Versiertips voor mannen zijn meestal nutteloos

 

 

 

 

Versiertips voor mannen zijn meestal nutteloos.

 

Als je iemand vraagt om versiertips, is het moeilijke altijd ze op de juiste waarde te schatten.

En je kunt overal versiertips zowel voor mannen als voor vrouwen kan krijgen. Gaat soms een beetje door elkaar heen zelfs. Iedere man of vrouw heeft wel zijn of haar wijze raad en versiertips voor je in petto. Jammer dat ze meestal zo nutteloos (om niet te zeggen bagger) zijn.

Ze zijn nutteloos omdat ze bijna altijd hetzelfde zijn. Glimlach, kleed jezelf goed, en maak oogcontact. Er staat bijvoorbeeld nooit een keer in dat je seksueel moet zijn. Dagelijks kom ik echt nutteloze versiertips voor mannen tegen.

Een mooi voorbeeldje – na de date dien je gewoon maar 3 kussen te geven, en je dient verder niks doen.

Kijk eens even hier. Dit moet je volgens Hoedoe.nl doen op je eerste afspraakje.

Versiertips om je date af te sluiten

Sluit je date op een positieve manier af

Misschien heb je tijdens je afspraken al signalen gekregen van je date en weet je inmiddels of je wel of niet in de smaak valt. Of misschien heb je het wel gewoon gevraagd! In ieder geval is de afsluiting van de date erg belangrijk. Een gouden regel of versiertip is: Reken nergens op! Reken er niet op dat je date nog vraagt of je nog wat wilt drinken, reken er niet op dat je date helemaal geen seconde meer met je door wil brengen; gewoon nergens op rekenen. 

Waarom niet? Omdat het goed is om alles gewoon even te laten bezinken. Misschien klikte het heel erg die avond, maar valt het later weer tegen. Of misschien klikte het in de eerste instantie wel helemaal. Dan loop je het risico opdringerig over te komen en verknal je eventuele latere kansen!

Neem gewoon afscheid – doe dat op dezelfde manier als je elkaar begroet hebt, met een hand of met drie zoenen, net wat je gewend bent – en ga lekker naar huis. Je eerste afspraakje heb je overleefd. Op naar een tweede?!

WTF?

Wat is dit voor tam advies en %#*^(&#_@) *&  versiertip. Bah, bah. 

Dat ze dit op internet durven te zetten. Dit is ook 100 % gegarandeerd echt absoluut advies van een vrouw. Nou denken veel mannen dat vrouwen “het wel zullen weten”. Vrouwen weten geen drol. Helemaal nada, niks. Of in ieder geval zeer weinig. Versiertips van vrouwen = beter niet luisteren. Bij beleefd luisteren dien je de vrouwelijke versiertips in ieder geval niet op te volgen. Het is alsof je een bouwvakker vraagt om wat tips te geven over je open hart operatie…. Vrij kansloos.

Laat ik je een aantal vragen stellen.

Hoeveel dates heb je gehad waarbij de vrouw aan het eind van de date je plotseling besprong of mee naar huis sleurde?

Zou het wellicht kunnen dat ze je aantrekkelijk vindt? Gaat ze er wellicht vanuit dat als jij haar leuk vindt je wel een move maakt?

Wat zou er nu gebeuren als je geen move maakt? Nou dat antwoord kun je altijd door ervaring nu zelf gaan invullen. Niks, nada, noppens, 0,0.

 

En het erge is nog de spijt, de spijt, de spijt, de spijt, de enorme spijt die je voelt als je weer thuis zit en niets hebt gedaan. Had ik maar…..Ja, had je maar.

 

Toch zouden de Dating Doctors, de Dating Doctors niet zijn als we niet een leuke behulpzame techniek voor je hebben.

 

Want welke versiertip gaat nu echt je eerste date naar grote hoogtes laten stijgen?

 

Suggereer dat jij seksueel aangetrokken bent tot haar.

 

Vervelend nou – wat een moeilijke versiertip hè. Moeten we ook nog gaan suggereren.

 

Ja, lange halen snel thuis, doen we met schaatsen. Vrouwen versieren doen we met beleid.

 

Kijk glimlachen kan communiceren dat je aardig bent. En dat ze lacht wil alleen maar zeggen dat ze je grappig vindt.

 

Waar blijft nu die versiertip dat ze de kleren van je lichaam wilt rukken, zodat jij niet naar huis moet om jezelf af te rukken? Excusez les mots, maar zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

 

Enfin dus het is niet zomaar glimlachen, het is de manier waarop je glimlacht dat bij haar die aantrekkingskracht opwekt. En alleen maar oogcontact maken, is ook niet echt super aantrekkelijk. Je dient het op een bepaalde manier te doen.

Hoe doen we dat? Hoe verleid je die vrouw met je glimlach en je ogen?

Nu je bent met die vrouw op date. Stel je even voor die vrouw windt je op. Verberg die opwinding dan niet voor jezelf. Voel je er niet ongemakkelijk door. Zeg er niks over, maar ga juist onbeschaamd lekker genieten van je opwinding terwijl je in haar ogen kijkt. Je glimlach gaat dan zeggen. “Ik wil je –  nu!”

Je ogen zou moeten vertellen – “Hee, ik wil je verwennen van top tot teen!”

Je ademhaling, je gebaren, je stemtoon, alles zou moeten zeggen, “Ik wil je nu”

Elk beweging zou jouw verlangen dienen te communiceren. Vuur die testosteron feromonen rechtstreeks op haar af. Vrouwen kunnen daar heel goed tegen.

Sterker nog, waarschijnlijk zit zij te denken aan jouw sterke handen die over haar lichaam heen glijden, en haar overal aanraken, en haar langzaam steeds meer in extase brengen, waarbij ze …..Ja, ja en dan moet je de date even laten bezinken en 3 kussen geven. NOT.

 

Ooit wel eens gehoord dat vrouwen een sterk ontwikkeld 6e zintuig hebben.

Verberg dus je verlangen niet. Ze kan toch niet in je hersenen kijken. Ze voelt het wel. En als ze het voelt dat jij onbeschaamd haar op zit te nemen, zal ze daar meestal heel geil van worden.

Ze heeft niet voor niets een afspraak gemaakt met jou die aantrekkelijke man. Ja, jij ja! Ze kwam heus niet voor 3 zoenen. Kom nou. Waarom heeft ze anders die afspraak gemaakt?

Verberg je verlangen niet.

Dat is pas een echte versiertip die je nooit hoort van vrouwen.

Waarom niet. Omdat zij denken aan creepy looks, zweterige handjes en crappy dates?

Zo veel mannen geven niet toe aan hun verlangen, omdat ze bang zijn als bovenstaande over te komen. En ze mieteren daarbij wel gelijk hun sterkste wapen der verleiding in de vuilnisbak. Beetje erg jammer.

Te veel mannen wachten totdat een vrouw alle signalen op ‘Ja’ heeft gezet.

Stop met het wachten op haar signalen en start met het leiden van haar verlangen door middel van jouw signalen. Fluister in haar oor  “Ik wil je”. Naar mijn ervaring sterke vrouw die daar tegen kan. Vrouwen zijn namelijk auditief ingesteld. Mannen vooral visueel.

Natuurlijk als ze dan geen interesse toont, respecteer haar non-verlangen en ga naar rijker gronden waar onze versiertips wel tot volle wasdom kunnen komen.

Het leuke van het tonen van je verlangen is dat je nu weet waar je staat. En inderdaad dat kan ook wel eens negatief zijn. Of nog niet…Of doe het wat later nog een keer op een andere manier, dan zegt ze wel “Ja”. Of ze zegt gelijk “Ja”.

Dus wees niet verlamd door je angst om haar iets aan te doen wat zij niet wil. Een vrouw is niet van suiker. Als ze met jou op date gaat, vindt ze je gewoon leuk.

Je hoeft niks te verbergen. Stop met bang zijn en de ‘techniekjes’ te vinden die zouden moeten werken bij vrouwen.

In plaats daarvan spreek ik nu met je af dat jij je gaat gedragen als een echte man. Een echte man die eerlijk is over zijn seksuele verlangens.

omgaan-met-testen

Als je dan eens wilt weten wat een sexy man betekent voor een vrouw, dan is dat alles wat je moet weten. Als je deze eerste stap van eerlijkheid naar leuke vrouwen in je leven niet kan maken, dan wordt de volgende stappen ook een stuk moeilijker. Versiertips hoe goed ze ook zijn, blijven nutteloze versiertips als je ze niet toepast.

Ik begrijp dat deze versiertip en de eerste stap er naar toe zeer confronterend kan zijn. De eerste stap heb je wellicht door het lezen van dit stukje al een beetje genomen. De stap van bewustwording. De volgende stap is daadwerkelijk deze versiertip toe te passen. Kijk naar haar…..en zij bekijkt je dan wellicht met heel andere ogen….Luister niet haar, begrijp dat ze ook seks wilt.

veranderen

 

Wil je meer weten over vrouwen versieren en versiertips voor mannen?

Wordt dan gratis lid van onze nieuwsbrief  en ontvang tegelijk 2 gratis boeken vol met versiertips voor mannen. 

SmoothDoc

Meer versiertips:

Wetenschappelijk bewezen versiertips

 

 

 

 

 

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.