Kenmerken van effectieve vrouwenversierders (#5)

Kenmerken van effectieve vrouwenversierders (#5)

Wellicht wil je eerst Deel 1 lezen? Kenmerken effectieve vrouwenversierders.

Vandaag behandelen we weer een volgende eigenschap of kenmerk die effectieve vrouwenversierders bezitten om mooie vrouwen te verleiden. Het vervolgen van je zogenaamde ‘opener’.

5. Het is niet de opener, maar wat je erna zegt

Het is niet de opener, maar wat je erna zegt dat nodig is om een goede start te maken om mooie vrouwen te verleiden. Enorm veel mannen zijn er zo mee bezig wat ze zouden moeten zeggen wanneer ze een vrouw aanspreken, dat het echt vervelend is om dit te zeggen… maar het wat je DAARNA zegt is veel belangrijker.

Natuurlijk, je kunt jezelf de set uitblazen door het aanspreken van een meid en totaal het verkeerde zeggen, iets als “Kan ik je een drankje kopen?” en “Het is druk hier”. Je kans op het verleiden van mooie vrouwen is dan verkeken. Dit zijn natuurlijk niet de beste openingszinnen. Mocht je er toch snel eentje willen hebben, neem een kijkje in ons “boek  met versiertips”.

Maar, no matter what hoe slim, direct, spontaan en etc. jij haar aanspreekt, het eerste wat ze gaat doen als reactie op jou is jou aankijken of te zien wat je daarna gaat zeggen.

Wanneer je al een tijdje bezig bent met jouw skill verbeteren op het gebied van mooie vrouwen verleiden weet je het: in het begin waren er de geweldige openers en de mooie routines om aantrekkingskracht mee op te bouwen, maar helemaal geen manier om die overgang te maken tussen deze twee om vervolgens te starten met het verleiden van die mooie vrouwen.

In vrouwen versieren boek lees je hoe je een vloeiende en natuurlijke overgang maakt.

Vrouwen Versieren Boek

Natuurlijk, het eerste dingetje dat je zegt kan je een blowout geven. Mocht je nog weinig ervaring hebben, lees dan ons boekje over vrouwen versieren  (nou boekje ,146 bladzijden!) door voor een openingszin die in het veld getest is en die je geen blowout geeft.

Echter, wanneer je een blowout krijgt, ligt het probleem over het algemeen in je lichaamstaal of body language en/of tonaliteit. Dit is erg moeilijk om als kenmerken van een effectieve vrouwen versierder bij jezelf te verbeteren. Ga op zoek naar iemand die je nauwkeurig bekijkt tijdens het stappen, die verstand van zaken en ervaring heeft, en die je eerlijke feedback geeft die opbouwend en positief voor je is. Pas dan kan jij grote stappen gaan maken voor het verleiden van mooie vrouwen en dat kenmerk van een effectieve vrouwenversierder toevoegen aan je arsenaal.

Cheers,

SmoothDoc

Deel 6 : eigenschappen effectieve vrouwenversierders

 


You can leave a response, or trackback from your own site.