Interview Casanova Bootcamp Coach Tom Gorny

Interview Casanova Bootcamp Coach Tom Gorny

Ik heb gezorgd voor een aantal vragen voor Tom Gorny, coach bij Casanova Bootcamp, dat wederom vanavond bij Veronica te zien is. Casanova Bootcamp is op dit moment het programma op de buis waarin te zien is hoe studenten worden getraind om succesvol mooie vrouwen te verleiden. Zo’n 20 vragen zijn onder de ogen van Tom gekomen en hij heeft hier zorgvuldig op geantwoord.

De volgende vragen zijn aan Tom gesteld:

1. Kun je wat vertellen over jezelf. bijv. Je opleiding aan de universiteit, familie, relatiegeschiedenis, woonsituatie, huisdieren, hoe ben je zo coach geworden, wat is je levensmotto?

2. Wat spreekt je zo aan in coaching op gebied van dating en versieren?

3. Wat vindt je van vrouwen?

4. Ik zie in Casanova Bootcamp aflevering 4 dat een meisje (take2) je om je hals springt. Was dat een bepaalde routine, en zo ja kun je die eens uitleggen?

5. Vind je jouw coachingsmethode verschillen van die van Caspar en Roderik

6. Zou je jouw mening kunnen geven over Caspar en Roderik

7. Wat vindt je van de populariteit van het programma Casanova Bootcamp, en beter nog het gebrek eraan? Waar ligt dat aan volgens jou? Wat zou een betere opzet zijn geweest, of ben je toch tevreden met deze opzet? Als jij het voor het zeggen had gehad, zou het programma er dan zo uit zien?

8. Waar wil je zijn over 5 jaar?

9. Wat is het meest romantische wat je ooit voor een vrouw hebt gedaan?

10. Wat is jouw grootste wens?

11. Hoe ziet jouw ideale dag eruit?

12. Wat is het meest bijzondere wat je het afgelopen jaar hebt meegemaakt

13. Wat is voor jou de meest belangrijke eigenschap van een casanova?

14. Vind je jezelf een casanova?

15. Je hebt ooit eens een betoog gehouden over Ethiek in Business. Bestaat er ook ethiek bij het versieren van vrouwen?
      En zo ja, kun je daar iets over zeggen?

16. Wat is jouw meest succesvolle set, waarop je bent afgestapt? Vertel het ons Pua-leerlingen en graag leren we hier van.

17. Zien we wat terug in het programma Casanova Bootcamp van jouw NLP-opleiding?

18. Wat zou je het liefste aan jezelf veranderen (karakter/uiterlijk)?

19. Wat is het meest voorkomende probleem wat je tegenkomt bij mannen die je adviseert, en wat doe jij eraan? 

20. Op televisie heb je je mond vol over “echt zijn” hoe rijm je dat met het paradepaardje van je bedrijf waar je gebruikt van maakt van communicatieve/conversationele hypnose om een vrouw te beïnvloeden?

 

Ik zal hieronder kort mijn visie geven op de antwoorden van Tom. Onthoud dat er niet altijd één waarheid is. Pak eruit wat je eruit wilt pakken. Nou, hier komt die.

Wellicht interessant, ook in het kader van Casanova Bootcamp, is de achtergrond van Tom en hoe hij in het coachen terecht is gekomen. Tom is coach geworden omdat hij ontevreden was waar hij stond. Via debatteren, debatwedstrijden en later zelf mensen hierin trainen, is hij langzaam in het coachen gerold.

Het omturnen van studenten/mannen naar een écht zelfverzekerde man is hetgeen dat Tom het meest aanspreekt. Wat hem daarnaast aanspreekt is om anderen te helpen met de groei die hij ook zelf door heeft gemaakt. Persoonlijk vind ik dat een erg mooie drijfveer om als coach werkzaam te zijn. Het is voor jou dan pas een succes, wanneer het bij de ander ook een succes is. Dit geeft je de kracht en motivatie om altijd voor het best mogelijke resultaat te gaan en geen half werk af te leveren.

Volgens Tom is het mooie aan vrouwen, dat vrouwen veel kleur aan het leven geven van de man, en vice versa.

Een korte terugblik naar aflevering #4 van Casanova Bootcamp laat je zien dat Tom in staat is om een meid die hij hiervoor niet kende om zijn hals te laten springen. Dit is geen voorbedachte routine, maar improvisatie en het aanvoelen van de juiste acties voor de meid op dat specifieke moment. Spontaan kunnen inspelen op een meid die even niet heel enthousiast groet, en dit ombuigen naar het stimuleren van emoties en het opzetten van een rollenspel is hier goed uitgevoerd. Dit is maximaal authentiek, eerlijk, en geeft zoals je ziet goede resultaten. Mooie vrouwen verleiden met dergelijke superwapens is fantastisch. Dit is vanzelfsprekend ook iets wat we bij de Dating Doctors studenten leren. Hier kun je meer over lezen in ons boek Uitgaan van Jezelf. De titel zegt het al natuurlijk.

Tom is loyaal naar en positief over zijn medecoaches Caspar en Roderik, en vindt hen beide gave en gedreven gasten. Tom is positief over Casanova Bootcamp, ondanks de iets tegenvallende kijkcijfers, omdat ze hier op een eerlijke manier laten zien hoe het proces rondom mooie vrouwen verleiden loopt. Jammer dat er niet zo veel mensen kijken als verwacht. Tom is desondanks erg tevreden met de mensen die wel kijken en respecteert mensen die actie willen ondernemen om beter te worden in het verleiden van mooie vrouwen. Casanova Bootcamp is een mooie prestatie in zijn coaching carrière. Tom wil graag bezig blijven met coaching en boeken schrijven en wil het liefst een zo goed mogelijke trainer/coach worden. Het meest bijzondere in dit vakgebied is zien hoe mensen geraakt worden door coaching. Het geweldige van dit vak is dat je de kans krijgt om te doen waarvan je houdt, aldus Tom.

De meest belangrijke eigenschap van een casanova vindt Tom: Initiëren. Je omgeven met mooie vrouwen die je kunt verleiden, de acties maken om dit voor elkaar te krijgen. Dat is waar het om draait. Uiteindelijk groei je vanzelf. Vaak plaatsen mannen vrouwen op een troon en voorkomt dit dat ze initëren, aldus Tom.

Tom vindt zichzelf stiekem geen goede casanova. Hij is vooral bezig met langere termijn doelen: relatie en ontwikkeling in coach/trainer.

Tom wil studenten leren om op een eerlijke manier, zonder te liegen en onware verhalen te vertellen, succesvol vrouwen te verleiden, zodat een vrouw je kiest om wie jij als compleet persoon bent.

Succesverhalen van Tom zijn: het ontmoeten van zijn huidige vriendin in de metro van Rotterdam Alexander. Zijn vorige relatie heeft hij gekregen door een vriendin van die meid aan te spreken in de trein, die hem later voorstelde aan zijn voorgaande vriendin.

Het meest voorkomende probleem bij mannen die succesvoller willen zijn in mooie vrouwen verleiden is dat mannen te veel kijken naar het einddoel en niet op zoek gaat naar tussen-doelen. Bewustmaking is een belangrijke stap in het leerproces.

Bij Tom staat congruent en echt zijn met jezelf op één. Volgens Tom zijn taalpatronen, nodig voor het effectief overdragen van emotie (effectief communiceren) iets minder belangrijk in het persoonlijk groeiproces. Wie je bent bepaalt voor het grootste deel wat je doet.  Het leren van trucs en tactieken (gedragsniveau) staat hiermee ondergeschikt aan het leren van mindsets en overtuigingen (identiteit niveau). Dit is erg in overeenstemming met de visie van onze  versiercursus.

Tot zo ver dit interview. Ik hoop dat je er van hebt genoten en dat je het verleiden van mooie vrouwen je nog weer iets beter af zal gaan!

ps. Kijk vanavond weer naar Casanova Bootcamp!

Cheers,

SmoothDoc

briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.