Vrouwen versieren: vrouwen bellen en date regelen

Vrouwen versieren – het is je nu gelukt. Tenminste dat denk jij. Waarschijnlijker is dat je eerst het nummer van een vrouw hebt gescoord. Als je dit succesvol hebt gedaan, dan wacht ze nu met smart op bericht van jou. Als dat niet het geval is, dan heb je haar te weinig laten investeren in jou.

Nu moet je nog met haar afspreken. Een nummer kun je namelijk niet neuken. Dit is voor veel mannen een groot struikelblok. Ze kunnen wel nummers scoren maar ze kunnen geen dates krijgen. Vrouwen versieren staat niet gelijk aan een telefoonnummer scoren. Het is slecht een klein onderdeel van het vrouwen versieren.

vrouwen bellen en een date scoren 

Versiertips om vrouwen te bellen en niet meer zenuwachtig te zijn

Zeker voor mij was het nogal wat om een onbekende vrouw op te bellen en op date te vragen. Ik zakte bijna door de grond met de gedachte alleen al. Daarom heb ik voor alle mannen die ditzelfde probleem bij vrouwen versieren hebben, een aantal versiertips. Mijn naam is niet voor niets versiertips.

–          Zorg dat je in een goede mood bent als je belt

          Bel terwijl je met dingen bezig bent zoals de was op opruimen.

Dit zorgt ervoor dat je minder zenuwachtig bent.

–          Ga geen voorgekauwde zinnetjes verzinnen voordat je belt.

Druk gewoon een nummer in en bel haar op

–          Zorg dat je langzaam gaat praten, dit kalmeert je stem.

–          Weet: zij is minder voorbereid op het gesprek dan jij

–          Verlaag de onderwerpen waar je over kan praten.

Ik heb letterlijk een meisje aan de telefoon gehad over een duif  die op mijn balkon poept elke ochtend.

–          Ga nog niet de eerste keer bellen gelijk met haar afspreken. 

Dit doet elke jongen en als je het niet doet zal ze altijd  de telefoon opnemen of terugbellen

–          Spreek geen voicemail in. Behalve als last resort. 

Zo heb ik wel eens als experiment huilend een voicemail ingesproken van een chick die mij verlaten had na de seks (gebeurt dit je ook? Check Alex May op realmanconference.nl).

BAM! Nu weet je dat je geen zorgen hoeft te maken bij het bellen van chicks. Ook doe ik de gesprekken heel luchtig en speels en laat ik het niet langer duren dan 10 minuten. Wat je doel is bij het bellen is om ervoor te zorgen dat ze er gewend aan raakt dat jij haar over de telefoon spreekt. Je kunt zelfs tegen haar zeggen dat je niet veel tijd hebt om te praten. Dit zorgt ervoor dat zij ook minder zenuwachtig is voor het gesprek want ze weet dat je niet ellenlang met haar aan de telefoon gaat zitten praten.

Verder bel ik meestal al mijn nummers op een vrije dag achter elkaar. Net zoals je momentum opbouwt bij het aanspreken van chicks op straat. Je bouwt dus momentum op en je komt in een bepaalde flow. Deze kun je gebruiken in je volgende gesprek. Het is dan niet erg om hetzelfde verhaal aan de andere chicks te vertellen. Het gaat erom dat jij plezier hebt in hetgeen dat je verkondigt.

Haar comfortabel maken = date regelen

Hoe regel je dan wel de date? Je belt haar een dag of twee later nog een keer op. Dit keer neemt ze natuurlijk heel graag op, want je hebt al een keer een leuk en luchtig gesprek met haar gehad. Nu is het belangrijk dat je dominant en zelfverzekerd overkomt als je haar vraagt op een date. Je zegt: ‘’Laten we afspreken, ik heb zin om iets leuks met je te doen!’’

Dus niet

’Ik dacht, misschien vind je het leuk om af te spreken’’

Elke vorm van twijfeltaal is dodelijk. Als jij nog niet eens zeker van je zaak bent, hoe kan zij er dan in godsnaam klaar voor zijn?!

Merk je bij jezelf dat je heel vaak twijfeltaal gebruikt en durf je niet dominant te zijn? Wij kunnen je helpen, natuurlijk gaan we je dan praktijkles geven. Meld je dus aan voor een versiercursus.

een date met een vrouw in het park

 

Vrouwen versieren is haar mee uit vragen!

Je vraagt haar dus wel mee uit. Spreek het liefst die dag nog af. Je wilt namelijk dat het zo spontaan mogelijk lijkt dat je haar mee uit vraagt. Als je haar gaat opbellen om direct met haar naar het park te gaan bijvoorbeeld is dat natuurlijk spontaan. Toevallig is het ook nog eens lekker weer.

Als ze je afwijst en niet wilt, ga dan niet gelijk opgeven. Begin dan over een ander onderwerp te praten en probeer het over een minuut weer. Belangrijk is dat je de killer-instinct bij vrouwen versieren hebt. Je geeft niet direct op wanneer ze ‘nee’ zegt. Probeer er achter te komen waarom ze nee zegt en buig haar tegenwerpingen om. Vrouwen zijn namelijk onbewust getraind om eerst alles wat maar enigszins op vrouwen versieren wijst af te wijzen.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.