Mooie Vrouwen Verleiden Met Humor

Mooie Vrouwen Verleiden Met Humor

Er zijn van die improvisatie docenten die zeggen dat komedie enkel draait om het onverwachte. Dat is waarom willekeurige, aanvallende en zelfs heel slappe humor werkt – je ziet het niet aankomen. Mooie vrouwen die nog hun best doen om een beetje tegen te stribbelen in het verleiden zien dit ook niet aankomen!

Vanzelfsprekend, om te weten wat het onverwachte is, moet je eerst weten wat het verwachte IS, dus laten we daar ook beginnen.

Iets dat me altijd heeft gestoord is dat wanneer mensen van die statements maken waar iedereen het over eens is.

Bijvoorbeeld “Ik wordt er echt ziek van als ik denk aan wat er met al die Native Amerikanen is gebeurd.”

Nou, we zijn het er allemaal over eens dat dergelijke genociden slecht zijn, dus voor mijn eigen amusement geef ik niet de standaard reactie.

“Ja, het is inderdaad jammer dat ze allemaal terug moesten naar hun thuisplaneet terwijl we nog zo veel van hen te leren hadden.”

Dit was niet de standaard respons, en brengt daarom een goede reactie teweeg.

Maar hoe gaat dit helpen met het ontmoeten, aantrekken en verleiden van mooie vrouwen?

Nou, gelukkig voor ons, zijn er honderden manieren waarop mannen verwacht worden zich te gedragen rondom vrouwen, en een van die manieren om ons gevoel voor humor lekker te laten zien is hier tegenin te gaan. Wanneer je op een dergelijke manier uit de hoek komt, maak je jezelf uniek en grappig. Dit in tegenstelling tot fout uitgevoerde grappen waarmee je een clown wordt of simpelweg vreemd gevonden wordt.

Oefening

Vind uit wat jij volgens de verwachting zou moeten doen wanneer je een date hebt met een van die mooie vrouwen en je haar gaat verleiden. Doe vervolgens iets geheel anders.

Bijvoorbeeld: “Oh, dus je ging naar Harvard ja? Aha, dus je bent eigenlijk gedeeltelijk gestoord, he? Ben je hier met dat kleine witte busje gekomen?”

Of

“Hey, je ziet er leuk uit. Wil je me een drankje kopen?”

Of

“Hey, ik houd niet van opscheppen, maar ik heb net loonsverhoging gehad bij McDonalds.”

Of

“Hey, ik ben de hele avond al op zoek naar mooie vrouwen om ze te verleiden. Help je me even mee ze te vinden?”

Wat leuk is aan het uitvinden van de standaard verwachting is dat ik mee kan gaan met die verwachting, maar dan op een sarcastische manier.

Op deze manier kan ik humor laten zien door mee te gaan met de verwachting, maar tegelijkertijd laten zien dat ik anders ben dan anderen.

Bijvoorbeeld:

Zij: “Wat doe je voor werk?”

Ik: “Ik ben doctor, astronaut en een filmster. Verder zit ik nog in een band.”

In deze situatie wordt een man verwacht om te gaan opscheppen of praten over zijn baan. Wanneer je toch mee gaat met deze vraag, maar je eigen sarcasme er in gooit met een ironische toon, laat ik haar zien dat ik anders ben dan de mannen die haar en andere mooie vrouwen proberen te verleiden.

Let wel op dat je dit soort humor en grappen met name gebruikt in de aantrekking fase, niet in de comfort fase.
Je wilt mooie vrouwen verleiden maar hebt nog niet van de verschillende fases in het verleidingsproces gehoord? Klik op het plaatje van het boek met versiertips om meer te weten te komen

boekmetversiertips

Andere voorbeelden:

Zij: “Probeer je in bed te krijgen?”

Er zijn veel manieren om hier mee om te gaan. Een antwoord kan zijn:

Jij: “Nee, ik denk er over om je mee te nemen op een lange wandeltocht naar een stil bosgebied, waar alleen het geluid van onze hartslagen onze speciale zielsconnectie kan verstoren die we hebben gekregen door uren in elkaars ogen te staren.”

Veel mannen ontkennen hier het denken aan seks. Ik ontken het niet, ik overdrijf hetgeen waaraan ik aan het denken was tot belachelijke niveaus.

Eeder genoemd, maar hier geldt het ook: repetition is the mother of skill. Blijven oefenen en op den duur weet je precies wat voor jou werkt!

Succes met het verleiden van die mooie vrouwen!

Je DatingCoach,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.