Overdag een vrouw effectief ontmoeten

 

 

 

 

 

 

 

 

Overdag een vrouw effectief ontmoeten

Veel mannen ontmoeten zo nu en dan een vrouw tijdens het uitgaan. Echter, als ze de vrouw van hun dromen op straat zien lopen hebben ze geen idee hoe ze haar moeten ontmoeten. Hoe spreek je haar aan en wat moet je zeggen?

Vrouwen aanspreken

’s nachts gaan vrouwen uit om mensen te ontmoeten. Overdag zijn vrouwen echter vaak met iets bezig. Jouw taak bij het aanspreken is dus om de vrouw te stoppen in haar dagelijkse bezigheden. Daarna ga je een gesprek met haar aan. Je moet haar dus stoppen als zij aan het lopen is. Anders kun je nooit een gesprek met haar aan gaan. En dit is ook alles wat je met het aanspreken wilt doen. Als ze richting jou loopt laat je al zover mogelijk van te voren zien dat je haar gaat stoppen. Je zwaait, groet en zet een big smile op. Zo ziet zij dat je comfortabel bent haar te stoppen en dat je niet bang bent dat iemand het ziet. Wanneer ze van je af loopt kun je haar of rustig een tikje op haar schouder geven en groeten met een big smile. Ofwel kun je een bocht om haar maken en je dan omdraaien om haar vervolgens te groeten.

Gesprek beginnen

De eerste zin of zinnen, zijn slechts bedoeld om het gesprek te beginnen. Een goede manier om dit te doen is om bijvoorbeeld uit te leggen waarom je haar aanspreekt. ‘Jij hebt zo’n geweldig vrouwelijk loopje, dus ik moet je even stoppen.’Dit is een voorbeeld van een directe opener. Het laat zien dat je je seksueel durft te uiten en zij heeft dit waarschijnlijk nog nooit meegemaakt op straat.

Vrouwen Ontmoeten

Dan begint de ontmoeting. Als ze nog steeds staat na je opener, dan is het tijd om haar te ontmoeten. Je stelt jezelf simpelweg voor door je hand uit te steken en namen uit te wisselen. En nu hebben jullie elkaar ontmoet!

Aantrekkingskracht opbouwen

Voordat ze ook maar iets met jou gaat ondernemen op seksueel niveau, moet ze eerst aangetrokken tot je zijn. Ik kan nu allemaal leuke zinnetjes gaan voorkauwen die zouden kunnen werken, maar het belangrijkste is dat je de juiste geestelijke houding aanneemt. Dit zorgt er automatisch voor dat ze aangetrokken wordt. Allereerst zorg ervoor dat je niet jezelf gaat bewijzen tegenover haar. Begin niet gelijk hele verhalen over hoe cool jij wel niet bent. Ten tweede, alles wat je zegt is omdat het je eigen emotionele gesteldheid bevordert. Wat ik daarmee bedoel is dat je het doet voor je eigen plezier, en niet omdat je iets wilt. Ten slotte –  zij zal niet altijd positief reageren en ze zal het jou vaak een beetje moeilijk maken. Dit betekent dat ze je leuk vindt! Ga het dus vooral niet persoonlijk opvatten en beledigend terug snauwen. Zie haar als een puppy die gerustgesteld wilt worden omdat haar net iets onvoorstelbaars is overkomen waardoor ze van streek is.

Haar laten investeren

Zodra je merkt dat ze aangetrokken tot je is, is het tijd om haar te laten investeren in het gesprek. Hoe aangetrokken ze ook tot je is, als er geen connectie is op een menselijk niveau, zal ze nooit met je afspreken. Naarmate je meer gevorderd ben, zul je sneller zien wanneer dit moment is. Ik merk het vaak aan de pupillen die iets groter worden en stralende ogen met sterk oogcontact.

Op dit moment ga je met zo weinig woorden praten, met heel veel pauzes tussen je zinnen. Laat haar het gesprek verder vorderen. Laat haar praten over bijvoorbeeld haar dagelijkse bezigheden. Als zij begint dat ze houdt van paardrijden bijvoorbeeld, zeg je simpelweg: ‘’oh Vertel!’.

Zo kun je er zelf achterkomen of ze daadwerkelijk een leuke vrouw is en je kunt connectie maken op het geen waarop elke mens connectie kan maken. Nu ga die vrouwen ontmoeten?

Waar ga je die vrouwen ontmoeten?

Waar ga je die vrouwen ontmoeten? Wat is dat voor vraag. Overal waar jij een leuke vrouw ziet. Nou goed dan, in ieder geval elke beetje winkelstraat lopen ze gewoon rond!

Nu weet je alles, ga de straat op en ga die vrouwen ontmoeten!

En dan alles gaat goed, en dan?

Instant Date of Date afspreken

Zodra je eenmaal 15 minuten of langer met haar op dezelfde plek aan het praten ben, is het tijd om te gaan verplaatsen. Je vertelt haar kort de reden waarom je haar leuk vindt. Vervolgens stel je voor om even wat te gaan drinken met haar, aangezien jullie nu toch al 15 minuten aan het praten zijn. Als je de voorgaande punten goed hebt gedaan, zal ze altijd ja zeggen. Of ze kan niet wegens tijd, dan zal ze om je nummer vragen voor een andere date.

Belangrijk is dat wanneer je nummers uitwisselt dat je al met haar een dag bepaalt wanneer je haar weer gaat zien. Dit moet altijd binnen 3 dagen van de dag dat je haar ontmoet hebt liggen! Via de Dating Doctors SMS2DATE app kun je voor die 3 dagen de spanning wel hoog houden.

Anders zal het momentum verloren gaan, hiermee bedoel ik de band die jullie hebben opgebouwd in 15 minuten. Ze zal naar huis gaan en na een aantal dagen zal ze een reden verzinnen om niet met je af te spreken. Dit is puur omdat haar logische brein opkomt, en ze op dat moment vrijwel alleen op haar emoties handelt die je haar geeft.  Ook bij vrouwen ontmoeten dien je het ijzer te smeden als het heet is!

Wil je meer over vrouwen ontmoeten lezen? Bestel ons vrouwen versieren boek!

Meer over instant dates en daten van mooie vrouwen

You can leave a response, or trackback from your own site.