Overdag vrouwen versieren: haar laten investeren en het gesprek leiden

In mijn vorige artikel heb je geleerd hoe je de aandacht van een vrouw op een effectieve manier krijgt en hoe je aantrekkingskracht kunt opbouwen. Bekijk hem nog even als je dat nog niet hebt gedaan: Overdag-vrouwen-versieren-hoe-spreek-je-vrouwen-overdag-aan.

De volgende stappen zal ik in dit artikel over overdag vrouwen versieren uitleggen. Het is namelijk belangrijk dat je het hele proces begrijpt. Vanuit dat proces kun je namelijk je eigen theorieën en technieken ontwikkelen. De dingen die bij jou passen met het versieren van vrouwen overdag. Ik geef je alleen een manier die voor mij werkt. Daarom geef ik ook geen concrete zinnetjes die je kunt gebruiken. Dat probeer ik te vermijden omdat je geen kloon van mij moet worden. Zoals in alles wat je doet wil je wel de manieren gebruiken die het meest effectief zijn. Je wilt daarbij de manieren die je het meeste rendement geven.

shutterstock_160939187

Laat haar emotioneel investeren

Als er aantrekkingskracht is, is het de bedoeling dat je haar emotioneel laat investeren. Een vrouw krijgt heel makkelijk aantrekkingskracht naar een man toe. Dit kan gebeuren in een halve seconde. Daarom zijn vrouwen ook altijd heel beschermend voor elkaar en laten ze hun vriendin niet alleen met een man. Dit komt omdat ze weten dat ze ‘makkelijk’ versierd kunnen worden. Om te leren hoe je aantrekkingskracht opbouwt lees dan: Geheimen voor vergroten aantrekkingskracht

Geef haar de ruimte om ook iets in te brengen in het gesprek. Stel natuurlijke rustpauzes in bij het vragen stellen. Ook gewoon stiltes laten vallen. Jij laat inderdaad stiltes vallen om de seksuele spanning tussen jullie te laten stijgen. Iets waar de meeste mannen juist de seksuele spanning zouden afbreken door te lachen. Dit laat allemaal aan haar zien dat dit voor jou iets heel normaals is. Hoe meer je dit kunt subcommuniceren, hoe meer ze met jou mee zal gaan als je haar iets voorstelt. Kijk haar ook aan met je linkeroog in haar linkeroog. Dit laat de spanning nog verder stijgen. Vraag verder je niet af waarom – doe het –  en ervaar het waarom….. Het is allemaal een leerproces om daygame of overdag vrouwen versieren te leren. Toch, kijk eens hoe Robin al in 2,5 uur best wel ver komt. Ok, dat is met coaching, alleen die coaching kan jij natuurlijk ook nemen, niet waar? 

Leidt haar verbaal en non-verbaal

Belangrijk is dus ook dat je heel goed het gesprek leidt. Dit is belangrijk omdat er anders geen richting is in het gesprek. Als er geen richting is zal er ook geen spanning zijn. Het gaat bij vrouwen versieren telkens om het gevoel wat een vrouw ervaart. In het speciaal gaat het nu om het gevoel dat ze niet kan anticiperen wat er gaat gebeuren. Ze gaat erdoor in haar hoofd zitten en ze zal zich meer zelfbewust worden. Dit is waarom vrouwen bij de ene jongen een ‘verlegen meisje’ kunnen zijn en bij andere een ‘arrogante bitch’. Wat je dus wilt is dat ze meer in haar hoofd zit dan dat jij zit. Dan ga je haar leiden. Je vraagt haar wat haar passies zijn. Daarna  stel je de vragen die haar leiden naar een antwoord waarbij ze zich kwalificeert aan jou. Ze heeft dus het gevoel dat ze zich aan het bewijzen is aan jou. Dit zorgt ervoor dat ze nog meer in haar hoofd gaat zitten.

Leiden op deze manier is een vorm van escalatie: wil je weten hoe je over je escalatieangst heen komt, lees dan:

Hoe kom je over je escalatieangst heen

Leiden kun je ook non-verbaal doen natuurlijk. Als je met haar een kant op gaat ben jij degene die de richting bepaald.  Op zo een oppervlakkige manier van leiden kijken en dit associëren met aantrekkingskracht is totaal zinloos. Een vrouw houdt niet per se van een man die de beslissingen voor haar maakt. Een vrouw houdt van een man die haar emoties in zijn controle heeft. Een man die haar kan manipuleren zodat het voor beide een goede ervaring is.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.