Kwalificatie bij vrouwen versieren

In deze post ga ik schrijven over Kwalificatie met vrouwen versieren. Wat is kwalificatie juist?

Definitie:

Een voorwaarde die moet vervuld zijn, om een recht te kunnen verwerven.

 

 

Deze term komt vanuit de verkoop. Het is het verschil tussen mensen die goed kunnen verkopen  en de slechte verkopers.  De beste verkopers kunnen ook uitstekend lange termijn relaties onderhouden met hun kopers. Aangezien we weten dat heel veel termen bij vrouwen versieren  uit de verkoop komen, kunnen we dit ook toepassen bij vrouwen versieren.

Jij wilt niet elke vrouw versieren

lelijkevrouw

Het is duidelijk dat wij niet elke vrouw willen. Veel mannen staan er wel niet bij stil, dat ze niet elke vrouw willen versieren. Ze komen dit leren met de gedachte: “ Ik wil elke vrouw op de wereld kunnen krijgen!” Waarom vind je dit nodig? Wil je ook de lelijke vrouwen hebben? Wil je ook de irritante vrouwen hebben? Wil je ook de dikke vrouwen hebben?

De reden waarom ik die drie heb vermeld is om kwalificatie mooi te illustreren. Wanneer je voor het eerst een vrouw aankijkt ben je al aan het kwalificeren! Is ze lelijk, dan heb je geen zin om haar aan te spreken. Ik noem dit ook filteren. Iedereen doet het, vooral meisjes. Kwalificaties moeten niet stoppen bij uiterlijk, vrouwen hebben lijstjes vol met eigenschappen die ze willen in een kerel. Vrouwen zijn dus voorbereid.  Mannen denken altijd meer in de zin van wat er gebeurt, dat wat er zal gebeuren. Dit is de foute attitude! Vrouwen voelen dit aan, dat je niet echt weet wat je wilt. Ze zal zich ten eerste hierdoor niet speciaal voelen. Ten tweede zal je binnen een paar maanden (meestal 3 maanden) zelf beseffen dat je deze vrouw irritant vindt. Je merkt dan vanzelf na een tijdje dat je niets gemeen hebt met haar.

Hiervoor moeten we dus weten wat we willen in een vrouw.  Het is ook leuk te zien bij pick up artists die één specifieke datingcoach volgen. Als ze alles doen wat die coach zegt, zie je ze ook automatisch met zijn type vrouwen rondlopen.

Hoe creër je je eigen stijl? Simpel, door te weten wat je wilt en vrouwen te kwalificeren op basis van jouw eigen wil. Elke datingcoach moet dit beseffen! Je kan je cliënten niet één bepaalde techniek over vrouwen versieren aanleren. Je moet ze de grote lijnen geven, die ze zelf moeten invullen. Eens dat je weet wat je wilt kan je beginnen kwalificeren.

idealevrouwkwalificeren

Hoe kwalificeer je een vrouw die je wilt versieren?

Nu hoe doe je dat specifiek? Kwalificeren gebeurt op drie manieren:

1)      Kleine cirkels: hier ga je gewoon kleine dingen vragen om te polsen wat de situatie is en of ze wel open staat voor jou. Bijvoorbeeld: wat is je naam?

Het vergt niet teveel energie langs haar kant en dan kan je direct zien of je verder kan gaan.

2)      Gemiddeld grote cirkels: Hier ga je al meer testen door te zien of ze wel geinteresseerd is. Bijvoorbeeld: vragen zoals: Vertel me drie interessante dingen over jezelf?

3)      Grote cirkels: Hier ga je de persoon zelf leren kennen en als ze hierdoor willen springen dan wilt dat zeggen dat je nu een diepe emotionele connectie kan beginnen bouwen met deze persoon. Bijvoorbeeld vragen zoals: Vertel me jouw meest gênante ervaring ooit?

kwalificatie-van-de-ideale-vrouw

Kwalificeren vergt dus zeer veel sociale kalibratie. Je moet op elk moment beseffen of de persoon klaar is om naar de volgende cirkel te gaan en/of je een stap terug moet gaan. Als de persoon niet warm genoeg is voor je. Bijvoorbeeld doordat die je bijvoorbeeld niet kent of je was te fysiek, dan moet je het besef hebben dat je te ver bent gegaan en gas terugnemen. Je daalt dan weer een cirkel en maakt haar eerst comfortabel voor je weer kan polsen met de kwalificatievragen of ze warm genoeg is om de volgende cirkel in te gaan.

Dit geeft een volledige andere dimensie aan game, omdat je opeens niet meer aan het denken bent wat er gaat gebeuren. In het begin weet je al wat je wil dat er gebeurt en je Game wordt eigenlijk achterwaarts gespeeld. Je staat zo altijd enkele stappen voor op de vrouw, omdat je al een einddoel hebt en je bent haar aan het kwalificeren om daar te geraken.

Voorbeeldsituatie van een kwalificatie

Kort voorbeeld om jullie een idee te geven:

Als ik een meisje op een date wil krijgen met mij naar een blues bar:

Stap 1 : Ik moet weten wat ik wil? Ik wil haar naar een blues bar brengen met mij.

Stap 2: Welke vragen moet ik stellen om haar warm te krijgen voor de blues bar? Zodat wanneer ik de laatste vraag stel ze 100% een ja zal zeggen. Bijvoorbeeld: ik moet haar vragen of ze spontaan is? Of ze van muziek houdt? Of ze veel uitgaat?

Stap 3: Hoeveel vragen ongeveer hangt af van de situatie (dus hier komt ervaring en sociale kalibratie van te pas).

Uiteindelijk kan ze antwoorden: Nee ik ben niet spontaan en ik hou niet van uitgaan. Ik wil altijd alleen thuis zitten. Dan weet je twee dingen: 1 ) Je kan of een film met haar thuis gaan kijken of ; 2) Zij is een meisje dat niet houdt van al die dingen en jij wel , dus waarom in hemelsnaam zou je willen uitgaan met haar?

Dit kan toegepast worden op alles! Wil je een relatie of seks? Kwalificeer het meisje of dat ze wel klaar is om seks te hebben (misschien is het pas uit met iemand serieus, dan is ze nog niet klaar. Dan kan je gewoon vrienden worden en later iets doen.)

Wil je weten of ze dezelfde sporten zou willen doen met jou? Kwalificeer haar door vragen te stellen over hoe sportief dat ze is…

DISCLAIMER:

Kwalificatie is een heel krachtige tool in een vrouwenversierder of pick up artist zijn toolbox. Het is een heel krachtig concept, dus gebruik het aub op een eerlijke manier. Het kan heel fout toegepast worden en ik hoop dat jullie dit niet gaan doen. Wees altijd eerlijk en lieg niet.

Gebruik dit gewoon om de vrouw van je dromen te vinden of om geen tijd te verspillen als je gewoon seks wilt.

Als jullie ermee hebben geëxperimenteerd stuur dan zeker een bericht. Altijd heel interessant om te horen!

Wil je meer leren over het kwalificeren van vrouwen. Lees dan het boek Uitgaan van Jezelf!

coveruitgaanvanjezelf

 

 

Lees hier meer over kwalificeren van vrouwen

THE END

DR. Afc Link -2b43x

You can leave a response, or trackback from your own site.