Overdag vrouwen versieren: hoe spreek je vrouwen overdag aan?

Overdag vrouwen versieren is soms zo leuk! De afgelopen dagen was het heerlijk weer in Nederland. Iedereen is vrolijk en mooie vrouwen verschijnen ineens vanuit elke hoek van de straten. Een mooie aangelegenheid om overdag vrouwen te versieren. In dit artikel ga ik jou leren hoe je een vrouw overdag aanspreekt, haar nummer scoort en zorgt dat ze met jou op date wilt gaan.

overdag-vrouwen 

Je loopt in de stad en je ziet een mooie vrouw voorbij komen lopen. Ze is ergens mee bezig. Ze is of aan het shoppen, boodschappen doen of onderweg naar een afspraak. Hoe kun je haar nou het beste stoppen en zorgen dat ze met jou gaat praten?

Aanspreken en aandacht winnen

Ik ga ervan uit dat je redelijk goed bent in het aanspreken van vrouwen. Zo niet, lees dan mijn artikel over het overwinnen van je aanspreekangst. Dit is de eerste drempel bij jouw ontwikkeling tot meesterversierder. https://www.meesterversierder.nl/versiertips-2-drempels-in-vrouwen-versieren/

Het belangrijkste bij het aanspreken is dat je haar aandacht voor je wint. Je moet haar uit haar dagelijkse bezigheden krijgen en haar aandacht op jou krijgen. Het is dus belangrijk dat je haar explosief aanspreekt. Geen halfzachte houding aannemen en zacht en ongearticuleerd praten. Het moet duidelijk zijn dat je het tegen haar hebt. De techniek achter het aanspreken is belangrijk. Als je genoeg oefent en de theorieën bestudeerd, moet dit helemaal goed komen. Het zijn immers gewoon handelingen die je vaak moet oefenen en daarmee bewust vaardig wordt.

Hoe je je voelt in je lichaam en welke emoties je naar buiten laat stromen, hebben te maken met je innergame. Deze innergame kun je het best omschrijven als zelfvertrouwen. Om dit zelfvertrouwen met vrouwen te kunnen krijgen raad ik aan om even te kijken naar de complete cursus vrouwen in boekvorm, Uitgaan van jezelf van de Dating Docters.

Vrouwen versieren boek

 

Aantrekkingskracht opbouwen

 

Nu je haar aandacht hebt is een volgende stap dat je aantrekkingskracht opbouwt. In feite zijn alle stappen in het proces van het versieren van een vrouw in elkaar verbonden. Het is niet zoals de Mystery Method beschrijft. Je gaat niet van de ene fase naar de andere fase. Als je zo denkt ontwikkel je een hele kwetsbare manier van game. Als het dan namelijk niet zo gaat als jij hebt geoefend, ben je haar kwijt. Laat je namelijk een beetje zwakte zien aan haar dan ben je fucked. Je gaat haar kwijtraken.

Het is heel belangrijk heel positief te zijn. Van negativiteit loopt ze weg. Zelfs als zij negatief is, moet jij positief zijn.  Daarnaast moet je niet over jezelf gaan praten. Probeer haar niet ervan te overtuigen dat zij jou wereld moet gaan begrijpen. In plaats daarvan moet je over haar praten en haar wereld proberen te begrijpen. Dit doe je zodat je vervolgens een autoriteit in haar leven kan zijn waar zij waarde aan hecht. Waarde is iets waarvan het bestaan niet ontkend kan worden. Als zij er waarde uit haalt als ze verder met jou praat, zal ze dat doen.

Kijk even hoe SmoothDoc dit doet op deze video

https://www.youtube.com/watch?v=TPYQjXFz9Gs

 

Hoe je dit allemaal concreet kunt doen beschrijf ik in mijn vorige artikel https://www.meesterversierder.nl/overdag-een-vrouw-effectief-ontmoeten/

Een meissie wat ik overdag versierd heb!

Wanneer ze je dingen vertelt, zegt dit gelijk iets over haar persoonlijkheid. Inhoudelijk moet het je geen reet uitmaken wat ze doet. Het maakt mij niet uit dat ze op hockey ziet. Maar ik weet dat een hockeymeisje zo een vrouwelijke persoonlijkheid hebt die ik aantrekkelijk vind. Dat is de reden dat ik het leuk vind dat ze een hockeymeisje is. Hockey zelf boeit me niet zo veel.

Als je haar persoonlijkheid leert kennen, leer je tegelijk haar waardes kennen. Deze kun je gebruiken en manipuleren. Als je deze waardes namelijk kent, weet je waar je haar emotioneel op kan raken. Als jij veel waarde hecht aan jouw intelligentie en iemand probeert je iets wijs te maken. Dan kan dit jou emotioneel raken. Maar als diegene je probeert te raken op het feit dat je geen instrument kunt bespelen, dan maakt het je weer helemaal niets uit. You get the picture 😉

You can leave a response, or trackback from your own site.