Aanspreken en aantrekkingskracht opbouwen

Het allereerste begin van vrouwen versieren – het openen

Je spreekt een chick aan. Doe dit met een luide stem. Ze moet je namelijk kunnen horen. Spreek dus vanuit je buik en met een stemtonaliteit iets naar omlaag.

De openingszin maakt niet uit. Het gaat erom dat je spanning opbouwt voor wat er komen gaat. Ze moet geïntrigeerd raken door de manier hoe je haar aanspreekt waardoor ze niet direct kan anticiperen wat er daarna komt.

mooie_vrouw

 

Het maakt niet uit of je indirect of direct aanspreekt. Het gaat om de subcommunicatie. Die moet duidelijk zijn. Wees flexibel in het openen. Het kan zijn dat ze onderweg is en met haar hoofd bij hele andere dingen zit. Zij is nog meer onvoorbereid dan jij op het gesprek.

Wil je weten hoe je je stem gebruikt en hoe je jouw openingszin gebruikt om haar of een vrouw sneller te versieren:

Je onderneemt actie waardoor je in de sociale-flow komt. De laatste set van de avond opent altijd beter dan de eerste set. Wat er vervolgens uit het openen ontstaat maakt niet uit.

Je hebt geen belang bij de uitkomst wanneer je opent. Je bent alleen aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn en die ontdek je door te openen.

Daarnaast, geef jezelf permissie om te openen. Er is geen reden dat jij niet genoeg bent voor haar. Je geeft haar een kans om een leuke man te ontmoeten. Het zegt niets over jou als persoon als ze je afwijst. Je imago die je van jezelf hebt moet niet kunnen veranderd worden door de reactie van een enkele chick.

Voor leuke openingszinnen: Kijk hier onze website met openingszinnen of op openingszinnen in disco, club of bij uitgaan:

 

Aantrekkingskracht opbouwen

Wat je zegt na het aanspreken is vooral luchtig, speels en uitdagend. Vermijd het om alleen vragen te stellen die alleen een logisch antwoord behoeven. In deze fase ligt de nadruk op statement en het laten zien van je persoonlijkheid, waar ze aangetrokken tot zal gaan voelen.

Het is belangrijk om je intentie duidelijk te maken in subcommunicatie. Hou sterk oogcontact. Heb een stabiele lichaamshouding met geen tot weinig onnodige lichaamsbeweging. De regel geldt: Hoe minder moeite het je kost, hoe beter. Dit communiceert namelijk dat het heel normaal is dat je zo random een chick ontmoet en dat dit gewoon de manier is hoe jij met vrouwen omgaat.

mangeet_aantrekkingskracht

 

Wees leidend in het gesprek. Jij bent de man, jij moet dus ervoor zorgen dat zij zich emotioneel gaat openstellen voor jouw manipulatie. Als je dit goed doet zal zij je net zoveel energie teruggeven als jij haar geeft.

Je hoeft niet in te gaan op de onderwerpen waar zij over begint. Wees niet emotioneel reagerend op dingen die zij zegt. Ze maken allemaal niets uit. Het gaat om de onderliggende vibe die je afgeeft. Als ze zegt dat ze een vriendje heeft of dat ze geen tijd om te praten, dan begin je over een ander onderwerp. Dit is in de verkoop namelijk een teken van een koopsignaal. Een persoon die helemaal niet van plan is om te kopen zal je niet eens te woord staan. Maar een persoon die wel om te buigen is zal stomme smoesjes verzinnen. Hiermee wilt zij eigenlijk al die mannen filteren waardoor alleen de goede overblijven. Dat ben jij dus!

In deze fase ben jij vooral aan het praten. Het is belangrijk dat zij jouw persoonlijkheid in de eerste minuut of 2 leert kennen.  Praat dus om dit te laten zien, niet om indruk te proberen te maken.

Effectief en met zelfvertrouwen vrouwen versieren

Hoe krijg je zelfvertrouwen zodat je effectief vrouwen kunt gaan versieren? Lees ons boek met versiertips  Uitgaan van Jezelf.

boekuitgaanvanjezelvoorkant

 

 

 

 

 

 

 

 

Zorg ervoor dat je positief blijft, ook al is zij negatief. Het is dus vooral voor jezelf bedoelt dat je positief bent. Niet voor haar. Je kan bijvoorbeeld grapjes maken ten koste van haar. Dit werkt heel goed. Maar zorg ervoor dat je dan ook grapjes ten koste van jouzelf maakt. Anders ben je voor haar een klootzak. Als je jezelf ook in een grappig daglicht zet, dan ben je weer aardig. Meiden gaan niet voor mannen die haar alleen gebruiken als amusementspop of masturbatierobot.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.