Laten We Vrienden Blijven – KUTfriendzone

Laten We Vrienden Blijven – KUTfriendzone

Hey, goed je weer te zien. Ik wil het vandaag met je hebben over de ‘friend zone’ nou friendzone. Liever KUTfriendzone, want je hebt er helemaal niks aan. Laten we vrienden blijven, als je dat vaker hoort is dat iets wat echt zo frustrerend kan zijn. Je wilt Laten We Vrienden Blijven eigenlijk liever niet horen. Je hoort wellicht liever, je bent een enorme klootzakkerige eikel, dan dat stomme “Laten we vrienden blijven”. Klopt dat? Ik ken het namelijk. Nu lees verder, dan gaan we er samen wat aan doen. Ik vertel je wat tips, en jij gaat ze toepassen. Goed plan? Ja, lees verder zou ik zeggen.

Uit de friendzone blijven

Om precies te zijn: mooie vrouwen versieren en voor eens en voor altijd uit die verdomde ‘friend zone’ blijven. Ik weet zeker dat je weet waar ik het hier nu over heb. Ik had een groot probleem. Ik werd keer op keer in de ‘friend zone’ geplaatst.

Ik deed zo nu en dan een poging en kreeg steeds iets te horen in de trend van:

“Wow, ik ben onder de indruk. Ik vind je echt een leuke jongen. Maar laten we vrienden blijven. We hebben zo’n leuke band samen. Ik vind het jammer om die te verliezen.”

Voor mij, was dat een schot grove hagel recht in mijn gezicht. Het deed echt ZO veel pijn. Mooie vrouwen versieren kan soms echt KUT zijn.

Soms ging ik na een dergelijke situatie weken, misschien wel maanden, mijn best doen om het goed te maken. Maar het leek niet te lukken. De deur was gesloten. De sleutel was onvindbaar.

Ik kreeg de romantiek er niet meer in…

Is dit jou ook ooit overkomen?

Het zuigt he?

Het zuigt enorm hard.

Toen ik begon met het aanspreken van vrouwen had ik iets vergelijkbaars. Het versieren van deze mooie vrouwen leek ook nog maar even niet te lukken.

Ik appraochte een leuke meid, het leek goed te gaan, maar later zei ze me “laten we maar vrienden blijven”. Het was net als in de jongere jaren, alleen dit was gedaan in 15 minuten in plaats van 6 maanden.

Nou, raad eens: het was nog steeds strontvervelend!

In de friendzone terecht komen blijft altijd vervelend.

Ik ging door een periode waar ik bang was voor het hele idee van het krijgen van nieuwe vrouwelijke vrienden. Ik had al veel vrouwelijk schoon om me heen, waar ik verder niks mee aan kon op seksueel gebied. Ik was op zoek naar vrouwen waarmee ik seks kon hebben, niet om samen te gaan breien en koken.

Een vrouw kan je beter gelijk afwijzen

Ik besloot dat ik liever wilde dat een vrouw mij gelijk af wees dan mij in de friendzone zette. Dat was een van mijn beste beslissingen ever. Let op! Een erg waardevolle tip die ik je zo maar geef. Voor meer tips, neem een kijkje in mijn boek over mooie vrouwen versieren.

Vanaf dat moment, leek het alsof ik een special toverkracht en effect had op vrouwen.

Ik had de attitude die schreeuwde:

“Hey schatje, alles of niets he tussen ons, dus bedenk snel wat je wilt zodat ik je of lekker kan neuken of snel door kan gaan naar de volgende meid.”

Het klinkt misschien een beetje vies en respectloos, maar het werkt uitstekend.

Vanaf dat moment kreeg ik ongeveer 1 op de 5 afwijzingen. Na verloop van tijd waren er 4 van de 5 erg geïnteresseerd en aangetrokken tot mij.

Nu komt het beste van alles:

Het aantal keren dat ik in de friend zone werd gezet was: NUL!!!

Het was als een droom die werkelijkheid werd.

Wat ik leerde is dat het enige echt belangrijke is dat je gigantische aantrekkingskracht veroorzaakt. Ik kies hier bewust voor veroorzaken. Het is JIJ die daar voor haar staat. JIJ die haar wilt versieren. Het zijn niet jouw woordjes of jouw geperfectioneerde thuis uitgedachte openingszinnen. Uiteindelijk komt het neer op JOUZELF en JOUW ENERGIE! De rest valt dan in het niets.

Met slechte energie en een slecht zelfbeeld versier jij geen mooie vrouwen, moge dat duidelijk zijn. Dan krijg je weer te horen “Laten we vrienden blijven.” Terwijl jij best vrienden wilt zijn met haar, alleen haar toch ook keihard wilt neuken. Laten we elkaar geen mietje noemen. Is ook niks mee, je bent een gezonde man wat mij betreft.

Wanneer een meid je leuk vindt is dat prima, maar ze gaat waarschijnlijk geen seks met jou hebben omdat ze je ‘een soort van leuk vindt’.

Ze gaat het niet met jou doen omdat je cool bent, heet bent, vanwege je kleren, omdat je grappig bent… het gebeurt alleen als zij zich gigantisch tot jou aangetrokken voelt.

Dus dat is ook hetgene waar ik naar op zoek ging.

Aantrekkingskracht opbouwen of directe afwijzing.

Mijn doel was om gigantische aantrekkingskracht op te bouwen of om een directe afwijzing te krijgen.

En mijn leven was zo veel leuker geworden sinds dat ik op deze manier begon te leven.

Niet alleen genoot ik van veel meer seks, ik hoefde me ook nooit meer zorgen te maken of een vrouw mij nou aantrekkelijk vond of niet. Mooie vrouwen versieren werd opeens anders. Ik zat mijn gedachten niet steeds bij haar woorden, aan het hopen op bevestiging.

Voordat ik deze ontdekking deed liet ik mijn ego behoorlijk misbruiken. Nu is er niets dat een vrouw kan doen om mij kwaad te krijgen. Het was een geweldige sprong in het diepe. Alleen dat frustrerende “Laten we vrienden blijven”  hoor ik tenminste niet meer.

Mocht je meer willen weten over deze mindset? Neem een kijkje in mijn boek over mooie vrouwen versieren!

Vrouwen Versieren Boek

 

P.S. Heb jij ervaring met het versieren van mooie vrouwen, door het toepassen van een dergelijke vroege screening tijdens het ontmoeten van mooie vrouwen? Vertel het hier, laat je adres achter en ontvang gratis een SMS guide van de Dating Doctors. Zo kun je ook via de telefoon die mooie vrouw blijven versieren.

Tot zo ver,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.
Mooie vrouwen versieren says:

Hai Coen,

Precies. Vaak zitten mannen in de friendszone uit angst. Omdat ze ze hun eigen seksuele gevoelens niet willen accepteren. Omdat ze bang zijn ‘creepy’ gevonden te worden.

Jij wilde het zo. Dan kan het perfect werken.

Anders is het alleen maar een zelfgekozen bron van frustratie.

Coen de Moor says:

Ik heb een paar jaar met een vrouw in de friends zone gezeten. Het voelde voor mij niet als een afwijzing, want ik wilde het zelf ook op die manier. We waren goede vrienden, en dat voelde goed voor ons allebei. Ik had er geen probleem mee.
Na verloop van tijd groeide de relatie toch verder, en nu zijn we getrouwd. En heel erg gelukkig. En met een heel erg bevredigend seksleven.

Wat ik wil zeggen is: het gaat er maar net om wat je wil. Als je die friends zone niet wil, dan meot je dat inderdaad niet doen. Maar ik heb er nooit problemen mee gehad. Voor mij werkt het prima.