Vrouwen mogen geen slet zijn van andere vrouwen!

Mijn laatste post was natuurlijk een review over het boek Sletvrees. Aangezien daar natuurlijk mannen weer grotendeels de schuld krijgen van het belachelijke ‘blaming and shaming’ van vrouwen als SLET, is het wellicht noodzakelijk daar nog eens wat verder naar te kijken.  Dit soort discussies moet je namelijk goed kunnen winnen als meesterversierder. Het is belangrijk aangezien je daarmee een band schept tussen jou en die ‘boze vrouwen’. Diezelfde ‘boze vrouwen’ luistert ze namelijk naar om niet zo makkelijk seks met jou te hebben.

Als je met een vrouw deze discussie aangaat kun je haar al snel overtuigen van het feit dat andere vrouwen haar in het gareel houden om een enorm domme reden. Dit maakt het makkelijker voor haar om zich natuurlijk te gedragen. Op die manier kun je haar makkelijker als vrouw versieren.

Een slet zorgt voor verwatering van de ‘pussypower’

Seks is iets wat veel mannen willen. Vrouwen weten dat en gebruiken dat ook als een stuk ‘machtsbasis’. Op het moment dat je haar neukt weet zij ook in principe dat haar ‘pussypower’ even voorbij is.  Als je nu seks als vrouw te makkelijk aanbiedt (of het idee geeft dat je het te makkelijk aanbiedt) dat verschuif je de machtsbasis uit het oogpunt van veel vrouwen de ‘verkeerde kant’ op. Hun macht verwatert. Ze zullen dus alles doen om je binnen het verbond van ‘moeilijk seks geven aan mannen’ te houden. Als dat niet lukt willen ze je  excommuniceren, dat wil zeggen – ze zetten je buiten de geaccepteerde groep. De psychische druk en het daarmee gepaard gaande psychische geweld is daarmee tussen vrouwen onderling nog al hoog. Vertel mij maar vrouw, heb je wel eens een andere vrouw ‘slet’ genoemd? Heb je daar spijt van?

Vrouwen onderling competitief?

 

Het onderzoeken van al dat vrouwelijke geweld was altijd moeilijk aangezien het een stuk minder gewelddadig plaatsvindt als het geweld van mannen. Er bestond ook altijd twijfel of vrouwen onderling wel competitief waren vanuit een evolutionair standpunt. In oude samenlevingen bleven sommige mannen eenzaam en alleen omdat dominante mannen meerdere vrouwen hadden. Daardoor waren het vooral mannen die onderling moesten strijden om het voorrecht om zich voor te planten. Toch zelfs in die préhystorische samenlevingen waren vrouwen niet zomaar een willoos stukje vlees. Ook in die oude samenlevingen vochten vrouwen onder elkaar voor de beste partners voor haar en haar kinderen. Op dit moment is het zo dat de meeste vrouwen  in een ‘monagame’ samenleving dezelfde kansen hebben.  In studentensteden als Utrecht en Maastricht moeten vrouwen zelfs meer hun best doen om een gewilde man aan de haak te slaan.

Agressie vrouwen onderling

vrouwenzieteruitalslset

 

Om te zien hoe vrouwen onderling met elkaar omgaan hadden 2 onderzoekers  Tracy Vaillancourt and Aanchal Sharma vrouwen bij elkaar gebracht in een kamer. Ze gebruikten daarvoor de vrouw in het plaatje.  Deze was gekozen omdat ze het juiste ‘zandlopermodel’ had en grote borsten. Op het moment dat ze gekleed was in een spijkerbroek en blouse met lange mouwen plaatste geen enkele vrouw een opmerking. Op het moment dat de vrouw in kwestie  in een korte  rok binnenkwam met een hemd die goed haar borsten lieten zien, werd er vijandig gereageerd. Ze rolden met hun ogen en keken boos naar haar. De meeste agressie vond echter plaats toen de vrouw de kamer weer verliet. Andere vrouwen begonnen te lachen, waarbij ze de motieven van de vrouw in kwestie in twijfel trokken. Een vrouw deed de suggestie dat ‘ze zo gekleed was om seks met de professor te hebben’ een ander zei “haar borsten kunnen er elk moment uitvallen”.  Vrouwen zijn meestal gemener tegen elkaar op jonge leeftijd. Oudere vrouwen (die vaak al een partner hebben of getrouwd zijn) voelen zich namelijk minder bedreigd door andere vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat hoe aantrekkelijker een vrouw is hoe meer kans ze heeft dat andere vrouwen gemeen tegen haar doen.  Het blijkt dus dat seksuele onderdrukking vooral gebeurt door vrouwen, en niet noodzakelijk door alleen mannen, aldus Dr. Vaillancourt, nu een psychologe bij de  Universiteit van Ottawa.

Vrouwen houden vrouwen in het gareel

Het stigmatiseren van vrouwelijk promiscuïteit (seks met veel verschillende partners) – of het schande spreken over haar ‘slet’ zijn – wordt veelal toegeschreven aan mannen. Zo ook weer in het boek als ook de documentaire Sletvrees. Mannen hebben een evolutionair incentive om hun vrouwen te weerhouden om met andere mannen seks te hebben.  Ze hebben echter ook een evolutionair incentive om vrouwen aan te moedigen om seks met veel verschillende partners t e hebben.  Onderzoek wijst nu uit dat de sletstigmatisering vooral in stand gehouden wordt door vrouwen onderling. Ook in griezelfilms worden sletten altijd het eerst vermoord. Zij is slecht, zij heeft het over zichzelf afgeroepen. Renske de Greef had hier ook wat over gezegd.

Seksuele competitie tussen vrouwen onderling

De seksuele competitie tussen vrouwen lijkt te groeien in samenlevingen waar veel welvaart en overvloed aan partners voorkomen. In traditionele dorpen trouwen mensen meestal vroeg met iemand van dichtbij.  Jonge mannen en vrouwen in moderne en stedelijke omgevingen stellen vaak trouwen uit om uit te kijken naar betere keuzes of zelfs de ‘allerbeste keuze’. Het resultaat is dat er meer strijd onderling is. En nu is er ook geen wetenschappelijke twijfel meer dat vrouwen onderling enorme bitches zijn. Bitchfight! Het komt er op neer dat ze dus allemaal willen neuken met ons en wij met hen. Wat een sletten zijn we toch 😉

Wil je meer weten over de ins en outs van het vrouwen versieren en de sociale psychologie die er achter schuilt? Lees meer dan 540 pagina’s in het Nederlands over vrouwen versieren van de enige echte meesterversierders van Nederland – de Dating Doctors!

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.