Review Casanova Uitzending #2

Review Casanova Uitzending #2

Eerst Deel 1 lezen? https://www.meesterversierder.nl/review-casanova-bootcamp-uitzending-1/

Gisteren hebben we wederom kunnen zien hoe Tim, Thom en Thomas onder begeleiding van de coaches Roderik, Caspar en Tom bij Casanova Bootcamp aan de slag gingen om te proberen mooie vrouwen te verleiden.

 

De echte bootcamp is begonnen en de eerste opdracht staat al voor de deur. De extreme verlegenheid en nervositeit begint langzaam weg te ebben en de jongens zijn zichtbaar bezig met hun persoonlijke groeiproces. De gesloten houding wordt elke keer opener. Korte gesprekjes worden langer en de aanspreekangst wordt kleiner wanneer de missie wordt gedaan met als doel zo snel mogelijk afgewezen te worden.

Vandaag is Wim de ijsman op bezoek, die hen in contact brengt met hun eigen kracht. Hij geeft de kandidaten een psychische boost die hen kan helpen om beter mooie vrouwen te verleiden.

Daar staan ze dan, in drie witte jasjes klaar, om in het koude ijs te stappen. Wim spreekt wijze woorden. Om een vrouw te krijgen dien je eerst je mannelijkheid te ontwikkelen. Dat is ook precies wat wij je leren in ons boek “Zelfvertrouwen met vrouwen”.

De volgende oefening staat op het programma: wederom een fysieke inspanning die hun kan helpen om mooie vrouwen te verleiden. 5 min. warming up en daarna lekker boksen.

Thom heeft het even zwaar en geeft zijn grens aan. De training was bedoeld om die grens op te zoeken en er vervolgens overheen te gaan. De comfortzone overschrijden staat direct gelijk aan beter worden in het verleiden van mooie vrouwen.

Na een make-over voor de jongens staat de volgende missie weer klaar. Ze gaan zich in Groningen zo vaak mogelijk laten afwijzen, dit om mentaal sterker te worden, een afwijzing niet meer persoonlijk op te vatten, om zo klaargestoomd te worden voor casanova die moeiteloos mooie vrouwen kan verleiden.

Wat mooi is is een scène waarin een van de jongens die zijn best doet om afgewezen te worden, simpelweg niet wordt afgewezen! Super mooi toch?

Het programma is wel allemaal een beetje tam, zeker gezien dat wij in 2,5 uur al iemand veel beter kunnen maken in het versieren van vrouwen. Kijk hier maar dit onderstaande filmpje.

Mensen, willen jullie nu zelf een stap maken en beter worden in het verleiden van mooie vrouwen?

Neem een kijkje op deze website om vrouwen versieren te leren.

Ciao,

SmoothDoc

Voor deel 3: https://www.meesterversierder.nl/review-casanova-uitzending-3/


You can leave a response, or trackback from your own site.