Praten met vrouwen; drie dodelijke leugens

Drie Dodelijke Leugens Over Wat Je Moet Doen Als Je Praat Met Vrouwen!

Laten we eerlijk tegen elkaar zijn, als jij niet weet hoe je met vrouwen moet praten, dan gaan ze ook niet met je mee naar huis.

Duidelijk en eenvoudig toch?

Geen sixpack, hippe kleren of dure auto’s die daar enige verandering in gaan brengen.

Helaas is er voor de jongens die deze vaardigheid niet beheersen een ton van NUTTELOZE adviezen op het internet te vinden. Geloof me, als voormalig verlegen jongen, heb ik jarenlang de verkeerde adviezen gevolgd. (Met alle gevolgen van dien)

Het grootste deel van de adviezen over het praten met vrouwen zijn ronduit MISLEIDEND en zelfs schadelijk.

In dit artikel behandel ik drie van de dodelijkste leugens die veel mannen maken als ze praten met vrouwen. Ik noem deze leugens DODELIJK omdat ze je kansen op een date of een potje seks verpesten.

Leugen 1: Probeer dingen te vinden die jullie gemeen hebben

Om de een of andere reden adviseren mensen graag dat je dingen moet vinden die jullie me elkaar GEMEEN hebben.

Het probleem is dat wanneer je op zoek gaat naar dingen die jullie met elkaar gemeen hebben, je langzaam in de val van de Friendzone trapt.

Heb je  wel eens gehoord van mijn “Health Food” verhaal?

Vele jaren geleden heb ik op een feest van een vriend van mij, twee uur lang met een vrouw gepraat over allerlei gezonde recepten. Ik dacht echt dat we “foodmates” waren.

Echter, vijftien na ons gesprek was ze boven een andere jongen een BLOWJOB aan het geven.

Waarom?

Heel simpel, omdat ze zich totaal niet SEKSUEEL tot mij aangetrokken voelde. Ik had totaal geen seksuele spanning opgebouwd.

Ik pretendeer niet dat “dingen vinden die jullie met elkaar gemeen hebben” niet werkt. Ik zeg wel dat jij die man moet zien die BEGRIJPT hoe je seksuele spanning kunt creëren. Een man die een vrouw EMOTIONEEL kan raken en een beetje onvoorspelbaar is.

Leugen # 2: Doe alsof je niet geïnteresseerd bent

Dit is een hele BELANGRIJKE. Ik heb zo vaak gezien dat een jongen het compleet VERPESTE bij een vrouw omdat niet geïnteresseerd overkwam.

Het is ook weer NIET de bedoeling dat je poëtische gedichtjes voor haar gaat schrijven. Dat je met een gitaar voor haar raam gaat staan tokkelen of haar overdreven veel complimenteren gaat geven.

Ze moet echter wel WETEN dat jij interesse in haar hebt.

Wanneer jij je interesses (ook seksuele) probeert te  verbergen, dan verberg je eigenlijk je MANELIJKHEID. Jij bent een ECHTE man. Een man die niet bang is om zijn SEKSUELE interesses kenbaar te maken.

Door openlijk te ongeïnteresseerd over te komen zal ze al snel aanmenen dat je gewoon te VERLEGEN bent of niet weet hoe je het moet aanpakken.

Leugen # 3: Wees grappig.

Vrouwen HOUDEN van humor. Ze smelten van mannen die ze aan het lachen krijgen. Sla maar eens een bekend vrouwenblad open. Vaak lees je dat humor de meest AANTREKKELIJKE kwaliteit is van een man.

Vrouwen zijn echter niet op zoek naar een man die continu de clown uithangt. (Anders zou Bassie wel de grootse vrouwenversierder zijn).

Het feit is dat de meeste humor enige voorkennis en “inside jokes” vereist.

Het is eenvoudig om je vrienden aan het lachen te maken, want je kunt lachen over dingen waar je allebei bekend met bent. Een vrouw zal waarschijnlijk hetzelfde verhaal helemaal niet zo grappig vinden. (als ze niet weet wie er bij betrokken zijn)

Dus… STOP met proberen om grappig te zijn. Je maakt het alleen maar moeilijker voor jezelf. Geef haar PLEZIER. Dat is veel makkelijker en daarnaast ook iets waar ze zoekt in een man.

Plezier is het ultieme ingrediënt. Het is waar we in essentie allemaal naar op zoek zijn. Maar hier is iets wat je misschien nog niet weet. Humor werkt ook prikkelend. Hoe meer plezier ze met je beleefd, hoe GEILER ze wordt.

Dit komt als gevolg van een chemische reactie die er in haar hersenen plaatsvindt. In dit artikel ga ik hier niet te diep op in. Belangrijk is dat je begrijpt dat als ze in een giechelende en plagende “mood” is, ze langzaam steeds meer voor je begint te voelen.

Ik heb een nieuw boek waarin ik je stap-voor-stap leer hoe jij die man kunt worden. Hoe je door de GEHEIME taal van “seksuele communicatie” de man wordt waar vrouwen van nature mee willen daten.

Je ontdekt ook dat alles wat je hebt geleerd over hoe je met vrouwen moet praten, juist compleet tegenstrijdig is.

Daarnaast ontdek je een simpele “onder de radar” techniek die ieder normaal gesprek direct verandert in een gesprek waardoor zij zich seksueel tot jou aangetrokken voelt.

Nu De Seksgod Methode 60 Dagen Risicovrij Uitproberen <— KLIK HIER

Seks-God-Methode-3D-228x300

Over de auteur:

Mike Meijer is dating adviseur en schrijver van o.a. het Van Tekst Naar Seks programma en De Seksgod Methode. Hij is gepassioneerd om andere mannen te helpen om hun ware potentie te ontdekken.

Hij heeft het boek geschreven dat je stap-voor-stap leert om een SEKSUELE VIBE te creëren waardoor jij de man wordt waar vrouwen mee willen daten en snel seks mee willen hebben.

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.