijzondere uitzending te worden, aldus Tom, Roderik en Caspar!

Cheers, je DatingCoach,

SmoothDoc

Deel 2: Kenmerken effectieve vrouwenversierders

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief en ontvang GRATIS een 75-delige versiercursus briget-maaslandnieuwsbrief

 

You can leave a response, or trackback from your own site.