Vrouwen versieren: Wat doe je op de eerste date?

Bij vrouwen versieren is vaak een belangrijk onderdeel wat je eigenlijk op de eerste date gaat doen. Allereerst vergeet het verhaal dat seks op de eerste date slecht is. Hoe sneller je seks hebt met een meisje, des te beter. Er zijn wel meisjes die dit puur uit principe niet doen.Speel het vrouwen versieren spel goed. Laat haar zich dus niet sletterig voelen. Zo duikt ze diezelfde avond nog het bed in met je.

 

seks op de eerste date

Versiertips: wat ga je doen op de eerste date?

 

De belangrijkste elementen van een eerste date zijn:

–       Laagdrempelig

–       Niet aan een vaste tijd gebonden

(in een restaurant ben je afhankelijk van bediening)

–       Zo goedkoop mogelijk 

(je gaat als het goed is veel op date en dat kan je duur komen te staan, check goedkoop daten)

–       Veel fysiek kunnen zijn

(3 uur tegenover elkaar zitten en je wilt zoenen is dit een te grote drempel waarbij de kans op seks kleiner wordt)

Persoonlijk staat bij mij op nummer 1 het park. Het is dichtbij mijn huis (hierdoor kan ik gemakkelijk naar huis pullen). Het is goedkoop (ik heb maar 1 goedkope fles wijn van 3,- nodig) en je kan al heel snel erg fysiek worden (je ligt al snel tegen elkaar aan).

Op 2 staat de Pub. Dit omdat het een ‘easy going’ bar is en niet te fancy (het moet niet lijken alsof je teveel je best doet). Ook heb je genoeg plekken waar je naast elkaar kan zitten (ga nooit tegenover elkaar zitten anders kan je je arm niet om haar heen slaan). Daarnaast kan je om de beurt een drankje halen in plaats van alles op 1 rekening te zetten.  Op het eind kun je dus het awkward moment voorkomen van het splitten van de rekening. Bij slecht weer dus de Pub of een andere kroeg naar keuze waar je naast elkaar kan zitten.

Uiteraard kan je zelf je eigen dates bepalen, maar ik houd het bij deze 2. Doordat ik me op 2 focus, krijg ik steeds meer ervaring in beide locaties. Nu kan ik steeds beter coördineren waar ik de date heen wil laten gaan. Daarbij weet ik hoe en wanneer ik goed kan escaleren.

Hoe zorg je voor seks op de eerste date?

Voordat je de date afspreekt check je natuurlijk eerst het weer. Kies via Buienradar een dag uit met de meeste kans op zon. Spreek rond 19:00 af. In de zomer is het nog lang licht.

Als je afspreekt, zorg dat ze eerst je huis in gaat. Zo raakt ze alvast gewend aan je huis en vind ze het minder eng als je na de date naar je huis gaat. Gebruik als smoesje dat je je kleedje en de fles wijn moet halen. Als je binnen bent, laat haar even in de kamer wachten en pak de spullen. Blijf niet te lang binnen, want dan kan ze zich ongemakkelijk gaan voelen.
Dan ga je naar het park toe. Onderweg ga je lekker over koetjes en kalfjes praten, alsof je tegen een oude bekende praat, lekker relaxt.

In het park zoek je een stukje gras waar weinig tot geen mensen zijn, voor optimale privacy.
Ik nam altijd een plek waar mensen hun honden uitlaten, omdat daar nooit iemand zit. Nog nooit een keer in de hondenpoep gestaan 😉 Je gaat eerst gewoon naast elkaar op het kleedje zitten. Je drinkt wat wijn en doet alles wat je hiervoor verteld is over daten en aantrekkingskracht opbouwen. Naarmate de tijd vordert, kan je zelf gaan liggen, zij volgt dan snel. Je kan haar ook zachtjes naast je neerleggen. Als ze eenmaal ligt kijk je gewoon beide naar boven en praat je verder. Uiteindelijk ga je tegen haar aanliggen en kijk je hoe ze reageert. Na een paar wijntjes, meer praten en kwalificeren kan je haar speels op je leggen. Kijk weer hoe ze reageert. Zoen haar niet en leg haar weer terug. Speel een beetje met deze push pull.  Geil haar maar lekker op door haar op je te leggen en af en toe op haar te gaan liggen.
Belangrijk is dat je in het park al zoent. Dit doe je op het moment dat ze tegen je aan of op je ligt en haar gezicht dicht bij het jouwe is. Stuur haar mond naar jouw mond en Smak!
Praat daarna weer rustig verder. Gebruik dus gerust de geleerde escalatieroutines.

 

geil haar op bij je parkdate

Vrouwen versieren is haar zich

geen slet laten voelen!

Je moet er bij vrouwen versieren voor zorgen dat ze zich geen slet gaat voelen.  Als ze met je mee naar huis gaat en gelijk seks met je heeft vinden sommige vrouwen dat alleen maar om die reden een probleem. De oplossing:

Je moet dus duidelijk laten weten dat jij erg open en respectvol bent. Vrouwen die hun seksualiteit laten zien beoordeel je niet als slet. Als een vrouw weet dat je haar geen slet zal vinden en zelf genoeg andere opties hebt, zal ze eerder geneigd zijn om diezelfde avond nog met je naar bed te gaan. Belangrijk hiervoor zijn een aantal punten:
–       Je hebt veel ervaring in vrouwen versieren, daten en seks (preselection)

–        Veroordeel je vrouwen niet die regelmatig daten en seks hebben 

Je doet dit namelijk zelf ook

–       Zeg dat je niet aan one-night stands doet en liever langer date met een meisje

Dit ten opzichte van haar na 1 keer seks weg te gooien. Zo voelt ze zich minder gebruikt na de seks

Een meisje is vaak bang dat een jongen na 1 keer seks de interesse verliest en haar niet meer belt (in elke film zie je: “You never called me after sex!!”) Ik zeg altijd het volgende:

“Vroeger deed ik altijd alleen maar aan one-night stands (preselection en ervaring). Het was zelfs zo erg dat ik ervan overtuigd was dat je als vrijgezel maar 1 keer seks had met een meisje en het dus altijd maar bij 1 keer hield. Maar de eerste keer is de seks nooit echt goed, omdat je elkaar nog niet goed kent en is het vaak een beetje awkward. Daarnaast wordt de seks alleen maar beter als je elkaar vaker ziet. Ik vind het nu gewoon leuker om iemand echt te leren kennen en vaker seks met diegene te hebben.”

Dat laatste vinden vrouwen het meest belangrijk. Het iemand leren kennen. Mannen kunnen gemakkelijk vrouwen versieren en seks hebben zonder ook maar iets van het meisje te weten of gemeen te hebben. Vrouwen hebben liever iets van een emotionele connectie als ze seks hebben met een jongen. Dit riedeltje zal niet bij elke date werken, maar het geeft vrouwen toch het idee dat je ze niet als een wegwerp chic ziet.

kissslowly

Als het wat donkerder en kouder wordt stel je voor om te gaan. Het gaat nog makkelijker als je tijdens de date verteld over iets wat je thuis kan laten zien. Ik deed het met filmpjes die ik maak. Bedenk iets en gooi het subtiel in je gesprek. Stel tijdens of aan het eind van je date voor om het even te laten zien, voordat je haar naar de tram brengt. Zo weet ze dat je haar op tijd weer wegbrengt.

Wil ze nog niet met je mee? dan kun je altijd als meesterversierder altijd mooie push-pulls gebruiken om wat meer aantrekkingskracht te bouwen.

Binnen laat je haar hetgeen zien waar je het over had. Zorg ervoor dat ze staat. Hierdoor kan je gemakkelijk achter haar gaan staan. Als je in het park al genoeg fysiek geëscaleerd hebt en gezoend, zal ze het nu minder raar vinden als je achter haar gaat staan. Pak haar bij haar heupen vast en ruik aan haar haar terwijl je met haar praat. Nu ga je haar langzaam opwinden door in haar nek te kussen, haar heupen dichter tegen je lichaam aan te drukken en haar armen te strelen. Als ze dit toelaat, praat rustig verder terwijl je haar opgeilt. Als je merkt dat ze er van geniet ga je iets harder. Dan draai je haar om en zoen je haar. Vanaf hier escaleer je langzaam steeds meer en leid je haar naar je bed. De rest mag je zelf invullen ;). Ik hoop dat je weer wat meer over vrouwen versieren en daten hebt geleerd. Tot de volgende keer!

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.