Kenmerken van effectieve vrouwenversierders (#7)

Kenmerken van effectieve vrouwenversierders (#7)

Als je deel 1 en de andere delen eerst wil lezen klik dan op de link.

Deel 1: Kenmerken effectieve vrouwenversierders

Vandaag behandelen we de 7e en daarmee ook de laatste eigenschap of kenmerk van deze serie van 7 over zeer belangrijke eigenschappen die effectieve vrouwenversierders bezitten om mooie vrouwen te verleiden. Deze gaat over het altijd plezier blijven maken tijdens jouw eigen groeiproces om zo de motivatie te blijven behouden om door te gaan naar wat je echt wilt bereiken in je leven.

7. Heb plezier!

Ik weet niet waar mensen het vandaan halen om het proces rondom het aantrekken, daten en verleiden van mooie vrouwen als pijnlijk en vervelend te bestempelen.

Je kunt niet succesvol kenmerken van effectieve vrouwen versierders tot je nemen en echt integreren zonder plezier te maken. Wanneer jij geen plezier hebt, heeft zij ook geen plezier. Dit gebeurt via zogeheten ‘spiegelneuronen’. Ik ga er in dit artikel niet uitgebreid op in, maar mocht je hier meer over willen weten kun je eens hierop googlen of kijken naar een TED-talk.

Sommige mensen klagen erover dat ze het niet prettig vinden om in clubs en kroegen te zijn (of een specifieke club of kroeg). Hier is een gemakkelijke remedie voor. Ga naar plekken waar jij geniet van de muziek en de sfeer. Dit zorgt er ook voor dat jij terug wilt komen naar deze plek, en op deze manier raak jij gewend aan die plek, heb je meer mogelijkheden om bekenden tegen te komen en krijg je op een gegeven moment vanzelf ‘social proof’. Meer over met social proof mooie vrouwen verleiden lees je vrouwen verleiden boek.

Wanneer je echt niet van nightgame houdt, ga dan overdag mooie vrouwen verleiden. Daarin ben ik een held. De mooie vrouwen die je kunt verleiden in clubs en kroegen kom je ook tegen tijdens het winkelen, in restaurants, theaters, bij galerijen, sport evenementen enzovoorts. Ontmoet ze daar.

Een van de redenen waarom ik zelf zo hou van mooie vrouwen ontmoeten en verleiden overdag is dat ik ere en grotere variatie aan leuke vrouwen tegenkom. Stel je eens als die mooie vrouwen voor die bewust niet naar clubs en kroegen gaan omdat ze zich daar niet willen laten verleiden!

Daarnaast kan het zijn dat je teveel druk op jezelf zet, je steeds afwisselt tussen sociale en niet sociale activiteiten. Probeer je bewust te worden van wanneer je je erg sociaal voelt en wanneer niet of minder.

Graag wil ik deze serie van 7 posts over kenmerken en eigenschappen van effectieve vrouwen versierders afsluiten met de volgende quote over het verleiden van mooie vrouwen:

If it’s not fun, you’re doing something wrong

Take care,

SmoothDoc

ps. Met ons in-field gaan en zien hoe wij ‘fun’ maken?? Neem eens een kijkje op onze versiercursus.

En anders neem eens een kijkje voor meer tips via onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

vrouwenversierenleren

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.