Overdag vrouwen versieren: haar op date nemen en de date solide maken

In mijn vorige artikelen heb je geleerd hoe je een vrouw kunt aanspreken overdag en hoe je haar kan laten investeren.

Dit artikel over vrouwen overdag aanspreken (daygame) is dus onderdeel van een serie. Wil je eerst het 1e artikel over vrouwen versieren overdag lezen? Klik op de link:

Je kunt dus de aandacht van een vrouw op je krijgen en je kunt haar laten investeren in een gesprek met jou. Nu is het de volgende stap om haar gelijk of in de toekomst op date te nemen.  Om de kans zo groot te houden dat ze met je op een date gaat, is het belangrijk dat je een aantal dingen doet. Dit noem ik de interactie solide maken. Als je dit doet is de kans veel groter dat ze geen twijfels krijgt achteraf als je niet bij haar bent.

vindhijmeleuk

 

Niet in je hoofd zitten en blijf weg van de uitkomst

Nu ben je zover gekomen dat zij investeert in het gesprek. De kans dat ze je leuk vindt is daarom groot. Veel mannen gaan nu in hoofd zitten. Ze krijgen door dat die vrouw voor (of liever naast) hen ze leuk vindt.  Ineens schuift hun gedachtegang naar: met deze vrouw zou het nog ook echt gaan lukken (misschien)! Dit gebeurt vaker op een date dan je lief is. Op een of andere manier kun je nu niks meer verzinnen om de interactie naar de volgende stap te zetten. Je bevriest en kan haar niet vragen of ze een drankje met je wilt gaan drinken. Conclusie: je bent uitkomst gericht. Het boeit je nu teveel of dit gaat werken of niet. Dit zorgt ervoor dat je ‘raar’ gaat doen in haar ogen. Het kan zijn dat je het voor jou nog niet ‘normaal’ is om jezelf te zijn bij vrouwen en op die manier zelfvertrouwen uit te stralen. Een boek dat je dan heel erg gaat helpen heet Uitgaan van Jezelf. 

Je maakt er dus gelijk iets groots in je hoofd va. Dat komt omdat je dicht bij het eindresultaat bent. Goed gedaan Player! Alleen – een oude mop gaat nog altijd

“Het is geel en zwart en het is geen bij”

Antwoord: “Maja de bijna!”

Dus met dat gedrag heb je toch nog steeds niks. Ja, je hebt meer frustratie wellicht en nu meer interesse in deze post.

Wat kan je wel als je haar op date neemt?

Wat kan je dus wel doen als je haar op date neemt? Je zou eens wat meer kunnen  genieten van het moment zelf. Zelfs al is een vrouw mijn huis ingestapt na een avondje uitgaan voor een ‘afterparty’ met z’n tweeën, ik ga er nog niet vanuit dat vanavond ook seks wordt. Laat me dat anders verwoorden: het zou mij niet uitmaken als het niets wordt. Het gaat om mijzelf. Het is mijn film en zij is daar onderdeel van geworden. Mijn ego is niet geraakt als het niets wordt. Het is immers tevens haar beslissing. Hoewel je mensen kunt beïnvloeden, kunnen we mensen niet dwingen iets te doen.

Blijf normaal en hou de dynamiek hetzelfde als eerst

Het is dus belangrijk om je hetzelfde te gedragen. Je gedraagt je net zo als de eerste paar minuten van de interactie toen je overdag vrouwen aan het versieren was. Hierin gedroeg je je als een aantrekkelijke man die niet uitkomst gericht was. Daar is ze op gevallen. Als je merkt dat ze je leuk vindt, moet je dit gewoon zien als normaal. Het is normaal dat ze aangetrokken tot je raakt. Daarbij komt nog – als je haar op date neemt vindt zij je al leuk. Ik herhaal – ZIJ VINDT JE AL LEUK! Je hoeft dus jezelf niet echt meer te gaan uitsloven. De meeste vrouwen in Nederland vallen meer op veilig en betrouwbaar. Ja, die 2 begrippen liggen heel dicht bij saai. Je hoeft dus helemaal geen superman voor te stellen. Je kan gewoon normaal doen. Tijd is daarbij trouwens je vriend. Hoe meer tijd je met haar besteedt terwijl jij jezelf normaal gedraagt, hoe meer ze aangetrokken tot je raakt. Je hoeft daar niet iets ‘speciaals’ voor te doen. Als je nog niet gewend ben om aantrekkingskracht op een date bij vrouwen te krijgen, check dan de drie artikelen die Smoothdoc heeft geschreven over de geheimen van aantrekkingskracht. 

twijfelendevrouw

Sommige mannen worden bijvoorbeeld helemaal enthousiast als een vrouw interesse toont. Ze worden over enthousiast en investeren ineens veel meer in de vrouw dan eerst. Dit kan ervoor zorgen dat ze interesse verliest omdat ze jouw validatie al krijgt. Een vrouw hoeft geen seks met je te hebben om haar validatie van je te krijgen. Nou is het eenmaal zo dat vrouwen bepalen of er geneukt gaat worden of niet. In plaats van haar direct de validatie te geven is het dus belangrijk om het af en toe in het midden te laten of ze wel geschikt is voor jou.

Dat doe je bijvoorbeeld als je haar op date neemt en zegt: “Hee, ik weet het nog niet met je. “ Een vrouw zegt dan gelijk verontrust: “Hoezo?” “Nou je bent wel aardig hoor, wat kun je nog meer dan aardig zijn?” Kijk haar maar met je sexy blik aan. Een sexy blik kun je heel makkelijk in je ogen leggen door te denken dat je haar toch nu wel vreselijk wil neuken. Ze is zo lekker en leuk.

Meestal krijg je dan wel een gesprek op en na de date wat een date aardig solide maakt. Nu maak je ook een date aardig solide door haar uit te nodigen in jouw wereld. Je doet gewoon dingen die jij leuk vindt om samen met haar te doen. Zo kun je ook eens kijken of het überhaupt wat voor je is.

Veel plezier met haar op je date in ieder geval! Genieten op je date is namelijk het belangrijkste. Laat de verwachting van een resultaat eens los. Natuurlijk mag je hopen, daar ben je een man voor. Zij hoopt het trouwens net zo goed.

Toedeloe,

Mr. Versiertip

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 

You can leave a response, or trackback from your own site.