Escalatie-angst: hoe kom je over je escalatie-angst heen?

Escalatie-angst of angst of te escaleren zodat je je seksuele intentie naar de vrouw overbrengt, is naar mijn mening de tweede grote drempel die je moet overbruggen bij het vrouwen versieren. Voor mij is dit nog altijd een punt waar verbetering nodig is. Het is 100 procent nodig om een vrouw te versieren. Je kunt het vergelijken met een verkoper die een verkoopgesprek voert en wilt afsluiten. Als hij op elk moment van de interactie met de potentiële klant afwijkt van de verkoop, kan het afgelopen zijn.

Daarnaast moet de verkoper de verkoop goed afsluiten als de potentiële klant genoeg koopsignalen afgeeft. Net zoals verkoop moet je bij vrouwen versieren ook een bepaalde richting nemen. Wanneer jij en de vrouw niet meer in de juiste richting gaan, wordt de kans steeds kleiner dat je haar versiert. Niets ‘gebeurt gewoon’’, alle situaties waar je in terecht komt zijn ontstaan door beslissingen van jouw kant en van haar kant. Je kunt van vrouwen niet verwachten dat zij jou gaan versieren. Vrouwen kunnen niet versieren. De lolly gaat jou niet likken, jij moet de lolly likken.

deze man heeft duidelijk geen escalatieangst!

Pak de controle terug

Dus als je denkt dat vrouwen jou heel je leven hebben versierd, heb je een probleem. Dat betekent namelijk dat je totaal geen controle hebt bij wie je eindigt. Je kunt genoegen nemen met zo een vrouw die jou tenminste wilt. Als je wilt weten waarom zoveel mannen dit doen lees dan  mijn vorige artikel: waarom stoppen zoveel mannen met vrouwen versieren?

We hebben dus vastgesteld dat jij controle wilt gaan krijgen over wie je wel en wie je niet versiert. Ook kun je wel vrouwen aanspreken, maar je belandt vaak in de friend-zone of je komt er veel te laat achter dat ze een vriendje heeft.

Wil je weten hoe je meer zelfvertrouwen krijgt met vrouwen zodat je niet meer in de friend-zone belandt? Check dan dit boek over vrouwen versieren dat ik heb gelezen over zelfvertrouwen met vrouwen!

Externe validatie boven pijn om kwijt te raken

Je spreekt een vrouw aan, en je hebt een ongelooflijk leuk gesprek met haar. En  na een gesprek van 5 of 10 minuten, zegt ze opeens: ‘nou, het was leuk je te ontmoeten!’ Dan geeft ze je een hand of –nog erger- een schouderklopje en loopt ze van je weg. Je staat met je bek vol tanden. Ik dacht dat ze me leuk vond!

Heb jij dit wel eens meegemaakt en wil je de oplossing om je escalatie-angst voor altijd achter je te laten? Lees dan vooral verder.

Escaleren is het verbaal en non-verbaal communiceren van jouw seksuele aantrekkelijkheid naar de vrouw toe. Het kan dus zowel met woorden of met je lichaam gebeuren. Het laten zien van deze intenties is voor veel mannen een lastige opgave. Het probleem dat deze mannen hebben is dat zij externe validatie  krijgen van de vrouw op dat moment (ze praat en lacht met hem). Deze externe validatie stellen zij in waarde boven de pijn die zij voelen als ze haar kwijtraken. Dit betekent dat ze in hun hoofd dus denken dat de pijn die zij zullen ervaren als de validatie weg is, het niet waard is om zijn seksuele intenties bloot te stellen.

3 versiertips voor escalatie-angst

En ik snap het. Het is moeilijk om door deze gewoontes heen te breken. Daarom ga ik je nu 3 tips geven om van deze escalatieangst heen te komen zodat jij ook de vrouwen kunt versieren die jij kiest!

Geen angst om seks te hebben is heerlijk!

Net zoals ik de jongens in de foto hierboven de 3 tips heb gegeven aan het begin van de avond waardoor ze allemaal met meerdere vrouwen hebben gezoend en één zelfs een vrouw mee naar huis heeft kunnen nemen!

–       Denk niet in termen van: ‘wat moet ik doen’? , denk beter in termen van: ‘wat wil ik doen?’ Wanneer je deze tip begint toe te passen, zal je meemaken dat je vaak automatisch het eerste denkt. Dan moet je je realiseren dat de ‘juiste’ manier niet uitmaakt op dat moment. Het gaat erom dat je congruent bent en geen dingen doet omdat je denkt dat het moet. Ook al is hetgeen wat je op dat moment ‘wilt’ doen niet bizar slim, dan is het nog steeds beter dan iets doen waar je gedachte niet bij is. Een vrouw voelt dit met gemak aan en je verneukt daarmee al je kansen.

–       Zorg dat je grounded op de grond staat en niet ‘all over the place’ bent. Wat ik hiermee bedoel, is dat jij je voeten goed op de grond voelt. Jij bent de eikenboom en de vrouw is de eekhoorn die er overal omheen beweegt. Wanneer je dit namelijk niet doet, zal de vrouw geen rust bij je vinden. Verleiding speelt plaats in rusttoestand en geen energievolle of beweeglijke stand. Hierdoor verliest ze aantrekkingskracht. Ook zal je stem automatisch lager en emotioneel stimulerende zijn als je dit doet.

–       Leer de fysieke manieren van escaleren door veel te oefenen. Je weet niet waar de grens ligt bij fysiek escaleren als je deze nooit hebt overbrugd. De meeste mannen kunnen fysiek veel verder gaan dan ze nu doen. Probeer dus eens voor de grap extreem fysiek te zijn voor je gevoel. Ze geeft wel aan wanneer je dat te veel doet. Beter een actie uitvoeren en achteraf kalibreren, dan van te voren inschatten waar de grens is.

Droom

Voel gelijk wat de escalatie-angst met je doet.

Als afsluiting van dit artikel kan ik je meegeven dat je jezelf de emotionele zwaarte moet laten voelen van het niet hard genoeg escaleren. Je spreekt vrouwen aan en deze laten je goed voelen door validatie. Maar je durft niet om haar nummer te vragen of met haar te gaan dansen. Ik wil dat je dit zo vaak gaat meemaken dat de pijn die je voelt door deze gemiste kansen pijnlijker voor je zijn dan afwijzingen. Met afwijzingen bedoel ik dat je een vrouw aanspreekt maar dat ze je geen kans gunt en je meteen afwijst. Na een avond wil ik dat je bedenkt welke sets goed gingen en welke kansen je hebt gemist omdat je niet (hard genoeg) hebt ge-escaleert. Kijk ook eens naar deze post over seksueel escaleren. Nu ik hoop dat ik je wat geholpen met deze post om een start te maken om je escalatie-angst of angst om te escaleren in te overwinnen.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.