Versiertips voor mannen One-night-stands

Versiertips voor mannen: One-night-stands

Een boek met versiertips over One Night Stands zijn er nog niet zo veel.  Ja, Bam, de beruchte one-night-stands. Vele mannen hebben ze niet. Toch zouden ze stiekem wel willen weten hoe ze die kunnen krijgen.

In dit artikel ga toelichten hoe je het beste kunt handelen als je een one-night-stand of seks op de eerste date wilt. Als je meer wilt weten kun je altijd nog een keer ons boek met versiertips kopen.  Het is namelijk wel een beetje gevorderde shit. Als je nog bezig bent met je approach anxiety of aanspreekangst, zou ik eerst daar wat aan gaan doen.

Er zijn een aantal dingen heel belangrijk. Dit noem ik even de grondbeginselen van de one-night-stand.

De versiertips voor mannen die ik ga geven werken allemaal. Echter, als je de grondbeginselen niet goed hebt. Dan werkt het totaal niet.

Daarom ga ik in dit artikel de grondbeginselen behandelen. Dit zal jullie de versiertips over de one-night-stand verduidelijken.

Versiertip One Night Stand 1 Type man

Er zijn eigenlijk twee type gasten die een vrouw dezelfde avond mee naar huis nemen. De eerste is de hele sociale man die iedereen iets positiefs bezorgt.

Hij praat met iedereen. Hij weet dat hij toch nog geen vrouw mee naar huis kan nemen als het vroeg is. Dus hij geniet van de avond door met iedereen een kleine band op te bouwen. Hiermee bedoel ik dat als iemand hem tegenkomt, hij of zij makkelijk in een leuk gesprek met hem kan komen.

De tweede type man is de alleenstaande wolf. Hij komt misschien om 2 uur ‘ s nachts pas de club binnenlopen. Hij spreekt alleen een aantal mooie vrouwen aan. Na een uurtje heeft hij een vrouw mee naar huis genomen.

Om de eerste type man te worden, heb je al genoeg aan de tips die ik je nu ga geven. Om de tweede type man te worden moet je een langere weg volgen. Om je dus eerst de focussen op de grondbeginselen is een goed idee.

Ik ga er nu vanuit dat je in een club, bar of kroeg bent. Zodra je binnenloopt spreek je de eerste persoon aan die op je pad komt. Doe dit met een simpele: ‘Hey, alles goed?’ Het maakt niet uit wat voor een persoon het is. Als je met iedereen een simpel gesprekje kunt voeren ben je goed op weg.

De truc is dat je voelt dat je bovenop de club staat, in plaats van de de club op jou staat. Je voelt je comfortabel in je omgeving. Neem dus genoeg ruimte in je omgeving en probeer te focussen op lol hebben met iedereen.   Ga niet in het hoekje van de club staan, loop geregeld rond en doe hier een daar een gek dansje. Natuurlijk mag je dit zelf weten.

Versiertip One Night Stand 2 Delen

Allereerst moet je je realiseren dat de avond bestaat uit 3 delen. De eerste deel van de avond is bedoeld om jezelf in sociale modus te krijgen. Praat dus letterlijk met iedereen. Wees positief en zorg dat je iedereen heel laat. Het helpt jou om in momentum te komen en je creatieve brein te openen. Als er een grappige situatie ontstaat kun je daarop inspelen door iemand daarop aan te spreken. Bijvoorbeeld: iemand staat heel gek te dansen en je spreekt hem/haar aan: ‘Wat voor pillen heb je nodig om zo te kunnen dansen?’

Verder kun je altijd met het personeel een gesprek beginnen. Ze praten graag over hun werk en wat ze allemaal meegemaakt hebben.

Ook kun je je vrienden voorstellen aan een groep mensen die je hebt aangesproken. Op die manier zorg je voor meer mogelijkheden voor later op de avond. Als een vriend van jou bijvoorbeeld een wat minder mooie meid moet bezighouden. (zodat ze niet cockblockt) Ideaal gezien maak je het liefst vrienden met alle vrouwen in dit deel van de avond, zodat vriendinnen van vrouwen je graag zien weggaan met jou.

Vrouwen aanspreken en verplaatsen

Het tweede deel van de avond is bedoeld om hier en daar wat gesprekken met mooie vrouwen aan te knopen. Je hoeft nog niet al te direct zijn, zij hebben ook nog tijd nodig om op te warmen. Tijd is je vriend in dit deel. Hoe langer ze in jouw buurt is, des te geiler wordt ze. Heel simpel is dat je vrouwen die op je pad komen aanspreekt. ‘Wie ben jij?’, is een openingszin die ik regelmatig gebruik. Meer heb je niet nodig. Wat belangrijk is tijdens het openen, is dat je haar aankijkt met goed oogcontact. En dat je totaal niet aan het zoeken bent naar een reactie. Je stem gaat aan het einde van je zin omlaag. Net zoals een politieagent jou zou aanspreken als hij je fietsend op de stoep stopt. Zijn stem gaat aan het einde omlaag.

Probeer minimaal 5 minuten met één enkele vrouw in gesprek te zijn. Als het goed gaat moet je haar proberen te verplaatsen en/of zoenen. Een vrouw zal zich meer bij jou vertrouwd voelen als ze op meer dan één plek is geweest met jou. Doe je dit met mannelijke energie, dan zal ze met je meegaan. Doe je dat niet en ben je bang dat ze ‘nee’ zal zeggen, dan gaat ze niet met je mee.

Meestal verplaatst ik een vrouw of zoen ik met een vrouw zonder antwoord van haar te verwachten. Als ze er enigszins tegenin gaat stop ik. Als ze niets doet, dan is dat een JA.

Vraag naar haar situatie

Nu heb je een vrouw dus verplaatst van de plek waar je haar aansprak en je weet dat ze het leuk vindt. Dit kun je merken doordat ze aandachtig naar je luistert, je aanraakt en lacht om je stomme grapjes.

Oke, de uiteindelijke bepaling of jij deze vrouw mee naar huis gaat nemen vanavond zal liggen aan haar situatie. Is zij verantwoordelijk voor iemand in haar groep, wat moet ze morgen doen? etc.

Hier moet je dus zo snel mogelijk achter komen als je haar hebt verplaatst. Met wie is ze hier? Wie slaapt bij wie? Woont ze alleen? Moet ze morgen naar school/werk? Al deze vragen kun je gewoon aan haar stellen.

Als blijkt dat er geen grote blokkades zijn en je de vrouw kunt meenemen naar jouw of haar huis, dan ga je haar weer verplaatsen. (Richting je/haar huis)

Het gaat om baby stapjes: van de club naar de ingang, van de ingang naar de kebabzaak en van de kebabzaak naar de taxi. Zorg dat er altijd een reden is waarom je haar daarnaartoe neemt. (behalve seks)

Zeg haar bijvoorbeeld dat jullie alleen gaan knuffelen omdat je niet zo makkelijk bent. (dit leidt tot seks)

Het derde deel van de avond is het harde deel. Hierin moet je geen halfzacht ei zijn. Je spreekt vrouwen alleen met luide stem en seksueel aan. Hoe minder direct je ze aanspreekt, des te meer ongemakkelijk wordt het voor jou en haar. Des te eerder wil ze nog meer beschuitbussen met je leeg eten….

Een openingszin die ik meestal gebruik is: ‘jij bent sexy, wie ben jij?’ Dit terwijl ik dicht op haar staat met strak oogcontact. Deze werkt heel goed.

Verder probeer ik er nooit langer dan 2 minuten over te doen om een vrouw te zoenen/verplaatsten in dit deel van de avond. Van daaruit neem ik haar ergens mee, vraag naar haar situatie en speel daarop in.

onenightstand

One night stand

Versiertip One Night Stand 3 De juiste attitude

Daarnaast is het belangrijk dat je geen onderscheid maakt tussen mooie vrouwen en minder mooie vrouwen. Je hoeft de minder mooie vrouwen niet te zoenen of mee naar huis te nemen. Maar je traint jezelf om een goede versierder te worden.

Een ander deel wat jij jezelf moet realiseren is dat vrouwen uitgaan om een sekspartner te zoeken. Misschien denk je nu van niet, en heb je van vrouwen om je heen gehoord dat het niet zo is. Maar wat denk je dat jou het meeste gaat helpen om te denken? Inderdaad, brainwash jezelf dat deze vrouwen inderdaad op zoek zijn. Wellicht is dat van alle versiertips tot nu toe nog de beste uit alle versiertips die ik je al gegeven heb.

Als laatste, vrouwen gaan niet zichzelf mee naar jouw huis nemen. Op een aantal uitzonderingen na gebeurt dit nooit! Jij bent degene die haar mee naar huis neemt. Als ze er niets tegen doet, dan stemt ze er mee in. Als ze er tegenin gaat, doe een stapje achteruit. En probeer het via een andere weg later nog eens.

Al vast veel succes met deze versiertips!

Wil je nog meer versiertips? Bestel dan onze nieuwe vrouwen versieren boek Uitgaan van Jezelf. Als lezer van dit blog vol versiertips heb je al eerste toegang tot de geheime link…..

Ja, ergens moet je een lezer toch belonen. Bestel ons nieuwe boek met versiertips over vrouwen versieren.

Boek met versiertips

Boek met versiertips

You can leave a response, or trackback from your own site.