Friendzone Ontsnappen? Een Tweede Seksuele Techniek

Friendzone Ontsnappen? Een Tweede Seksuele Techniek

Daar zijn we weer met een tweede seksuele techniek voor het voorkomen van de Friendzone. Vanaf vandaag ga je wederom nog succesvoller mooie vrouwen te verleiden.

Techniek 2: Rollenspel

Rollenspellen zijn fantastisch omdat ze jou vrijheid geven om een bepaald terrein binnen te treden dat een stuk moeilijker zou zijn dan wanneer je hier ‘serieus’ in stapt.  Dit geldt voor het seksueler maken van interacties, maar ook voor overige zaken. Het is een geweldige tool om er voor te zorgen dat mooie vrouwen verleiden nog makkelijker wordt omdat je de Friendzone voorkomt.

Bijvoorbeeld, wanneer ik mooie vrouwen wil verleiden vertel ik vaak dat ze geweldig en fun is en dat ik haar mee op wereldreis neem in mijn koffer. Meestal barst ze in lachen uit en reageert ze iets in de context van dit rollenspel, bv “alleen als de koffer eerste klas vliegt.” Op een luchtige en speelse manier doorpraten over het plannen van een reis samen doet haar nog steeds denken aan die emoties die ze had of heeft wanneer ze daadwerkelijk de wereld rond reist met iemand die ze leuk vindt. Kun je je voorstellen dat mooie vrouwen dit zelden meemaken in het proces van verleiden, dit erg kunnen waarderen, en daardoor wordt voorkomen dat je uit de Friendzone blijft?

Een variant hierop is een rollenspel opzetten dat eigenlijk een kader heft dat er al een seksuele relatie tussen jullie bestaat. Vertel haar dat je een zoet en onschuldig jongetje was voordat ze jouw maagdelijkheid af nam. Hahah, mooie vrouwen verleiden wordt nu pas echt leuk!
Tips over andere onderwerpen lezen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren .

De essentie van deze techniek is dat je “over-the-top” moet gaan. In tegenstelling tot de techniek van gister met het ‘lokaas’, laat je hier de twijfel weg die ontstaat uit dubbelzinnigheid, ben je direct en duidelijk.

Je kunt dit nog geavanceerder maken door haar de rol te geven als seksuele aggressor. Laten we er even vanuit gaan dat jij en haar een seksuele conversatie hebben. Plots zou je een volgende zin erin kunnen gooien: “Whoa… langzaam aan alsjeblieft… voordat je mij drie keer per dag ging verleiden was ik een maagd uit een grote stad… weet je nog?”

Een leuke gratis extra cursus daarin is onze SMS2DATE app, dat staat vol plagerige sms-jes of whatsappjes. Zo krijg je in ieder geval een beetje de vibe te pakken.


Oefening

Maak voor jezelf eens een scenario en beschrijf kort jou en haar rollen. Visualiseer hoe je een dergelijk rollenspel in een interactie op zet en hoe zij hier positief op reageert en er in mee gaat!

Tot zo ver deze tweede post met een techniek voor het voorkomen van de Friendzone, morgen volgt er nog een.

Voor in de tussentijd: schrijf je in onze nieuwsbrief vol met gratis versiertips 

SmoothDoc

Deel 1:  Friendzone ontsnappen

Deel 3. Friendzone ontsnappen

Meer over de friendzone 

You can leave a response, or trackback from your own site.