Hoe kun je vrouwen verliefd maken?

Hoe kun je vrouwen verliefd maken

Laatst kreeg ik een mail van iemand waar ik het even met je over wil hebben.

Hij wilde niet dat ik deze zou publiceren, vandaar dat ik dat ook niet doe. De mail ging over hoe hij ‘slechts’ een blowjob van een meid had gekregen op zijn eerste date. Hij wilde wel meer met haar. Zelfs niet alleen seks, hij wilde graag dat ze ook verliefd op hem werd. Hoe kan hij nou haar verliefd op hem laten maken? Jahaa.. soms gaat het verleiden van mooie vrouwen nou niet precies hoe je wilt. Jammer he.

Nou om te beginnen dude, gecondoleerd met je blowjob. Arme jongen toch!

Verliefd, ja dat is wel erg snel. Ze vindt je in ieder geval wel aantrekkelijk. Ik bedoel waarom zou ze jou anders een bj geven? Waarom zou ze jou niet wegsturen, zodat jij ANDERE mooie vrouwen kan gaan verleiden?

In ieder geval hoe die mail op mij over kwam, was dat die meid behoorlijk in hem was geïnteresseerd. Sommige meiden vinden orale seks een stuk minder intimiderend dan geslachtsgemeenschap. Het maakt hen minder kwetsbaar. In mijn optiek wilde zij zeker weten dat jij terug wilde komen voor ronde twee en is ze dus geïnteresseerd. Blijkbaar wilde ze dus ook best wel meer.

Desondanks geef ik over deze situatie graag mijn mening en wat opbouwende feedback. Tips die je helpen om in de toekomst anders tegen het verleiden van mooie vrouwen aan te kijken en ze ook echt verliefd op je te maken.

1. Als jij vrouwen verliefd wilt maken,

ga dan niet over-gamen

Probeer deze meid niet te over-gamen. Waarschijnlijk heeft ze iets meer tijd nodig om zich comfortabel bij jou te voelen. Het bouwen van comfort is iets relatief gemakkelijks. Dat lukt je ook wel, zeker nu je al die bj hebt gehad.

2. Als je vrouwen verliefd wilt maken,

Laat haar praten, praten, praten.

Als zij praat, luister aandachtig en koppel stukken uit haar verhaal terug naar haar als persoon. Dit wordt ook wel ‘empathisch luisteren’ genoemd.

Dus als zij bijvoorbeeld zegt: “Mijn hond is 19 jaar oud, hij zal vast de oudste van Nederland zijn”. Dan zeg jij “Oh echt, de oudste van Nederland ja?”

Het doel hiervan is om duidelijk te maken aan de verteller dat jij luistert, zodat zij in dit geval blijft praten.

3. Als je vrouwen verliefd wilt maken,

Vertel je eigen verhalen om mooie vrouwen te versieren

Vertel enkele verhalen uit jouw kindertijd en over jouw relaties die je hebt met je familie en familieleden. Vaak begin ik verhalen met “toen ik klein was…” of “mijn moeder vertelde mij altijd….”

Dit soort verhalen kun jij ook gemakkelijk vertellen, en het bouwt vrij eenvoudig comfort op.

Het bouwen van comfort is gemakkelijk omdat de meid zich al aangetrokken tot jou voelt. Wanneer de meid tot jou aangetrokken is, WIL zij zich comfortabel voelen. Het is dus een kwestie van het even de tijd geven in verreweg de meeste gevallen. Vrouwen verleiden kost vaak wat extra tijd, zeker mooie vrouwen die willen dat een man niet enkel voor de seks gaat.

Voor de wetenschappers onder ons, je kunt de volgende vergelijking opstellen:

Aantrekkingskracht + Tijd = vrouwen verliefd maken op je 

Vrij eenvoudig toch? Het belangrijkste hiervan is dat je niet zozeer te veel haar probeert te ‘gamen’ en het bed in te ‘lokken’. Ga hier eens mee aan de slag. Laat mij weten hoe dit gaat. Worden vrouwen nu meer verliefd op je?

Ik ben benieuwd naar jullie progressie en resultaten! Vragen kun je hier altijd stellen.

En jouw ervaringen in het verleiden of nog niet verleiden van mooie vrouwen of vrouwen verliefd op je maken kun jij hier ook altijd kwijt.

De voorjaarsvakantie komt er weer aan. Wil je je week nuttig besteden? Kijk eens hier voor mijn boek over vrouwen versieren of vindt mijn  “Internetdating tips” zodat jij je lekker kunt blijven ontwikkelen in deze -misschien- wat rustigere dagen.

Je DatingCoach,

SmoothDoc

Meer over mooie vrouwen verleiden

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.