Vrouwen Versieren voor nieuwsgierige dummies?

Vrouwen versieren, je hebt geen idee hoe het moet.  Daarom deze post vrouwen versieren voor dummies. Als dummie ben je vast wel nieuwsgierig naar hoe het nu komt dat een beperkt aantal mannen schijnbaar moeiteloos de ene na de andere vrouw versiert? Nou als je van nature nieuwsgierig bent is dat een eigenschap die je goed van pas gaat komen. Twee wetenschappers (Kashan en Roberts) hebben namelijk in 2006 al onderzoek gedaan naar het verband om angst te voelen (benaderingsangst of approach anxiety) bijvoorbeeld en de relatie met nieuwsgierigheid in sociale situaties. Ik kan me dat onderzoek nog goed herinneren aangezien Dating Doctors (het coachingsbedrijf waar ik werk) in 2006 begonnen is. Op dat onderzoek baseerden we toen een een deel van onze lesmethode. Het verband tussen angst en nieuwsgierigheid in sociale situaties Uit het onderzoek bleek dat bij een nieuwe sociale situatie (zoals onbekende vrouwen en mannen ontmoeten) de proefpersonen zowel angst als nieuwsgierigheid ervaarden . De angst kwam voort uit innerlijke conflicten tussen bestaande kennis met de daarbij gevoelens dat ze de onbekende sociale situatie niet onder controle handen. De nieuwsgierigheid kwam voort uit de natuurlijke drang om achter een potentiële beloning aan te gaan. Daarbij zijn heel veel mensen ook gevoelig voor de kans om persoonlijk een heel stuk te groeien. In het speciaal voor dummies is het natuurlijk heel aantrekkelijk om dingen te leren. Simpel gezegd, onbekende sociale situaties leveren zowel angstige als waardevolle levenservaringen op. Aan de ene kant kan je het gevoel hebben dat je niet klaar bent voor “het onbekende” een beetje intimiderend zijn. Aan de andere kant kan het gevoelens van nieuwsgierigheid en hoop laten opborrelen naar nieuwe mogelijkheden voor jouw leven.

jegedachtenbrengjevandaag

 

Jouw focus bepaalt jouw ervaring Daarnaast bleek uit het onderzoek dat je focus bepaalt hoe jij die onbekende sociale situaties ervaart. Door middel van 2 experimenten ontdekten ze dat angst ertoe bijdraagt dat je een onbekende sociale situatie als negatief ervaart. Daarentegen draagt nieuwsgierigheid bij aan positieve gevoelens over een nieuwe sociale situatie. Elke proefpersoon die de opdracht kreeg zicht te focussen op hun nieuwsgierig (“Wat zou er gaan gebeuren?”) had veel positieve ervaringen over de sociale interactie. Waarschijnlijk besteden mensen zo meer aandacht aan de kansen en het plezier wat ze hebben. Daarnaast bleek het niet alleen in de proefpersonen hun hoofd te zitten. Het bleek namelijk dat ook de andere mensen (met wie de proefpersonen hun interactie hadden) noteerden dat ze de proefpersonen veel aardiger vonden.

angstnietmeer

Wat betekent dit nu als je vrouwen gaat versieren?

Als jij ook lijdt aan benaderingsangst of approach anxiety of het “in je hoofd zitten” focus je dan eens op nieuwsgierig zijn. Het zal je helpen om de positieve kanten van de sociale interactie met de vrouw tegenover je te zien. Je zult zien dat je meer plezier hebt in je sociale leven, je hebt veel betere gesprekken en je leert je potentiële vriendinnen veel beter kennen. .

Tips om nieuwsgierig vrouwen te versieren

 

1) Focus op je date of de vrouw voor je

Luister naar wat zij te zeggen heeft. Luister echt dummie ;-). Luister niet alleen naar hun woorden, kijk ook naar hun lichaamstaal, glimlach en oogcontact. Focus op je communicatie met haar. Laat je interne gedachten links liggen, laat “je stemmetje” links liggen. Blijf niet hangen in je eigen gedachten, zorgen of meningen. Herinner liever wat ze gezegd heeft over wat zij leuk vindt, dacht en voelde. Door je te interesseren voor haar kan je bij haar veel meer interesse kweken voor wie jij bent. Veel meer nog dat praten over jezelf.

2) Wees optimistisch en nieuwsgierig 

Richt jezelf op alle positieve kanten aan een nieuwe sociale interactie. Oordelen, zorgen en dingen negatief opvatten stel het maar allemaal even uit. Leg ook niet je eigen veronderstellingen, cultuur of gedachten over je ontmoeting met die leuke vrouw. In plaats daarvan kun je beter plezier hebben, en focussen op de leuke dingen. Wees optimistisch en positief en merk daardoor alle grapjes en interessante meningen op.

3) Leer iets nieuws van elkaar

Iedereen heeft iets interessants te vertellen. Kom te weten wat ze jou te leren hebben. Wees nieuwsgierig naar het leventje van de persoon die tegenover je zit.  Vind uit hoe zij de wereld ziet en wat zij wil delen met de wereld. Ga echt begrijpen wat haar passies en angsten zijn en hoe ze is opgegroeid tot wat ze nu is. Die prachtige vrouw die nu naast je zit en met grote bange en ook verliefde ogen je aan zit te kijken.  .

4) Vind met elkaar de leuke dingen 

Houd de discussie op leuk dingen (in het bijzonder met nieuwe interacties met vrouwen). Vermijd zoveel mogelijk vragen over dramatische, traumatisch of negatieve gebeurtenissen. Op dit moment is het niet de tijd ervoor. Je doel is om te groeien, om een spel te spelen en ervoor te zorgen dat jullie beiden, zowel jij als man en zij als vrouw – genieten van dat jij nieuwsgierig bent naar het ontmoeten van leuke vrouwen.Vreemden zijn vrienden die je nog niet hebt ontmoet is wat jij wilt uitdragen naar alle andere dummies (die dat credo nog niet kennen) in de wereld.

5)  Dummies die samen delen en samen spelen

Vrouwen versieren bestaat uit ook uit het vragen naar meningen van vrouwen en met het delen van jouw positieve mening over andere zaken. Jullie zijn superdummies wat betreft kennis van elkaar, niet waar? Deel van jezelf wat jij zelf heel erg leuk vindt. Leer ze iets wat jij erg leuk vindt. Begin eens met een opbeurend, vrolijk gesprek gevuld met jullie lach. Sta de vrouw toe om naar jou toe nieuwsgierig te zijn. Met nieuwsgierigheid maak jij vrouwen versieren voor dummies een stuk leuker!

Kijk ook eens op het grootste vrouwenversierforum van Nederland en Vlaanderen om nog meer tips over vrouwen versieren te vinden. Of ben je daar niet nieuwsgierig naar?

vrouwenversierenforum

You can leave a response, or trackback from your own site.