Friendzone Ontsnappen? Een Derde Seksuele Techniek

Friendzone Ontsnappen? Een Derde Seksuele Techniek

Als je sinds voorgaande artikelen niet meer in de Friendzone bent gekomen, chapeau! Mooie vrouwen verleiden lukt dan blijkbaar steeds beter. It’s up to you of je dit artikel nog wilt gaan lezen. Het bevat een derde en laatste seksuele techniek voor het voorkomen van de Friendzone zodat je als een koning mooie vrouwen gaat verleiden zoals we van jou (gaan) verwachten. Let’s go.

Techniek 3: Valse barrières

Dit is een ontzettend goede techniek voor het verleiden van mooie vrouwen. Het maken van valse barrières waarom jullie twee geen seks kunnen hebben. Zij zal neigen om deze valse barrières omver te blazen. En ik zie je al bedenkelijk kijken.. ‘Ja maar hoe gaat dit bijdragen aan het vermijden van de Friendzone?’ ‘Hoe kan ik hier mooie vrouwen mee verleiden?’ Vooruit, maar weer eens een voorbeeld:

“We kunnen geen crazy, passievolle tenenkrullende seks hebben de hele nacht door.. ook al zou het fun zijn, begrijp me niet verkeerd… omdat ik wed dat jij slecht kan zoenen / je echt een ‘nice’ meid bent en je ook een ‘nice’ jongen dient te vinden.”

Nu dat je haar een uitdaging geeft (zoals hierboven dat ze slecht kan zoenen), ben er wel zeker van dat je haar overduidelijk aan het plagen bent. Ze moet het niet verkeerd opvatten! Het kan handig zijn ze vooraf hierover complimentjes te geven om het vermijden van de Friendzone veilig te stellen. Hoe je complimentjes moet geven? Kijk op complimenten geven aan vrouwen.

Een ander voorbeeld:

“Het is een schande dat ik je niet goed ken, omdat je erg sexy bent.” (Try this out jongens, mooie vrouwen verleiden krijgt een nieuwe dimensie!)

slet

Waarom werkt dit?

Deels omdat deze techniek het script omdraait. Wat bedoel ik daarmee? Vrouwen zijn gewend zich te moeten verdedigen in seksuele gesprekken en op seks uitlopende situaties. De mannen willen seks, en de mooie vrouwen hebben de redenen om zich niet te laten verleiden en te kijken of de man door zet.

Maar als jij aan de verdedigende zijde zit, is haar natuurlijke neiging om voor de aanvallende kant te kiezen (zeker wanneer de valse barrières onzin zijn en niet geloofwaardig). Het meest belangrijke, het is lastig om tegelijkertijd aanvallend en verdedigend te zijn, dus wanneer ze jouw objecties ten onder haalt, heeft ze geen tijd om haar eigen op te brengen.

Ga hier mee aan de slag en vermijd die Friendzone koste wat het kost zodat jij die mooie vrouwen kunt verleiden waar je recht op hebt!

Tot zo ver deze laatste en derde post met een techniek voor het voorkomen van de Friendzone.

Voor in de tussentijd: Kijk eens op ons boek Uitgaan van Jezelf voor meer informatie over hoe jij je seksueler kan gaan gedragen.

boekmetversiertips

SmoothDoc

Deel 1:  Friendzone ontsnappen 

Deel 2. Friendzone ontsnappen

Meer over de friendzone 

You can leave a response, or trackback from your own site.