Motivatie bij vrouwen versieren

 

 

 

 

 

Je motivatie bij vrouwen versieren is uiterst belangrijk om te kunnen slagen. Mensen willen ook vaak van alles. Veel geld, een goed lichaam en gezondheid, en ze willen ook nog wel een leuke relatie. Nu is het belangrijk dat als je iets wilt, je er ook alles aan geeft.

Toch blijft iets bereiken voor veel mensen nog al moeilijk. Het is ook vaak dat je even of lang moet wachten voor resultaat. Je begint met goede moed en eindigt weer met hetzelfde leventje. Of je eindigt met 20 % van je oorspronkelijke doel. De reden is dat motivatie iets is wat veel mensen zien als iets wat je hebt of  niet hebt. Als je het niet echt bereikt, ben je gewoon een watje of wilde je het gewoon niet echt genoeg.

Ooit in Las Vegas vertelde een Nederlandse personal trainer – Jørgen de Mey – tegen mij het volgende; Ben Affleck moest blijkbaar voor een rol in Armageddon binnen 6 weken in vorm komen. Ben Affleck, rookte, dronk en deed eigenlijk alles wat God verboden had. Echter omdat hij het nodig had voor zijn werk veranderde hij zijn leven radicaal. Volgens Jørgen kun je daar precies de A-listers aan herkennen. Hij merkte dat later ook bij Angelina Jolie. Als je van succesvolle mensen iets vraagt, dan geven ze nog wat extra’s.

Nou komt dat niet omdat Ben en Angelina daar nu mee zijn geboren. Ze hebben daarbij hun motivatie als het ware getraind. Daar zijn ze min of meer mee opgevoed. Ben door zijn vriend Matt Damon. Als acteur ben je getraind om te blijven doorzetten, en veel afwijzingen te accepteren.

Ze deden wel iets wat heel belangrijk is om motivatie te houden. Ze gaven zichzelf een break.

Hoe deden ze dat? Matt en Ben waren acteurs met redelijk wat werk. Niet veel, daarom schreven ze zelf maar een script. Ze schreven zelf een script over iemand met een hoog IQ die niet bereikt wat hij kan in de wereld. Natuurlijk eisen ze dat ze zelf de hoofdrollen in dat script mogen spelen.  Dat script (Good Will Hunting) verdient later iets meer dan 225 miljoen dollar. Het script krijgt daarbij een Oscar, Matt Damon krijgt zelf een Oscar voor de beste hoofdrol, en Minnie Driver en Robin Williams allebei een Oscar voor de beste bijrol. Daarnaast hebben zowel Matt Damon als Ben Affleck hun carrière gelanceerd. Ze hebben het geregeld doordat ze bleven volhouden. Ze hadden de motivatie om door te gaan.

Er is een conversatie tussen Chuckie en Will in die film wat ongeveer opsomt wat het leven tegen jou zegt.

CHUCKIE

Look, you’re my best friend, so don’t take this the wrong way, but in 20 years, if you’re livin’ next door to me, comin’ over watchin’ the fuckin’ Patriots’ games and still workin’ construction, I’ll fuckin’ kill you. And that’s not a threat, that’s a fact. I’ll fuckin’ kill you.

WILL

Chuckie, what are you talkin’…

CHUCKIE

Listen, you got somethin’ that none of us have.

WILL

Why is it always this? I owe it to myself? What if I don’t want to?

CHUCKIE

Fuck you. You owe it to me. Tomorrow I’m gonna wake up and I’ll be fifty and I’ll still be doin’ this. And that’s all right ’cause I’m gonna make a run at it. But you, you’re sittin’ on a winning lottery ticket and you’re too much of a pussy to cash it in. And that’s bullshit ’cause I’d do anything to have what you got! And so would any of these guys. It’d be a fuckin’ insult to us if you’re still here in twenty years.

Good will hunting.  Leuke film met leuke titel, want jij bent als het ware ook aan het jagen op goede wil.

Niet blijven nastreven wat je werkelijk wilt naleven is een belediging van jouw leven.  Je beledigt je leven wat je gegeven is als je over 20 jaar nog steeds met hetzelfde bezig bent.

Je weet wat je moet doen om iets anders in het leven te krijgen. Je moet simpelweg iets anders gaan doen. Het beginnen met iets anders kost het meeste motivatie van allemaal. Het opgeven van een gewoonte kost daarbij nog meer motivatie.

Wellicht paradoxaal dat ik het woord opgeven gebruik…..want veel mensen geven het na een tijdje op. Ze hebben geen vertrouwen in het proces. Ze vinden het allemaal veel te veel moeite kosten. In plaats daarvan stellen zij zich tevreden. ZE STELLEN ZICH TEVREDEN. Op een gegeven moment is dat een gewoonte geworden en komen ze er haast niet meer uit. Het is alsof je een keiharde harddrug een tijdje hebt genomen. Nu ben je als het ware verslaafd aan jezelf tevreden stellen. Het kost daarmee nog meer moeite om een gewoonte op te geven. Je dient het altijd een tijdje vol te houden. Je hebt daar genoeg motivatie voor nodig om het een tijdje vol te houden.

Nu komt motivatie en het volhouden van die motivatie niet vanzelf. Je kunt geen motivatie willen. Je kunt als je motivatie hebt er wel voor zorgen dat je met de beschikbare motivatie zo zuinig mogelijk omgaat. Het is als een wielrenner die achter elke ontsnapping aangaat. Je zult nooit winnen, je dient ook bij motivatie je momenten met zorg te kiezen.

Je wordt niet geboren met het ‘Volhoudgen’

Niemand van ons wordt namelijk met een gen om vol te houden geboren. Iedereen heeft van tijd tot tijd zijn ups en downs. Iedereen geeft het wel eventjes op. Ga er dus niet van uit dat je het toch niet kan, of dat je het toch weer opgeeft.  Ook dat is een pure gewoonte. Blijf gewoon eeuwig die strijd aangaan. Zet alles op het spel. Je bent een mens. Een mens kan van nature zijn impulsen even beheersen.  Een mens stelt het ‘uitstellen’ even uit. Een mens gaat lekker aan de slag, en plukt daar later de vruchten van! Je bent geen 100 % dier. Een dier reageert inderdaad alleen maar op impulsen. Je bent een man met een gezond stel hersens en een plan.

doelenbehalen

Heb je nog geen plan, dan is het tijd om er 1 te maken! Dan heb je namelijk een houvast waaraan jij jezelf telkens weer kan optrekken. Je wilt een miljoen verdienen? Dat gaat al veel beter met een plan hoe je die miljoen wilt gaan verdienen in welke tijd. Op het moment dat je bezig gaat als een bezetene met het plan , dan komt het steeds meer naar je toe. Natuurlijk struikel je soms en geef je af en toe op. Om daarna weer op te staan en weer door te gaan. Het is kwestie van pure training in motivatie. Training houdt ook in dat je er het beste iemand bij kan zoeken. Liefst iemand die al een miljoen heeft bijvoorbeeld. Liefst iemand die stond waar jij nu staat. Zelfs bij het zoeken van zo iemand heb je motivatie nodig. Deze mensen zijn namelijk vaak niet zo maar te vinden. Dus motivatie is belangrijk, het geeft je enorm veel.

Wat geeft motivatie je op termijn?

Walter Mischel experimenteerde al in de jaren 60 van de vorige eeuw met ‘motivatie’. Proefpersonen, in dit geval kinderen, mochten kiezen: één marshmallow nu direct opeten, of twee marshmallows krijgen als ze zich een kwartiertje konden beheersen. De kinderen die aan het experiment meededen, zijn ze daarna blijven volgen totdat ze volwassen werden.

Het bleek dat de kinderen die een kwartier hadden kunnen wachten, over de hele linie gezonder, gelukkiger en rijker waren dan hun leeftijdgenootjes die dat niet konden. De proefpersonen met minder beheersing, kampten vaker met overgewicht, verslavingen, relatieproblemen en hadden vier maal zo vaak een strafblad. Vrij vertaald kunnen we ‘motivatie’ dus ook beschrijven als ‘karakter’, of als ‘ruggengraat’. Als je geen ‘ruggengraat hebt’, dan heb je geen ik-kracht, dan kun je jezelf niet dragen. Je zwalkt door het leven en je bent een speelbal van je impulsen. Dan weer eens zus, dan weer eens zo!

Je motivatie kan ook te ver gaan. Je bent iemand geworden die alleen maar egoïstisch de baas wilt spelen over anderen.  Je denkt dan wat jij wilt ook wel anderen zullen willen. Jij hebt toch elke week weer een nieuwe vrouw in bed? Je vrienden zitten nog steeds computerspelletjes te spelen? Hoe goed bedoeld ook, begrijp dat het altijd is wat jij wilt. Die anderen vragen om hulp als ze erom vragen. Je hoeft niet ongevraagd hulp aan te bieden. Als ze hulp vragen, en je helpt ze, en ze doen er niks mee, mag je het loslaten. Het is hun leven, je kunt mensen niet helpen. Ze kunnen alleen zichzelf helpen.  Je kunt ze wel helpen als ze echt zichzelf willen helpen en om je hulp vragen.

Hoe moet je nu zorgen dat je een ruggengraat hebt die soepel beweegt, terwijl je toch telkens bereikt wat je bijvoorbeeld wilt bij het versieren van vrouwen?

Zo help jij jezelf vol te houden

  • Begrijp dat alles begint met een plan waarin je jouw doelen opschrijft. Zo begrijp je ook beter dat je iets met iets kleins kan beginnen. Doordat je het doel voor ogen houdt, kan je kleine verbeteringen beter accepteren en positiever benaderen. Elke stap dichterbij het doel is er 1 dichter bij het doel. Vele kleine stapjes zorgen er ook voor dat je jouw doel gaat bereiken. Sterker nog, dat werkt bijna in 100 % van de gevallen zo. Toch veel mensen willen gelijk het doel en beginnen daardoor niet eens. Ze hebben geen plan, en zien daarom de tussenstappen niet. Een andere valkuil kan zijn dat mensen een groot doel voor ogen hebben. Ze bereiken een kleine tussenstap en zijn daar niet tevreden mee. Dat kost ze energie uit de motivatiebatterij. Terwijl de mensen met een plan er juist meer energie uit halen. Ze zien het als een positieve stap dichterbij.
  • Zorg dat je een positieve omgeving hebt. Ik bedoel in een omgeving zonder vrouwen kan je nog zo’n fantastisch motivatie hebben; Echter geen vrouwen betekent dan nog steeds geen vrouwen. Werkt erg demotiverend. Als je telkens lekkere vrouwen voorbij ziet lopen, wil je daar graag wat mee gaan doen.
  • Begrijp dat je tegenslagen tegen gaat komen. Begrijp dat het vaak nooit zo snel gaat als je zelf zou willen. Begrijp dat je ook maar een mens bent. Je motivatie is als een batterij. Ook motivatie moet af en toe opgeladen worden.
  • Omdat je hoeveelheid motivatie ‘op’ kan raken, is het verstandig om vervelende klussen op een dag zo in te plannen, dat je qua motivatie nog het meest ‘fit’ bent.
  • Om je batterij zoveel mogelijk opgeladen te laten, installeer je zoveel mogelijk standaard gewoontes. Hierdoor gebruik je zo min mogelijk energie. Een simpele gewoonte:  elke dag spreek je 1 vrouw aan. Je denkt er verder niet over na. Je spreekt gewoon elke dag 1 vrouw aan.
  • Ben zo positief mogelijk in je taalgebruik. Gebruik geen ‘niet’ , “Nee” of “geen”. Ban negatieve zaken en woorden uit je leven. Als voorbeeld: “Ik wil geen angst meer bij het aanspreken van vrouwen.” Je zegt beter:  “Ik wil vrouwen aanspreken.” Je onbewuste heeft namelijk geen boodschap aan negatieve woorden. Daarbij leer je ook een positieve gewoonte aan om alles zo positief mogelijk te formuleren. Andere mensen zullen je nu als positiever zien. Probeer zo weinig mogelijk ‘nee’ te zeggen. Verander dat in ‘ja’: je hoeft niet te zeggen wat je niet wilt, maar zeg wat je wèl wilt! Je onderbewuste ‘ik’ begrijpt namelijk het woordje ‘nee’ niet. Je helpt jezelf, door alles in het positieve te formuleren. Daardoor krijg je vanzelf een nieuwe houding en leer je een nieuw gedragsprogramma aan.
  • Zeg zo weinig mogelijk ‘moeten’. Motivatie heeft te maken met  ‘willen’. Van het woordje ‘moeten’ schiet je onbewuste ‘ik’ als vanzelf in de weerstand. Tuurlijk moet je niks. Je wilt het. Je wilt jezelf wellicht extra motivatie geven door het woord ‘moeten’ te gebruiken. Ik moet dat bereiken. Dat moet ik van mezelf. Anders raak ik niet gelukkig. Onzin, je wil het. Je moet helemaal niks. Het is slinkse manier van het ego om eigenlijk je motivatie sneller uitgeput te laten raken. Weerstand kost namelijk altijd extra energie.
  • Heb compassie met jezelf. Een sporter geeft zijn lichaam ook rust. Een sporter kent ook dagen dat het trainen niet zo lekker gaat. Een topsporter accepteert dat als een gegeven. Een topsporter maakt de training af. Een topsporter weet als het niet zo lekker gaat, hij dan ook net zo hard traint. Het gaat niet om de tijden, het gaat om dat jij jezelf aan het trainen bent. Op de dag van de wedstrijd zelf heb je er meer aan dat je die dag getraind hebt. Hoe slecht de training ook ging.
  • Ga jezelf vooral niet naar beneden halen. Mensen die proberen af te vallen, voelen zich schuldig als ze wat eten. Vanuit dat schuldgevoel voelen ze zich zwakker. Daardoor kost het hen nog meer motivatie om verder af te vallen. Ze geven het ook vaak dan op. Het lukt niet, einde afvallen. Je ondermijnt jezelf zo. Als je terugvalt, besef jij dat het normaal is bij welke gewoonte dan ook. Je gaat gewoon door. Je gaat het nog eens doen. Als je terugvalt, ga je weer door. Je gaat het nog eens doen. Op een gegeven moment merk je dat je een beetje, ietsie pietsie verder komt. Van daaruit krijg je als het ware  een stukje bonusenergie in je motivatiebatterij. Die bonusenergie krijg je alleen als je werkelijk richt op het proces. Het eindresultaat is altijd onbelangrijk. Je doet de dingen waarvan je weet dat het oplevert wat je wilt.
  • Vertel waar je mee bezig bent altijd tegen iemand. Liefst iemand die dicht bij je staat of iemand die je vertrouwt. Een mens is een groepsdier. Gedeelde motivatie is dubbele motivatie.

Motivatievolhouden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gedeelde motivatie is dubbele motivatie

Ik zie te veel mannen bang zijn om te vertellen dat ze beter willen worden in vrouwen versieren. Er is echt niets mis mee dat je heteroseksueel bent. Goh je houdt van vrouwen. Goh, je vindt dat er te weinig vrouwen in je leven zijn. Goh, je wilt daar iets aan doen. Goh…Echt je ouders, je vrienden en gek genoeg vooral vrouwen vinden het heerlijk om deelgenoot te worden van waar je mee bezig bent. En….vinden ze het gek of wijzen ze je af? Dus ze accepteren niet dat je heteroseksueel bent?

Echter naar mijn ervaring vinden mensen het enigszins gek dat je blijkbaar moeite hebt met vrouwen versieren. Jij vindt het gek dat zij dat vinden. Je nam bijvoorbeeld nooit een vriendin mee. Ja, en nu vertel je het. Je zult zien vanuit de gekste hoeken komen opeens vrouwen onder een steen vandaan gekropen. Ze worden je voorgesteld door familie, vrienden of kennissen. Ze weten nu dat je op zoek bent. Jij denkt, dat weet iedereen toch? Nope, want je hebt ze het nooit verteld. De mensen die van je houden willen je graag helpen. Jij wilde het graag alleen doen. Ik snap het ook wel want dat is ook 1 van de redenen waarom je waarschijnlijk nog geen vriendin hebt.  Andere mensen hebben andere contacten en daardoor kunnen zij  jou helpen in het krijgen wat je wilt.  Twee weten meer dan 1.

Laat mensen je alsjeblieft helpen. Stel ze op de hoogte van je wensen. Dan weten ze wat ze jou kunnen geven.

Kijk ook eens bij vrouwen versieren leren

Op het moment dat jij je leven op orde hebt kun je weer een heleboel terug gaan geven.

Lees meer over innergame en motivatie met betrekking tot vrouwen versieren in het boek Uitgaan van Jezelf.

 

boekuitgaanvanjezelvoorkant

 

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.