Review Casanova Bootcamp Uitzending #5

Review Casanova Bootcamp Uitzending #5

Eerst deel 1 zien:  https://www.meesterversierder.nl/review-casanova-bootcamp-uitzending-1/

Gisteren hebben we wederom kunnen zien hoe Tim, Thom en Thomas onder begeleiding van de coaches Roderik, Caspar en Tom bij Casanova Bootcamp aan de slag gingen om te proberen mooie vrouwen te verleiden.

Deze aflevering gaat over het creëren van sociale waarde, een erg belangrijke tool om succesvol mooie vrouwen te verleiden.

De jongens gaan in het park oefenen om meiden bij hun groep te betrekken. Wat kan helpen is voordat je ze over probeert te halen om bij het groepje te komen zitten is voordat je deze move maakt de vrouwen nieuwsgierig maakt en iets interessants vertelt over jullie. Waarde geven, voordat je waarde neemt. Dit is dan ook de volgende opdracht. Het doel: het scoren van een telefoonnummer.

Ze beginnen nu met zijn 5en een feestje. Tim begint en neemt goed gelijke hoogte aan.

“Hey, kom effetjes mee, mijn vrienden zitten te wachten, als je het niet leuk vindt kan je zo weer gaan.” Tom zegt dat je je kansen moet pakken wanneer die zich voordoen. In die zogeheten ‘window of opportunity’ moet je de kans zien, zelf leaden en er vooral zelf in geloven. Nu is de groep al wat groter.

Thom probeert het ook, maar de meiden moeten gaan. Hij vraagt om zonnebrand crème. Vervolgens stelt hij voor om naar de groep te gaan. Wijze les van Tom volgt:

“Je bent pas afgewezen als je je afgewezen voelt en je je afgewezen gedraagt.”.

Hij bleef in dit geval staan en ploegde lekker door. Een vraag als “Waar wordt je gelukkig van?” is een goeie vraag om mooie vrouwen klaar te stomen alvorens ze te verleiden. Later worden deze vragen wel door de jongens eigen gemaakt. Telefoonnummer vragen op een highpoint in een gesprek is een belangrijke en goeie tip.

Tim besluit Thomas te gaan helpen. Beiden ploegen goed door en leren weer een belangrijke les van Tom:

Nee betekent “nee, niet nu” of “nee, niet hier” of “nee, nog niet”.

De meiden zitten wel iets te veel naast elkaar. Desondanks gaan de jongens voor telefoonnummers. Het is tijd voor een evaluatie. Alle drie de jongens hebben een nummer gescoord. Top. Het worden langzamerhand echte casanova’s die weten hoe ze mooie vrouwen moeten aanspreken, aan het lachen moeten maken, en verleiden.

Opdracht voor vanavond: een meid uitnodigen voor naar de villa. Vooraf krijgen ze nog een training: Sociaal succesvol worden. Uitgaan op plaatsen waar voor jou interessante mensen komen is ontzettend belangrijk om te doen. Wat er op een gegeven moment dan gaat gebeuren is dat je niet meer steeds zelf op een vrouw hoeft af te stappen. Het is eerst belangrijk om te weten waar die mooie en interessante vrouwen uithangen, de stap hierna is om ze te verleiden.

Tim gaat met een meid dansen. De meid nodigt hem uit voor fysiek contact. Roderik ziet kansen voor Thom, maar Thom moet zijn kans echter wel pakken.

Thomas besluit om nog een paar extra mensen uit te nodigen. Thomas wordt losser wanneer hij wat alcohol drinkt. Het Poolse meisje en Thom hebben een goede klik. Thom wordt door zijn coach Tom geïnstrueerd om de meid te isoleren. Hij moet deze window of opportunity pakken. Tom gaat er nogmaals heen. Hier MOET hij fysieker gaan worden. Alles weten over hoe je wel goed fysiek moet escaleren? Klik op de fysiek escaleren link.

Thomas runt ook lekker met een meid. Hij blijft doorzetten. Hij heeft het over de Villa. Het is wel slim om dit vroeg aan te kaarten in een gesprek, aldus Roderik. Tim is buitengesloten en weet zich even geen raad. Thomas neemt zijn meid mee. De vraag is of Thomas wel de goede stappen neemt om een voorbeeld te geven aan de andere twee studenten hoe mooie vrouwen te verleiden. Ook Tim gaat voor de alles of niets.

Deze opdracht hebben ze helaas niet gehaald. Wel hebben ze telefoonnummers en dates geregeld. Thomas had succes met Svenja. Tim had een iets mindere avond. Tim voelt een beetje frustratie. Hij geeft de avond een plekje. Thomas zijn meid stuurt nog een leuk smsje. Zij lijkt in de pocket te zijn, aldus Roderik.

Tot zo ver de review. Volgende week belooft het weer een spannende aflevering te worden! Succes met het verleiden van mooie vrouwen.

OPGELET! Omdat er in deze aflevering van Casanova Bootcamp veel zogeheten ‘flakes’ zijn, vrouwen die niet komen opdagen/niet terugbellen etc., ga ik de komende dagen jou hier meer over leren hoe je dit kunt voorkomen.

Enjoy the proces,

SmoothDoc

Voor meer info: http://www.datingdoctors.nl/

Voor deel 6  https://www.meesterversierder.nl/review-casanova-bootcamp-uitzending-6/

You can leave a response, or trackback from your own site.