Versiertips: Eerste indruk verbeteren (4/4)

Versiertips: Eerste indruk verbeteren (4/4)

Het laatste deel al weer van ‘mooie vrouwen versieren met behulp van stereotypes’.  Hier komen de drie laatste versiertips om je eerste indruk te verbeteren.

Wil je eerst bij deel 1 beginnen, klik dan op de volgende link:

Versiertips: Eerste indruk verbeteren

Versiertip Eerste indruk Verbeteren #1:

Maak je geen zorgen of je daadwerkelijk aantrekkelijker gaat worden en meer mooie vrouwen gaat versieren.

Wanneer jij er uit ziet als een normale, gemiddelde gast, dan zul jij ook de resultaten krijgen van een normale gast. De meeste mooie aantrekkelijke vrouwen wijzen normale gasten consequent af, dit nog voordat zij een kans hebben hen te versieren. Dit is ben hun een automatische reactie. Het afwijzen van normale gasten is een gewoonte geworden. Normale gasten die deze vrouwen aanspreken zijn over het algemeen behoeftige knulletjes. Na jaren aangesproken te worden door normale gasten die behoeftig zijn is er een correlatie gemaakt in het onderbewuste van deze vrouwen:

Normaal = Behoeftig

Ik weet dat dit niet eerlijk is, maar we moeten nou eenmaal omgaan met de wereld zoals die is, niet zoals we graag willen dat die zal zijn. De realiteit waarin wij mooie vrouwen versieren kunnen we niet aanpassen. Wel wat we daarin voor een rol hebben. Wanneer je je alleen maar zorgen maakt over meegaan met de groep, in de smaak vallen en er normaal uit zien, wordt jij als behoeftig bestempeld. Alle negatieve stereotypen worden jou opgelegd. Bah!

Denk eraan: Er is een gigantische sociale druk op een ieder van ons om mee te doen met de rest. Als je hier telkens aan toegeeft, zul jij niet excellent worden in dit onderdeel van het leven of het leven algemeen.

“Maar zijn er dan geen meiden die normale mannen leuk vinden?” Jawel, zeker. Maar deze meiden houden ook van sexy mannen. Zij plaatsen de normale mannen in de ‘partner/leuke vriend’ categorie, en sexy mannen in de ‘verleider’ categorie. Tot welke categorie wil jij behoren? In welke categorie wil jij actief mooie vrouwen gaan versieren?

Versiertip Eerste indruk verbeteren #2:

Ben niet te verwarrend in het versieren van mooie vrouwen

Veel mannen proberen bepaalde stijlen te combineren die gewoon niet goed samengaat. Ik zie het voortdurend. Je moet enkel een statement maken dat meiden laat zeggen “Oke, ik snap het!”, per direct. Meiden stereotyperen jou in de eerste twee seconden. Zij nemen niet de tijd om te bedenken hoe jouw schitterende ketting reflecteert op jouw khakis. Ga hun gevoel voor stereotypering niet in de war gooien. Wanneer zij niet per direct snappen waar jij voor komt en waar jij voor staat, gaat het mis. Jij zit dan weer in de positie om met veel moeite die berg op te komen. En wie wilt dat nou?

Versiertip Eerste indruk Verbeteren #3:

Hoe ver moet je dit doortrekken in het proces van mooie vrouwen versieren?

Dit vind ik een erg interessante vraag. Moet je een paar sexy elementen toevoegen aan je verschijning, of moet je gelijk all the way gaan? Het hangt af van je locatie. Als je in een drukke stad op nette feestjes bent, zou ik maar zorgen dat je eruit springt. Ga je daarentegen vaak stappen in kleinere steden, dan is het al voldoende als jij er al iets beter uitzag dan die 10 mensen die je voorgingen. Ze zal je dan hartelijk ontvangen.

Ik ben de hele wereld over gereisd om vrouwen te ontmoeten. En overal werkt dit principe van sexy stereotypes hetzelfde. All the way gaan werkt overal, maar het is niet overal nodig om resultaten te boeken. Zoals ik al zei, soms kan minder genoeg zijn.

Ik raad jou echter aan om je doel beter te overschieten dan te onderschieten. Denk groot wanneer je jouw eerste indruk aan het verbeteren bent. Wanneer je hiermee aan de slag gaat, ga dan ook gelijk all the way. In het begin voel je je misschien een beetje vreemd. Maar het vreemd voelen is een teken dat je je persoonlijkheid FORCEERT om te groeien. Wanneer jij het gevoel hebt dat je te ver bent gegaan, maar wanneer je goede reacties van de vrouwen ontvangt, geeft dat aan dat je op de goede weg bent!

Geef je persoonlijkheid wat tijd om te groeien naar en te wennen aan deze nieuwe ‘verleider‘ look. Gedraag je niet paniekerig wanneer je als verleider er anders uit ziet als de rest.

Je zult versteld staan van de resultaten die je gaat krijgen wanneer meiden je zien als een sexy- in plaats van een gemiddeld persoon. Het verandert de toon van de gehele interactie. Het verandert de balance van kracht. Het maakt dat ZIJ nu JOU achterna gaan.

Mijn studenten zijn soms verbaasd als ze zien dat ik in 30 seconden een makeout heb, of dat ik na 10 minuten een meid naar het wc hokje draag. Ze vragen hoe ik het doen. En ik moet je vertellen, sexy stereotypering is een behoorlijk belangrijk onderdeel van het ‘spel’ dat ik speel. Sommige mensen doen er 10 uren over, of zelfs 10 dagen, om in een meid haar broekje te komen. Voor mij is 10 minuten soms genoeg.

Vaak wordt me gevraagd waarom ik mijn geheimen zo maar bloot geef. Ze zeggen dat als ik dit deel dat iedereen het kan doen en dat ik minder uniek ben. Het feit is echter dat maar EEN PAAR mensen dit lezen en EEN KLEIN DEEL HIER NOG EENS VAN echt de ballen heeft om zich te veranderen in een sexy gast. Ben jij iemand die hier iets mee gaat doen, of ga je dit artikel archiveren als een stukje entertainment van het internet?

Kun jij uit je comfort zone stappen? Heb jij de moed om te vechten tegen die belachelijke sociale druk? Dat is mijn uitdaging voor jou.

Wanneer jij mijn ideeën in werkelijkheid brengt, verdien JIJ al het succes dat je daarmee bereikt. Dat betekent: een hoop vrouwen om jou heen. En ik hou er van om mensen te zien die hier iets mee doen. Oprecht. Als je mij kent weet je dat. En dan weet je ook wat ik ECHT allemaal van vrouwen versiertips vind.

Ik wens jullie allemaal het beste toe, en tot zeer snel! Succes met het verbeteren van je eerste indruk en het versieren en verslinden van al die mooie vrouwen om jou heen met je nieuwe, sexy, kickass look!

SmoothDoc

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 


 

You can leave a response, or trackback from your own site.