Mooie Vrouwen Verleiden Tot Seks

Mooie Vrouwen Verleiden Tot Seks

De vorige post ging over mooie vrouwen verliefd op je maken. Vandaag ga ik je alvast voorbereiden op wat er gaat gebeuren als het moment er kan zijn dat jij met haar naar bed gaat en seks met haar hebt.

Seksuele escalatie zelf is een geweldig groot onderwerp, iets waar ik hier niet in zijn geheel ga behandelen. Je kunt het natuurlijk wel vinden in mijn boek. Toch wil ik je een klein dingetje meegeven, dat je wellicht goed kunt gebruiken. Ik wil het hier enkel beperken tot het opbouwen en afbreken van seksuele spanning om daarmee mooie vrouwen op te winden en te verleiden tot seks.

Doorzettingsvermogen.

Doorzettingsvermogen. Dat is key.  Jij bent degene die moet blijven escaleren en re-escaleren, keer op keer.

Wanneer je met haar aan het zoenen bent en iets meer intimiteit wilt, wil je wellicht proberen stappen voorwaarts te maken richting seks. Je bent haar aan het opwinden. Op een moment, kan het zijn dat zij jou tegenhoudt. Wacht dan 10 minuutjes. Praat ondertussen lekker relaxed met haar, en zet die denkbeeldige volumeknop langzaam weer wat verder open. Windt haar steeds beetje bij beetje verder op en probeer het all-the-way door te trekken. Mooie vrouwen laten zich alleen verleiden tot seks door echte doorzetters!

Ga Door Met Verleiden Tot De Seks

Doe dit net zolang totdat jullie seks hebben of dat zij besluit om naar huis te gaan. Vrouwen houden er erg van als een man gaat voor wat hij wilt. Het geeft hen het gevoel dat ze sexy en gewild is.

Vrouwen hebben een hekel aan mannen die te snel opgeven, of de handdoek in de ring gooien bij ook maar een klein beetje weerstand. Mooie vrouwen laten zich NEVER door dit soort type mannen verleiden! Zorg dat jij niet deze gast bent!

Laat het me nog een keer benadrukken zodat het echt tot je door dringt.

Laten we zeggen dat je aan het zoenen bent met een meid. Je raakt haar borsten aan en dit lijkt ze fijn te vinden. Dan probeer je haar shirtje uit te trekken. Ze houdt je tegen.

Neem hier een pauze, wacht een paar minuten, en zoen haar opnieuw. Haal haar haar uit haar nek en zoen haar hier. Vrouwen houden hier van. Raak opnieuw haar borsten aan en probeer het shirtje uit te trekken. De kansen zijn nu stukken groter dat ze deze keer wel OK zegt.

Er is iets wat betreft het stoeien en het herhalen hiervan dat vrouwen opwindt. Mannen schijnen te houden van de ‘ontlading’ van seksuele spanning, terwijl vrouwen houden van het ‘opbouwen’ van seksuele spanning. Probeer dus open te staan voor hoe mooie vrouwen zich graag willen laten verleiden.

Volg deze simpele instructies de volgende keer op en ik denk dat je meer kans maakt om JOUW DOEL te bereiken. JOUW dromen te realiseren. De voor JOU mooie vrouwen te verleiden tot seks. Zelfvertrouwen met vrouwen is toch wat jij wilt?

p.s. Laat mij weten hoe het gaat. Ik ben dol op levensverhalen van jullie.

Tot zo ver,

SmoothDoc

Meer over mooie vrouwen verleiden 

Kijk ook even op vrouwen versieren voor seks  en vrouwen versieren met praten over seks

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.
SmoothDoc says:

Foto verstuurd. En hoe vond je ons boek over vrouwen versieren?

Geert says:

Graag ontvang ik een foto van uw vrouw voordat ik uw boek wil lezen.

Vriendelijke groeten,
Geert