Boek Uitgaan Van Jezelf – Innergame En Vrouwen Versieren!

 

Hai, Pim hier alias SmoothDoc.

 

Boek Met Versiertips Over Vrouwen Versieren

Boek met versiertips

Boek met versiertips

Wellicht mede voor jou heb ik een nieuw boek met versiertips over vrouwen versieren geschreven. Dit boek behandelt in het speciaal vrouwen versieren in het uitgaansleven, clubs, de disco, festival, feestjes en in de kroeg. Ook gaat een enorm hoofdstuk over innergame en hoe je over jezelf denkt. Het is dus een combinatie van outergame en innergame.

Daarom noem ik dit nieuwe vrouwen versieren boek: Uitgaan van Jezelf.

Toepasselijke titel als je het voorafgaande hebt gelezen, en je een klein beetje doordenkt.

Er zijn natuurlijk al 2 boeken van de Dating Doctors over vrouwen versieren en pick up geschreven. Zelfvertrouwen met Vrouwen (vooral algemeen vrouwen versieren en daygame/vrouwen versieren op straat), en Internet Dating Geheimen (gespecialiseerd in vrouwen versieren via internet/internetdating/internetdaten/datingsites leegplunderen).

Waarom Een Vrouwen Versieren Boek?

Het boek Uitgaan van Jezelf ben ik gaan schrijven om 3 redenen.

  1. mijn ervaring met cursisten op de workshop vrouwen versieren en in het datingworkshops – jaarprogramma
  2. mijn contacten en ervaringen met andere internationale flirtgoeroes, die ik ontmoette op conferenties over vrouwen versieren en zelfontwikkeling.
  3. Er mistte nog een goed boek – specifiek over vrouwen versieren in het uitgaansleven (vandaar uitgaan van jezelf).
  4. Er mistte wat mij betreft nog een boek wat dieper inging op innergame. Ook echt een werkboek met opdrachten. Een boek zodat je zelf mede kan uitvinden waarom je bepaald gedrag vertoont. Eerst bewustzijn over wat je doet, en waarom je het doet. Dan werken aan de oplossing, waarbij je uitgaat van jezelf.

Ik heb niet voor niks de ervaringen met studenten tijdens de workshops op 1 gezet. Jij staat namelijk als leerling vrouwen versieren bovenaan. En ja, je bent nog jong genoeg om wat te leren. Tellen bijvoorbeeld? ūüėČ

Ik zelf heb in mijn 6 jaar ervaring als datingcoach natuurlijk allerlei soorten studenten meegemaakt. En bij elke cli√ęnt groei ik weer een beetje qua ervaring en kennis. Ik ben steeds op zoek geweest naar de beste manier om mensen een vaardigheid als vrouwen versieren te kunnen aanleren.

Soms lukte het mij of de andere doctors niet om die vaardigheid van vrouwen versieren aan te leren. Mensen deden gewoon niet wat we zeiden. Dat kwam door angst, door valse overtuigingen, ervaringen uit het verleden of sommige studenten waren gewoonweg puur eigenwijs. Of soms was het een combinatie van factoren. De beste vrouwen versieren tips werkten zo niet, terwijl we wel wisten dat ze zouden moeten werken. Erg frustrerend voor een datingcoach.

Mannen Die Niet Flirten En Wel Willen Flirten

Mannen die niet flirten en wel willen flirten. Dat was voor mij dus als datingcoach een enorme frustratie. Ik kreeg het eerste jaar soms bijna de gedachte, “Zou die gast stiekum homo zijn??” Het was soms zo duidelijk. Tenminste zo leek het mij.

En daaruit begrijp je wellicht al voor wie meer het nog erg frustrerend kan zijn.

Juist – namelijk voor een heleboel vrouwen.

Ik heb allang geleerd dat er voor elk potje een dekseltje bestaat. Vrouwen houden van dikke mannen, dunne mannen, magere mannen, blonde mannen, mannen met pukkels, mannen met baarden en wat al niet meer er aan verschillende soorten mannen bestaan. En jij bent straks helemaal in trek. Moeilijk te geloven wellicht. Toch is het zo. Er zijn namelijk maar weinig mannen die wat aan zichzelf willen doen. En er zijn nog minder mannen die iets daadwerkelijk aan zichzelf hebben gedaan. Zichzelf verbeteren? Ze vinden het wel best zo. Voor jou bestaat er dus ook een vrouw die je leuk vindt. Echt. Zelfs meer dan dat jij aankan. En nog erger Рtenminste zonder toepasbare kennis Р jij vindt die vrouwen ook best leuk. Jammer genoeg  verpest je het vaker dan je lief is. Aantrekkingskracht kan je versterken tussen een vrouw. En je kan aantrekkingskracht ook net zo goed verminderen. Iets wat je wellicht al een aantal keren ervaren hebt.

Hoe vaak heb je dat al ervaren? Hoeveel liefde, geluk en fantastische mindlbowing seks heeft je het al

Beginnend datingcoach

Als beginnend datingcoach stond ik eerst aan de zijlijn te schreeuwen als een soort gefrustreerde Louis van Gaal. “Doe dan. Waarom doe je het nou niet? Oh, neeeee.” Het was gewoon soms te erg. Ik heb bijvoorbeeld vaak genoeg mannen meegemaakt die plotseling ‘blind’ werden. Een enorm lekker wijf op 1 meter afstand. “Wie bedoel je, wie oh wie….ik zie niks.” Frustrerend, frustrerend. Ik hoop dat je dat begrijpt. Ik was beginnend datingcoach, en alle begin is moeilijk.

Steeds meer oplossingen 

En gelukkig ging het steeds beter. Ik werd steeds beter als datingcoach, aangezien ik steeds meer kennis en ervaring over het coachen van mensen opdeed. Zo ben ik steeds verder op zoek gegaan om steeds meer oplossingen te vinden. Vanuit al die oplossingen kwamen oplossingen die telkens het meest effectief bleken te zijn. Oplossingen zodat mannen bepaalde blokkades zelf konden oplossen. Oplossingen zodat mannen als het ware de weg vrij maakten voor de vrouwen in hun leven. En niet zomaar een weg; een compleet vrije,¬† 6-baans Autobahn! Stel je voor, alleen met jouw droomauto, vrije weg, vrije snelheid en gaan! Zou dat meer opschieten? Doe je ogen maar dicht, stel jezelf voor in die droomauto, of die Autobahn, met die snelheid, jij helemaal alleen, zoefffff….Hoe voelt dat…..? Als dat al goed voelt, hoe zou in het echt jouw droomvrouw voelen? Zij dicht tegen je aangekropen, vertrouwend op jouw mannelijke kracht?

Simpele oplossing

Je hebt zo juist een simpele oplossing ervaren om jou even een goed gevoel te geven. En dat fijne gevoel – hoe klein en vluchtig ook – heb jij jezelf gegeven! Dat is nu Uitgaan van Jezelf!
Nou is dit slechts een klein voorbeeldje van een oplossing. Dit was slechts 1 kleine alinea. Veel kleine alinea’s maken een bladzijde, vele bladzijden maken een hoofdstuk, en vele hoofdstukken maken jouw boek. Een boek waarmee je jouw verleden en ervaringen en jouw huidige acties kunt herlezen. Waarbij je uitgaat van het grootste voorbeeld aller tijden in onze wereld op het gebied van vrouwen versieren. Het is haast de ultieme versiermachine. Die ultieme versiermachine van de vrouw van je dromen is iemand die jij goed kent! Je weet al wie ik bedoel…? Juist…JIJ!

Welke oplossingen zijn dat dan?

En juist die persoonlijke oplossingen die jij ook kan vinden,  paste ik toe in onze workshops vrouwen versieren. Puur vond ik uit wat werkte voor die student. Puur door observatie van de student en uit ervaring  Рkan ik jou nu de beste oplossingen laten ervaren. Jij kan jezelf ook observeren. Jij hebt al veel meer ervaring met jezelf. Jij kan hetzelfde als ik! Jij kan ook dezelfde oplossingen toepassen! Waarschijnlijk vraag jij je nu af; Welke oplossingen zijn dat dan?

 De Oplossingen Die Uitgaan Van Jouw Kracht!

Bij de beste oplossingen bleek het telkens te gaan om de kracht die in elke man is opgesloten. Dus ook bij jou. Voornamelijk JOUW Kracht der acceptatie over je eigen gedrag. Het is voornamelijk de buitenwereld die je toelaat om je eigen kracht in toom te houden. De buitenwereld die jij toelaat om je eigen mannelijke kracht te verzwakken. De buitenwereld zorgt ervoor dat je jouw eigen kracht niet op juiste waarde schat. Terwijl jouw waarde enorm hoog is. Je kan de buitenwereld nu de schuld geven. En dat doet al een hele grote groep andere mensen. Ik hoop dat jij beseft dat jij een keuze hebt gemaakt. Jij kan ook weer een NIEUWE KEUZE maken voor JEZELF! Eerst vriendelijk zijn voor jezelf, dan kun je weer vriendelijkheid gaan stralen naar de rest van de wereld. Eerst ga jij eens jezelf voorop stellen. Klink hard, echter is nu even nodig. Ik zal je vertellen waarom.

 Jouw Beperkingen Gaan Wegvallen

Op het moment dat je kunt uitgaan van jezelf, vallen beperkingen voor een groot deel weg. Op dat moment is er een nieuwe weg waarbij jij je eigen persoonlijkheid als vanzelfsprekend aanneemt. Op dit moment komt er een hoop energie van je tot nu toe ingehouden kracht vrij. Kracht die je uit vrije wil eerst gebruikte om je kracht als het ware in toom te houden. Juist in dit boek draag ik door middel van opdrachten pure oplossingen aan. Oplossingen zodat jij het inzicht en begrip krijgt voor jezelf. De oplossing ligt namelijk in jezelf. De buitenwereld kun je niet veranderen. Wel jouw reactie op die buitenwereld.

 Droom

 

 

WAAROM LUISTERDE ZELFS GIEL BEELEN NAAR MIJ?

Door schade en schande wordt men wijs. Als datingcoach ben ik met al die ervaringen met het coachen van meer dan duizend studenten op onze workshops vrouwen versieren ook een stuk wijzer geworden. Niet in de laatste plaats doordat ik een opleiding tot coach en psychotherapeut heb gevolgd en behaald bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Verder heb ik een opleiding tot hypnotherapie gedaan en behaald. En verder ben ik zelf ook in therapie gegaan. Daarbij ben ik diep gegaan, en kreeg een veel beter begrip en meer rust over mezelf. Ook die kennis en ervaring en rust heb ik weer ingezet bij het schrijven van dit boek bedoeld voor jou.

Enorme kracht Die Kan Losbarsten

En al die ervaring en kennis over mezelf, al die ervaringen met allerlei soorten studenten (van BN-ers, tot Afghanistan veteranen tot systeembeheerder enz.) van mijn opleiding, alle kennis opgedaan bij andere goeroes, ben ik gaan verzamelen. Gaan verzamelen en gaan bundelen tot iets wat mij uiteindelijk 3 jaar van mijn leven heeft gekost. Die 3 jaar van mijn leven heeft geleid tot een boek. Ik heb het samengebracht en gebundeld tot iets wat een enorme kracht in beweging kan gaan zetten. Een boek wat een enorme kracht kan doen losbarsten! En die enorme kracht ben jij! .

Je moet weten, toen ik begon als coach, wist ik niks. Nada, noppes, 0. Ik kon mensen een vaardigheid leren. Vrouwen versieren. En als ze dat niet wilden leren, waren ze dom of niet gemotiveerd. Ja, krachtige overtuigingen had ik al wel.

Toch zie ik het nu heel anders.

Enorme Kracht Die Je Kan Vinden

Ik geloof in de mens zijn eigen kracht. Ik geloof dat jij het zelf kan. Ik geloof dat jij alles al hebt om een goede vrouwenversierder te worden. Ik geloof dat jij een enorme kracht onbewust hebt opgesloten. Gelukkig heb jij daar nog steeds de sleutel van. Je kan die sleutel weer gaan vinden. Je hebt de sleutel bij je geboorte gehad. Hij ligt nog steeds heel dichtbij jezelf. Als aan een touwtje aan je nek. Dus de sleutel is zo dichtbij dat je er als het ware overheen kijkt.

Het boek Uitgaan van Jezelf geeft je juist daarvoor verschillende manieren en opdrachten. Met de sleutel heb je toegang tot je eigen enorme krachten.

Hoe Kun Je Nu Het Beste Die Kracht Gaan Gebruiken?

Uiterst moeilijk weer inderdaad. Met het lezen van het boek Uitgaan van Jezelf gaat je dat simpelweg NIET lukken. Met het doen van de opdrachten en daadwerkelijk jezelf op je bek laten gaan wel. Perfect beginnen gaat je niet lukken.

Lees die laatste zin nog maar eens een keer, en laat die zin nog een keer op je inwerken.

Hoeveel keren wilde jij al PERFECT beginnen? Juist, ook dat geef ik mee. Hoe lachwekkend hoog de eisen zijn die de meeste mensen aan zichzelf stellen. Ik geef je de opdrachten om daar bewust van te worden. Ik geef je een stappenplan om jezelf eerlijk doch rechtvaardig te kunnen benaderen. Als je streng moet zijn, dan mag je van mij streng zijn. Luister  Рik ben niet opeens een halve hippie geworden. Ik ben nog steeds een man. En een man houdt van praktische oplossingen. Als het werkt, dan vertel ik het je. Als het niet werkt, dan kom je het in mijn boek niet tegen. Al klinkt het nog zo mooi.

Benaderingsangst of Approach Anxiety achterlaten

Tevens geef ik je verschillende, beproefde en bewezen ‘recepten’ om benaderingsangst of Approach Anxiety te lijf te gaan. Want dubbel genaaid hecht beter. Als het ene bij jou niet werkt, werkt het andere wel. Het grootste hoofdstuk van het boek Uitgaan van Jezelf gaat in op jouw Innergame. Dus hoe jij over jezelf denkt, en hoe je dat (als je dat tenminste echt wilt) kan verbeteren. En nee, alleen goed over jezelf denken is niet genoeg. Het helpt, toch zie ik genoeg cursisten die nog steeds verstijven. Hoe krijg je jezelf toch zover? Ik vertel het je in het boek en op verschillende manieren. Welke? Ja, weer de manieren die onze cursisten als meest effectief hebben ervaren.

Doorzetten en effectieve tijdsbesparing met vrouwen versieren tips

Ik beschrijf ook hoe je doorzet op het moment dat het niet zo goed lukt. Het meest voorkomende waarom jij niet bereikt wat jij nu wilt. Kan je al heel goed doorzetten? Fantastisch. Dan wil je vast wel de meest effectieve, en meest tijdsbesparende technieken van vrouwen versieren weten. Met doorzetten kan je alles bereiken, als je maar genoeg tijd hebt. Een mens zijn tijd is kostbaar en beperkt. Daarom heb ik voor je de meeste effectieve technieken en tips in vrouwen versieren voor jou op een rijtje gezet.

Uiterlijk, Last Minute Resistance, Daten en SMS-en

Verder beschrijf ik de manier waarop jij jezelf goed kan kleden. Ik geef tips, en ik geef de zaken aan waar vrouwen echt op letten. Natuurlijk is er ook echt een ‘gamey’ hoofdstuk met openingszinnen, benaderingsmethodes, Anti Last Minute Resistance methodes (ook meerdere een stuk of 5! – want dubbe….)¬† enz, enz. Verder is er een hoofdstuk over daten. Dit is een aangepast hoofdstuk 5 uit het Boek Zelfvertrouwen met Vrouwen. En een hoofdstuk SMS tips (een deel daarvan is verwerkt in onze gratis app SMS2DATE). En als laatste heb ik er een hoofdstuk met de meest bekende routines bijgedaan.


 

Andere flirtgoeroes

En het is echt niet alleen mijn stuff. Het is juist ook van andere datinggoeroes. Ik geloof echt niet dat ik alles weet namelijk. Ik geloof in dat er meer wegen zijn die naar Rome leiden.

Ik heb juist alles wat ik gehoord heb van andere flirtgoeroes –¬† en wat daadwerkelijk werkte in onze praktijk met echte studenten en met echte nietsvermoedende vrouwen –¬† gewoon verwerkt in mijn boek. In die 6 jaar heb ik namelijk met de groten der aarde gewerkt. Allemaal hadden ze wel wat unieks. Allemaal hadden ze iets waar ze absoluut het best in waren. Zeg maar – hun kracht. Die persoonlijke kracht die jij ook hebt. Natuurlijk heb ik aan de hand van mijn ervaring weer het beste en het meest praktische opgeschreven in Uitgaan van Jezelf.

Ja, het boek Uitgaan van Jezelf is superpraktisch, en in Nederlandse spreektaal geschreven. Je ervaart het bij lezen hopelijk alsof ik naast je sta, en over je schouder mee fluister. Ik geef je richtlijnen zodat jezelf kan uitvinden wat voor jou gaat werken.

Boek is er voor jou

Ik ben maar liefst 3 jaar met het schrijven van dit boek – het voelt bijna als een levenswerk – bezig geweest. Dat in tegenstelling tot het boek Zelfvertrouwen met Vrouwen en Internet Dating Geheimen, waar ik samen met Frank/AlphaDoc maar een ¬Ĺ jaar mee bezig ben geweest. Nou hadden we natuurlijk toen ook nog niet zo veel studenten en zo veel werk als nu. Onze cursus vrouwen versieren op zaterdag 19 oktober zit nu al weer helemaal vol. We zijn al 7 jaar bezig en steeds meer mensen besluiten een stap te maken.

In ieder geval resulteerde die 3 jaar schrijven ook tot een flink groter boek. Het boek is maar liefst 269 bladzijden en 92.461 woorden. Een snel rekensommetje leert dat het gemiddeld 343 woorden per pagina telt. Het is dus echt geen groot lettertype boek, wat je bij sommige andere goeroes ziet. Goeroes die een e-boekje schrijven van 30 pagina’s. En daar met veel wit en een groot lettertype nog 100 pagina’s van weten te maken. Zo zijn er ook de 25-delige DVD sets, en op elk DVD staat dan 30 minuten?

Uiteindelijk is het boek voor jou bedoeld. En ja, ik haal er veel voldoening uit mensen met dit boek zo goed als mogelijk te kunnen helpen.

Het boek is met (meestal) met plezier geschreven. En ik denk dat je het boek ook met plezier gaat lezen. Er zit wel weer wat van mijn droge humor in verwerkt – ;-).

Dat plezier en die voldoening in mijn leven gun ik iedereen. En dit boek kan daarbij een goede start of verder vervolg zijn. Het is een praktisch boek vol met opdrachten en oefeningen. Wil je een boek lezen en dat na het lezen de vrouwen als vanzelf op je deur staan te kloppen?

Helaas dien je dan een ander boek te kopen. Sprookjes van Gebroeders Grimm of zo. Wellicht ten overvloede, toch is het belangrijk het er even bij te zeggen. En gezien de –¬† geen discussie – niet goed, geld terug garantie – zeg ik het toch maar liever erbij.

Aan de slag

Het enige wat je dient te doen is aan de slag te gaan. Je begint met het bestellen van mijn boek.

Uitgaan van Jezelf kan iedereen begeleiden die kan lezen en schrijven. Het geeft je inspiratie, en zegt je eigen geest telkens aan het werk. Het is niet alleen een voorgekookt vrouwen versieren verhaal. Belangrijk bij dit boek dat je echt kan Uitgaan van Jezelf. Het is niet mijn voorgekookte waarheid wat ik je opdring. Jij gaat jouw waarheid juist vinden!

Jouw Investering In Geld

Nu vraag jij je wellicht af. Hoeveel kost nu zo’n boek? Het boek Zelfvertrouwen met Vrouwen (142 bladzijdes) bijvoorbeeld kost al ‚ā¨ 49,50.-. Hoeveel gaat dan wel niet een uitgebreider boek als Uitgaan van Jezelf kosten?

Het boek Uitgaan van Jezelf gaat voor andere mensen ‚ā¨ 49,70.- kosten. Nou dat is 20 cent duurder voor ruim 100 bladzijden meer.

Het boek wordt dit keer verzonden als E-book. Dus bij bestelling krijg je hem ook direct bij jou binnen. En kun je dus ook gelijk aan de slag.

Reviews over dit vrouwen versieren boek!

Wat reviews van mensen die het boek al gelezen hebben.

Boek is briljant! Heel veel bruikbare tips uit gehaald van zaken waar ik effectief ook al op gebotst ben ...

Peter

IT-specialist

Dat andere kindje van je, dat levenswerk, cool dat het in opdrachten gaat. Duidelijke taal en geen eindeloos gezever over hoe het zou moeten of hoe je moet denken, maar duidelijke opdrachten.

Tina 

Studente Psychologie

Ik vind dit een van de beste boeken zo niet het beste dat in Nederland is geschreven als het gaat om beter worden met vrouwen versieren, maar nog meer om meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik had niet verwacht dat ik er echt door zou veranderen. Ook omdat het helder is geschreven zonder al te veel theorie kon ik het ook zelf toepassen. De auteur weet echt waar hij over praat en wat ik fijn vind is dat hij ook echt een goede coach is en zich totaal niet beter voor doet dan een ander. Het boek is aan te raden voor elke man die bereid is in zichzelf te investeren om te krijgen waar je als man recht op hebt; de vrouw of vrouwen van je dromen. Maar ook als je jezelf als man gewoon sterker sterker en beter wilt voelen is dit boek een echte must. Niet over nadenken maar gewoon doen.

Harald

Hypnotherapeut

Pim

BESTEL HET BOEK NU VRIJBLIJVEND 60 DAGEN OP ZICHT 

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.