Eigenschappen van effectieve vrouwenversierders (#6)

Eigenschappen van effectieve vrouwenversierders (#6)

Wellicht wil je eerst met Deel 1 beginnen? Eigenschappen effectieve vrouwenversierders

Vandaag behandelen we de 6e eigenschap of kenmerk die effectieve vrouwenversierders bezitten om mooie vrouwen te verleiden. Niet te lang aarzelen maar snel de juiste actie nemen.

6. Wacht niet

Er is een oud cliché dat zegt dat niemand op zijn sterfbed ooit had gewenst om meer tijd door te brengen op kantoor.

Nou… niemand heeft ooit gewenst om langer te wachten om echt goed te worden in het verleiden van mooie vrouwen middels de methode vrouwen versieren   van de Dating Doctors

Zo wenst ook niemand nog een of meerdere maanden te wachten in die periode waarin ze niet in staat zijn de mooie meiden te verleiden die ze ook willen versieren.

Ja, het kan overweldigend zijn. En terwijl het gemakkelijk is om excuses te vinden, KUN jij nog steeds prioriteiten stellen van wat jij belangrijk in je leven vindt en wat niet. Onafhankelijk van hoe lang en hoe succesvol een bepaalde reis is… iedere reis begint altijd met een eerste stap, een eerste moment van actie.

Jij bent in staat om die stap VANDAAG te maken. Een stap, die je dichterbij brengt op het punt waarop je tevreden bent en in staat bent mooie vrouwen te verleiden zo vaak en op welk moment JIJ het wilt.

Een meer technische vraag die ik vaak krijg van mensen, is dat ze vragen of ze een flirtbootcamp nou juist zo snel mogelijk moeten nemen of juist later wanneer ze zelf wat ervaring hebben kunnen opdoen en misschien enkele kinderziektes eruit hebben gewerkt.

Het is waar dat hoe meer ervaren je een versierbootcamp binnenkomt, hoe meer ervaren je er ook weer uit komt. Er zijn nuances en details die je er uit pikt omdat je al meer eigen inzichten in het geheel hebt.

Maar, het is bijna altijd beter om een bootcamp zo vroeg mogelijk te pakken. Los van de waarde van het bootcamp zelf, geven we je alle informatie die je nodig hebt om vanaf dat moment aan je ontwikkeling te werken en in welke volgorde. Dit is vaak heel anders dan wat de meeste mensen DENKEN wat hun sticking points (knelpunten) zijn die hun belemmeren om mooie vrouwen te verleiden.

Daarnaast is het zo dat hoe langer jij bezig bent met het verbeteren van jouw game zonder date en ervaren man jouw game bekritiseerd, hoe meer jij sommige slechte gewoontes internaliseert, met als gevolg dat deze enorm veel lastiger worden om af te leren.  Het is gemakkelijker om iemand te coachen die zelden een vrouw heeft aangesproken, dan iemand die al 1000 vrouwen heeft aangesproken.

En daarnaast is er de wiskunde. Wanneer je 6 maanden wacht en een bootcamp neemt, zul je amper beter zijn  dan wanneer je het bootcamp nu neemt. Maar, als je NU een bootcamp neemt en 6 maanden daarmee gaat oefenen, lig je VEEL MEER voor dan wanneer je had gewacht.

Voor extra info over de versierworkshops en flirtbootcamps die wij geven, klik gerust op versiercursus.

Het ga jullie goed met het verleiden van mooie vrouwen!

SmoothDoc

Deel 7: eigenschappen effectieve vrouwenversierders  

jaarprogramma vrouwen versieren

 

You can leave a response, or trackback from your own site.