Vrouwen verliefd op je laten worden

Vrouwen verliefd op je laten worden. Er bestaan een hoop missconcepties over dit. Een vrouw verliefd op je maken kon je het beste doen door een derde persoon in te huren en alles over haar te weten laten komen. Daarna kun je daar op inspelen door precies die dingen te doen die zij aantrekkelijk zou vinden. Deze mooie verbeelding van het datingleven uit de film Hitch is toch wel een beetje mainstream gedachtegang.

Ik ben hier om jou iets te vertellen. Deze acties maken jouw kansen om een vrouw verliefd op je te maken alleen maar kleiner. Er is een juiste manier om een vrouw verliefd op je te laten worden. Die manier is door zo weinig te boeien wat er gebeurt met deze vrouw. Op die manier kun je helemaal vrij jouw persoonlijkheid laten zien.  Nu, toevallig is jouw awesome en vrijzinnige persoonlijkheid iets waar ze uiteindelijk verliefd op wordt!

vrouw-verliefd

 

Wees onverschillig

Als je uitgaat zoals ik om vrouwen te versieren, dan spreek je vaak vrouw na vrouw aan. Meestal resulteert er dit in dat je steeds meer expressie gaat tonen. Je komt de club namelijk binnen, terwijl je  de hele dag hebt gewerkt of  op school bent geweest.  In de club is het handig als je dan ineens heel sociaal gaan doen. Veel mensen hebben daar niet gelijk zin in. Jij wilt leren vrouwen te versieren dus je doet het toch. Nu spreek je vrouw na vrouw aan. Op een gegeven moment komen er dan grapjes in je op waarvan je denkt: zei ik dat? Dat heb je vast wel eens meer meegemaakt. Nu dit betekent dat je vrij en onverschillig bent geworden. Je hebt eindelijk jouw brein gedwongen om resultaten in de toekomst los te laten. Je hebt jouw brein de bewijzen gegeven. De bewijzen dat er niets met jou kan overkomen als je vrijuit je gedachten spuit.

Belangrijk hierbij is wel dat je in elk gesprek dat soort zaken op tafel te gooit. Soms heb je wel eens dat je een lang gesprek met een vrouw hebt. En je denkt: ik ben goed bezig, want ik praat met een vrouw! Toch kan niets minder waar zijn. De meeste mannen blijven namelijk in die redelijke comfortabele positie.  Ze blijven ook zo veilig mogelijk in het gesprek over koetjes en kalfjes praten. Met andere woorden het gesprek is vaak enorm slaapverwekkend en saai voor de vrouw die je aansprak. De meeste mannen nemen geen risico’s in het gesprek omdat ZIJ! dan misschien weg gaat lopen. Op dat moment zetten zij zich alleen maar dieper vast in hun hoofd.  Die mannen gaan ook steeds vaster zitten in hun hoofd.  Je traint je brein namelijk in de ding die je vaak doet. Deze mannen denken aan veiligheid, weglopen en “ik moet laten zien dat ik goed genoeg voor haar”. Nu staat er goed, echter dit is helemaal niet goed. Je wilt namelijk die uitwaartse energie van jouw vibe en woorden ontwikkelen en ontdekken. Dat is wat vrouwen naar jou aantrekt. Je wilt checken of ZIJ! goed genoeg is voor jou! Een meesterversierder heeft net even een 180 graden andere gedachtegang dus. Het leven is te kort om op te trekken met vrouwen die niets aan je leven toevoegen.

kissslowly

 

Doe dus altijd iets wat je niet in eerste instantie zou kunnen doen als je nog niet in ‘sociale’ mood bent. Je kunt van alles doen. Experimenteer eens hier en daar. Zeg haar dat ze op je moeder lijkt, of doe eens gek en geef haar het meest cheesy compliment wat je kunt verzinnen. Of draai haar in een rondje of til haar op. Zoals je ziet, er zijn oneindig veel dingen die je kunt doen om het ‘leuker’ te maken.

Denk proces gericht als je vrouwen verliefd op je wil laten worden 

Vooral als je begint met de technieken die je leert bij het bestuderen van pick-up is het belangrijk proces gericht te denken. Je hebt namelijk weinig referentiepunten en om elk onderdeel te analyseren is bijna tijdverspilling. Onderneem veel actie en wees blij met de actie die je onderneemt om de man te worden die je wilt zijn. Het is dus niet belangrijk dat je per se een vrouw zoent op een avond. Het is niet belangrijk om per se haar nummer te scoren. Het gaat erom dat je de acties onderneemt die jij voor jezelf hebt voorgenomen. Vertrouw me maar! Als je je niet op het resultaat focust maar in plaats daarvan op het proces – komen de resultaten en de successen vanzelf.

Zo kun je vrouwen verliefd op je laten worden. Dus veel plezier met het ondernemen van actie en de daarbij mooie successen die je zult hebben.

Mocht je wat vrouwen hebben versierd, en wil je wat ideetjes voor whatsappjes?

Download dan de GRATIS SMS2DATE app!
Klik op App Store voor Iphone en Google play voor Android 

P.S. check ook: Zo wordt ze verliefd op je

You can leave a response, or trackback from your own site.