Versiertips: Eerste indruk verbeteren (3/4)

Versiertips: Eerste indruk verbeteren

(Deel 3 van 4)

Vandaag het een na laatste deel al weer van ‘mooie vrouwen versieren met behulp van stereotypes’.

Wil je eerst deel 1 lezen, klik dan op de volgende link: Versiertips: Eerste indruk verbeteren

Ik heb je beloofd om vandaag het 8-stappen plan te geven. Hier komt die jongens, voor extra Zelfvertrouwen met vrouwen!

Versiertips: Eerste indruk verbeteren

1. Stop met zorgen maken over wat je knullige matties van jou denken.

Heb minder aandacht voor hen en meer aandacht van hoe jouw indruk op de mooie vrouwen is die jij wilt gaan versieren.

Versiertips: Eerste indruk verbeteren

2. Zorg voor een actieve nieuwe interesse in kledingstijl en mode.

Als kinderen weten we allemaal dat we als loser werden bestempeld wanneer we ons hiermee bezig hielden. Toen we kindjes waren gingen onze moeders kleren kopen. Nu je een volwassen man bent wordt het tijd om zelf pro-actief hiermee aan de slag te gaan. Laat je vooral niet wijsmaken dat je door fashion en mode interesse minder mannelijk zou worden. Luister naar mij. Niet arrogant bedoeld, maar ik weet beter hoe je mooie vrouwen moet versieren dan veel anderen om je heen.

Versiertips: Eerste indruk verbeteren

3. Begin met het identificeren van sexy stereotypen wanneer jij ze tegenkomt.

Wanneer je meiden aandachtig naar groepjes mannen ziet kijken, scherp dan je antennes aan. Kijk naar hoe zij zich presenteren en wat voor identiteit je hen geeft. Ben je erg bewust van hoe zij hun identiteit laten zien middels hun kledingstijl en welk effect dit heeft op het versieren van mooie vrouwen.

Versiertips: Eerste indruk verbeteren

4. Kies een sexy stereotype dat voor jou natuurlijk aanvoelt.

Iedereen heeft een bepaalde voorkeur voor een bepaald stereotype. Daarom werkt één manier van advies ook niet voor ieder persoon. Vind voor jezelf uit wat bij jou past en ben ook enigszins flexibel hierin. Pas dan krijg jij die mooie resultaten die je wilt als het aankomt op het versieren van vrouwen.

Versiertips: Eerste indruk verbeteren

5. Vind een persoon die deze stijl meester is en die een soortgelijk postuur heeft net als jou.

Vind deze en bevriend deze. Dat is een essentiële stap omdat dit je een hoop tijd gaat besparen. Pas daarna…

Versiertips: Eerste indruk verbeteren

6. Modelleer hem en kopieer zijn stijl.

Sociale conditionering gaat jou misschien vertellen dat je uniek bent en nooit iemand moet kopiëren. Maar geloof mij, dit is de snelste weg naar het succes dat jij wilt hebben met het versieren van mooi vrouwen. Er is hier geen reden om het wiel opnieuw uit te vinden. Maak de dingen niet moeilijker dan ze zijn.

Versiertips: Eerste indruk verbeteren

7. Test dit uit.

Ga geen duizend euro uitgeven aan 7 nieuwe outfits in een keer. Probeer een nieuw stereotype en ga na welke reacties je nu krijgt in vergelijking met voorheen. Ik heb het hier over reacties van aantrekkelijke en mooie vrouwen die jij ook zou willen versieren. Ik heb het niet over de reacties van je chubby friends –met alle respect- . Wanneer je goede reacties krijgt van hete dames weet je dat je op het goede pad bent. Krijg je deze niet, probeer gerust iets anders uit.

Versiertips: Eerste indruk verbeteren

8. Breid dit uit en verfijn het allemaal.

Geniet vooral van je succes. Merk op hoe veel gemakkelijker het wordt om mooie vrouwen te versieren wanneer jij gezien wordt als een sexy persoon. Ik werk veel met cliënten aan hun kledingstijl.

Morgen geef ik je nog een 3-tal versiertips die je ONGETWIJFELD kunt gebruiken om hier lekker en positief mee aan de slag te gaan. Voor zover, probeer dit uit en laat weten hoe het je af gaat en welke invloed het voor jou heeft op het versieren van mooie vrouwen.

Je bent al een sexy stereotype en bent op zoek naar iets anders dan dit? Check dan eens ons vrouwen versieren forum .  Het is gratis en je ontmoet er vele gelijkgestemden die ook allemaal hun eerste indruk, tweede indruk en alle andere indrukken aan het verbeteren zijn!

Groeten,

SmoothDoc

 

Deel 4:  Versiertips: Eerste indruk verbeteren

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.