Vrouwen zoenen – hoe doet de beste verleider het?

Vrouwen Zoenen – hoe doet de beste verleider het?

Vrouwen goed zoenen, is vrouwen versieren. Ik heb er hier al een artikel over geschreven, alleen ik heb een aantal dingen aangepast.Sommige mannen denken nu, “Pff, ik kan fantastisch zoenen nog nooit over horen klagen”.

Fijn, alleen het kan altijd beter. Een verleider is nooit uitgeleerd! En de beste verleider – zeker niet! 

Andere mannen lijkt het misschien wel interessant wat SmoothDoc daar nu eigenlijk over te zeggen heeft.

Goed zoenen zou iedere man natuurlijk ook weer helemaal natuurlijk – vanzelf – automatisch moeten kunnen.

Nou lippen op elkaar, en gaan met die banaan? Hoe moet je een vrouw zoenen? 

Het meest moeilijke aan de zoen is misschien nog wel dat mannen denken dat hier een grote grens ligt. Nu weet ik of ze me leuk vind of niet.

Dat is de 1e grootste misvatting. De houding ten aanzien van zoenen is voor de meeste vrouwen als volgt.

–         Ze zoenen heel makkelijk, dus het betekent niet veel

–         Ze zoenen heel moeilijk, en daardoor betekent het nog meer dan met je naar bed gaan.

Met andere woorden ze gaan eerder met je naar bed dan dat ze je zoenen

In het 1e geval dacht je als verleider misschien, ik heb haar nu gezoend. “Let’s go, to my kingdom baby!”

In het 2e geval dacht je als verleider misschien. “Hmm, ze wil niet zoenen, ze vindt me niet leuk.”

In het 1e geval kan het dus zijn, dat ze helemaal niet zo aangetrokken tot je is. In het 2e geval kan een “Nee” om te zoenen, wel betekenen dat je haar gewoon mee naar huis kunt nemen.

Er zit ook wel een wetenschappelijke basis achter waarom mannen zo vaak denken dat zoenen gelijk zo belangrijk is.

Wetenschappers hebben het hormoon oxytocine gemeten (dat zorgt voor een duurzame vertrouwensband tussen mensen) vóór en nadat mensen hadden gezoend. De resultaten waren verschillend voor mannen en vrouwen: bij mannen steeg het oxytocinegehalte na het zoenen, terwijl het bij vrouwen daalde. Blijkbaar hebben vrouwen méér nodig dan alleen een zoen om zich emotioneel verbonden te voelen, concludeerden de onderzoekers. Overigens daalde het stresshormoon wel bij zowel mannen als vrouwen. Zoenen heeft voor beide seksen dus een stressverminderende werking.

Hmm, onze hormoonspiegel werkt dus niet mee. Hoe kom je daar nu achter wat zoenen nu betekent? Om het makkelijk te maken….veronderstel iets.

Juist zo simpel kan het zijn. “Volgens mij wil je wel meer dan alleen zoenen?”

Lachend en enigszins plagend gezegd, kom je vaak al tot de benodigde info.

Vrouwen reageren dan op verschillende manieren. “Gemaakt preuts (“Oh, echt niet ik ben een net meisje hoor” rukt zich niet los, draait misschien hoofd beetje om), bevestigend (“Ja, inderdaad, lijkt me lekker” ondertussen jouw tussen de benen grijpend) , of zeer afwijzend (rukt zich los, en draait je de rug toe).

Goed alleen zo ver willen we niet eens komen.

Laten we het vanaf het begin anders aanpakken, goed?

Philematologie

Nou eerst even een geschiedenis en biologie lesje. De wetenschap van het zoenen heet trouwens philematologie. Heel soms moet je ook voor de nutteloze weetjes bij de Dating Doctors zijn.

Waar komt kussen eigenlijk vandaan? Er bestaat een theorie dat moeders voedsel voor hun baby’s pureerden in hun eigen mond, en dat ook via de mond weer doorgaven. Van daaruit zijn we begonnen met zoenen.  Mijn persoonlijke mening is dat mensen het gewoon heel lekker vonden, en toen begonnen zijn met zoenen. Vaak is de simpelste verklaring het beste, zeg ik altijd.

De mond kent echt ontzettend veel zenuwen en smaakreceptoren. Verder zijn er ook onderzoeken gepleegd onder vrouwen die mannen gingen zoenen. Als bleek dat de man een geheel ander afweersysteem had, had die man het beste kans bij haar. Opposites attract is wat dat betreft, niet eens bezijden de waarheid.  Zoenen is namelijk een ontzettende oppepper voor je afweersysteem. Ook geeft zoenen je een goede kans je zoenpartner eens flink te besnuffelen. Een prettige lichaamsgeur is natuurlijk ook belangrijk, wil je haar nog een keertje terugzien. Daarbij hoef je echt niet als de gemiddelde Italiaanse taxichauffeur te ruiken. Als die namelijk een dot gas geven, kom je ongeveer om in een geurige gaswolk. Ook hier geldt, weer alles met mate…Liefst moet er nog iets van je lichaamsgeur te ruiken zijn. Dat windt haar namelijk ook weer op.

Zoenen is heel simpel

Enfin zoenen is eigenlijk heel simpel. Je tuit je lippen en maakt dan de beweging die je maakt als je een zoen in de lucht geeft. Probeer het daarna op je hand. Want iemand op de lippen zoenen, verschilt niet veel van iemands lichaam zoenen. Zoen bijvoorbeeld je vingers van de zijkant, waarbij je je vinger een beetje tussen je lippen doet. De beweging die je dan maakt, maak je ook bij het zoenen. Meestal begin je met korte zoenen, die vanzelf langer worden. Hoe je het precies moet doen, is zo niet te zeggen. Hoe je zoent, hangt namelijk ook af van wat je partner doet en dat is niet te voorspellen. Het belangrijkste is dat jij jouw lippen en kaak ontspannen houdt. Je lippen zijn helemaal zonder spanning, ze hangen gewoon een beetje. Dit ene feit doet 95 % van de mensen fout. Ze houden hun lippen gespannen.  En jij doet het nu goed, jij houdt je lippen ontspannen. Als jij nu bovenop ligt, zal met ontspannen lippen zich speeksel verzamelen. Wat nu? Heel eenvoudig, stop even, slik het even weg, en ga weer door.

Zie het ook een beetje als een spelletje, een beetje plagen, zachtjes bijten. Wordt het een prestatie die je moet leveren, dan is het speelse eraf en verdwijnt het plezier. Het plezier bestaat er lichamelijk uit dat je hartslag stijgt, je ademhaling versnelt, je aangezichtspieren spannen zich en de genotcentra in je hersenen worden actief. Zij produceren endorfinen, opiaten die je lijf zelf aanmaakt. Daarom is zoenen zo plezierig! Je lippen zwellen op, je pupillen verwijden en je huid wordt strakker en roziger. Je bent mooier als je zoent! En dat je er gelukkiger van wordt wisten we al.

Wat mensen lekker vinden, loopt sterk uiteen: nat of droog, lang of kort, met of zonder tong, zachtjes of stevig, wild of teder. Vaak klikt het vanzelf, maar niet altijd. Soms is het nodig samen te zoeken naar een manier van zoenen die beiden lekker vinden. Als iemand dat niet wilt of niet kan. Dan is dat zijn probleem, niet het jouwe.

Wel handig is om in het begin zachtjes te beginnen. Vaak vinden mensen wat ze zelf bij jou doen, zelf ook erg lekker. Beginnen ze heel wild en passioneel te zoenen, goede kans dat ze van jou verwacht dat het ook wil en passioneel gebeurd. Aangezien jij de leider moet zijn, verhoog dan het passieniveau maar een beetje.

Til haar op, met haar rug tegen de muur, en kus haar ook maar eens in haar nek.

Alleen op de mond zoenen, kan namelijk al snel een beetje saai worden. Oorlel, ogen, een klein bijtje in haar lip, wordt meestal allemaal wel gewaardeerd.

Enfin het belangrijkste voor het krijgen van een zoen is dat – zoals de meeste dingen in het leven – wie niet waagt, wie niet wint.

Als je nooit eens probeert haar te zoenen, dan weet je helemaal niet in welke fase je bent. Je zult keer op keer verteert worden, door “Had ik maars” en “Wat als ik dat gedaan hads?”  Een meisje die speels haar hoofd van me wegdraait,  is voor mij een stuk minder pijnlijk als de constante interne discussie met mezelf. En goed kijken, speels ja. Ik maak mezelf wijs dat het altijd speels is. Is ook niet altijd de waarheid, alleen het is dan wel een positieve onwaarheid. Beter als altijd maar zeggen: “Ok, ze wil me niet, ze draait haar hoofd weg”

Als je jezelf toch voor de gek kan houden, waarom kies je dan niet voor een positieve variant?

Dus voordat we verder gaan praten over kussen, besluiten we vanaf nu bij elke vrouw (die we leuk vinden)  voor de kus te gaan. Daar bedoel ik mee, in elke situatie, tegen welke prijs dan ook. Vraag jezelf eens af:  “wat is het slechtste wat zou kunnen gebeuren?” Ze zou uit kunnen vinden, dat je haar leuk vindt? Oh,  wat verschrikkelijk. Je geheim wordt geopenbaard. Het geheim dat je een romantische, zelfverzekerde man bent?

Als je te bang bent om dat te gaan zeggen, ja zoek dan eerst hulp. Hoef niet eens bij ons, alleen zo kom je natuurlijk geen steek verder.

Als je daarentegen de eigenaar bent van een stel onvervalste kloten (liefst grote) dan kunnen we eens naar het echte kus plezier gaan. .

Enfin zoenen is eigenlijk heel simpel. Je tuit je lippen en maakt dan de beweging die je maakt als je een zoen in de lucht geeft. Probeer het daarna op je hand. Want iemand op de lippen zoenen, verschilt niet veel van iemands lichaam zoenen. Zoen bijvoorbeeld je vingers van de zijkant, waarbij je jouw vinger een beetje tussen je lippen doet. De beweging die je dan maakt, maak je ook bij het zoenen. Meestal begin je met korte zoenen, die vanzelf langer worden. Hoe je het precies moet doen, is zo niet te zeggen. Hoe je zoent, hangt namelijk ook af van wat je partner doet en dat is niet te voorspellen. Het belangrijkste is dat je jouw kaak ontspannen houdt en het ziet als een spelletje. Wordt het een prestatie die je moet leveren, dan is het speelse eraf en verdwijnt het plezier. Het plezier bestaat er lichamelijk uit dat je hartslag stijgt, je ademhaling versnelt, je aangezichtspieren zich spannen en de genotscentra in je hersenen worden actief. Zij produceren endorfinen, opiaten die je lijf zelf aanmaakt. Daarom is zoenen zo plezierig! Je lippen zwellen op, je pupillen verwijden en je huid wordt strakker en roziger. Je bent mooier als je zoent! En dat je er gelukkiger van wordt wisten we al.

Wat mensen lekker vinden, loopt sterk uiteen: nat of droog, lang of kort, met of zonder tong, zachtjes of stevig, wild of teder. Vaak klikt het vanzelf, maar niet altijd. Soms is het nodig samen te zoeken naar een manier van zoenen die beiden lekker vinden. Als iemand dat niet wilt of niet kan. Dan is dat haar probleem, niet het jouwe.

Wel handig is om in het begin zachtjes te beginnen. Vaak vinden mensen wat ze zelf bij jou doen, zelf ook erg lekker. Beginnen ze gelijk heel wild en passioneel te zoenen, goede kans dat ze van jou verwacht dat het ook wil en passioneel gebeurd. Aangezien jij de leider moet zijn, verhoog dan het passieniveau maar een beetje..

Til haar op, met haar rug tegen de muur, en kus haar ook maar eens in haar nek.

En let altijd een beetje op met de “helikopter” (je tong als een razende laten draaien). Wordt meestal niet gewaardeerd

Alleen op de mond zoenen, kan namelijk al snel een beetje saai worden. Oorlel, ogen, een klein bijtje in haar lip, wordt meestal allemaal wel gewaardeerd.

Neem ook eens een slok warme chocola – zoen – en neem daarna een slokje koude champagne. Leuke wisselende sensatie. Iets waar bij geknoeid, en gelachen kan worden. Erg lekker allemaal, ook aan te raden bij orale sex.

Triangular staring – bouw het op 

Iets wat je zeker moet doen, is een stukje spanningsopbouw. Zelf als gebeurt het kussen in 20 seconden. Toch is er spanningsopbouw.

Het begint allemaal met je ogen.

De allerbekendste techniek is natuurlijk de triangular staring.

We kijken eerst naar haar mond, dan naar haar linkeroog, en rechteroog. Herhalen dat een paar keer, en gaan dan voor de zoen. We bewegen ons schuin naar voren (anders komen de neuzen tegen elkaar), en planten er een flinke zoen op. Als ze beweegt, kun je als een leider altijd haar wangen tussen je 2 handen houden. Dat hoofd  gaat dan nergens naar toe, zeg maar.

“Je kunt ook zeggen wat een mooie wimpers heb jij trouwens. Doe je ogen eens dicht.” Boem! En je zet je mond erop.

Een andere erg bekende is de kus school routine. Hij gaat zo: “Stel je zou op kus school zitten, wat voor punt zou je dan krijgen?”

Als zij dan antwoord “een 10.” “Nou dan wil ik dan wel eens zien?” En waarschijnlijk houdt ze haar lippen niet ontspannen, dus dan heb je gelijk een leuke tip voor haar. Als ze antwoord “een 5.” “Nou, dan heb je extra les nodig!”

Sommige mannen hebben de neiging om onder de spanning van het komende zoenen zenuwachtig te gaan lachen. Juist dan is dit nu voortaan jouw moment om te gaan zoenen. Lachen verlaagt namelijk spanning. 1 van de door mij meest gewaardeerde broeders met daygame is SashaPua. Alleen met seksueel escaleren heeft hij altijd moeite. Die gozer is gewoon te grappig. Je kunt beter de spanning dan verlagen door eens te gaan zoenen. Zo verhoog je haar spanning, en daarna mag zij zenuwachtig gaan lachen.

Voordat je gaat zoenen, en na het strakke oogcontact kun je nog eens een haarlok van haar hoofd weg strelen. Als je rechtshandig bent, van links naar rechts anders komt je hand er tussen. En linkshandig doe je natuurlijk andersom. Kijk en voel haar reactie. Blijft ze jouw verwachtingsvol strak aankijken? Ga haar ook maar eens vastpakken (als je dat al niet deed). Niet te hard. Streel haar over haar hele lichaam. Laten we het een beetje voorbereiden, zodat ze weet wat ze kan verwachten.

Echter ik zei niet dat verleiden makkelijk was. Het volgende is namelijk weer een paradox van “zodat ze weet wat ze kan verwachten”

Onvoorspelbaar zoenen? 

Als je 100 mannen vraagt op welk moment je het beste kan zoenen tijdens een date, zeggen zeker 95 mannen “tijdens het einde van de date”

Nou ze hebben niet eens zo zwaar ongelijk. Het beste moment is echter wanneer jij voelt dat het goed is om te zoenen. Ja, vervelend nou. Goh, er is niet echt een regel voor? De regel is dat je met zoenen, je eigen gevoel als man maar eens moet gaan vertrouwen. De natuur heeft je als een perfecte verleider op de wereld gezet. Alleen jij gaat er tegenin. Omdat jij gehoord hebt dat het anders moet?

Wil je een meisje zoenen, vanaf de 1e seconde dat je haar ziet? DOEN! Vaak nog beter dan proberen een gesprek met haar aan te knopen. In 3 uur kan er een hoop fout gaan.

Ook op het einde kan onvoorspelbaar leuk zijn,. Loop na de date weg zonder haar te zoenen, haar in verwarring en teleurstelling achterlatend. Maak dan een draai van 180 graden. Stap op de vrouw af, hand op haar schouder, arm onder haar rug, en gooi haar naar achteren. Geef haar wat van die oude Hollywood romantiek. Hoe meer onvoorspelbaar je bent, hoe beter het is.

Ook kun je niet zoenen als verleider juist gebruiken om te escaleren naar jouw huis. Verder in het boek staat dat haarfijn uitgelegd.

Zoenen in een club of disco

In een club zoenen? Hangt bij mij van 2 situaties af.

1.      heb ik en zij een goede logistieke situatie? Daar bedoel ik mee, kunnen we deze avond nog naar huis of niet? Of voor mijn part, kun je de toiletten makkelijk met zijn 2-en op? Zo ja, zoenen.

2.      Niet deze avond nog naar huis. 2e date? Niet zoenen. Waarom niet? Zoenen zou dan toch meer moeten opleveren? Nou niet zoenen levert extra seksuele spanning op. Je kunt best een paar keer net doen of je wilt gaan zoenen, en dan toch zeggen “Hm, ik zie je liever eerst nog een keertje. Ik ken je nog nauwelijks”  Juist ja, wat die vrouwen ook altijd tegen ons zeggen. Laat haar maar verlangen naar meer.

Als je wel zoent in dat geval, gebeurt er namelijk het volgende.

Je kent elkaar nauwelijks en hebt elkaar al gezoend. Bij een volgende afspraak is zoenen dus geen grens meer, volgens de meeste vrouwen willen we nu alleen nog maar neuken. Ja, heren. De meeste vrouwen gaan voor onszelf als invullen wat wij gaan doen en willen. Ook schamen vrouwen soms zich een beetje “Oh, ik heb die man gezoend, terwijl ik hem niet eens kende. Wat zal hij wel niet van me denken?” (nou dat je een lekker wijf bent?).  “Hij denkt dat ik makkelijk ben, en wil me daarna alleen maar neuken. Zit geen relatie in.” Vrouwen gaan nadenken, en vaak niet in den positieve. Ze zijn uit de bubbel (of bubbels, alcohol is uitgewerkt), en ze zien het allemaal weer compleet nuchter.

Alleen ze vergeten dan “In Vino veritas” (Latijn, Google het als je het niet weet). Dus op 1 of andere manier was je aantrekkelijk. Al was het maar omdat je zón lekkere pik hebt. Jammer genoeg is dat nuchter voor de meeste vrouwen niet zo goed te verteren. “Ik een seksueel wezen, moi? Echt niet!”

En jij belt misschien wel al half verliefd, en zij reageert koud en afstandelijk, of zelfs niet (meestal neemt ze niet eens op).  Vrouwen hebben wat dat betreft af en toe ook een flinke cursus normaal sociaal gedrag nodig.

Dus besef dat als je gaat zoenen, je wel ook gelijk een plan moet hebben om “all the way” te gaan. Anders, stel het even uit. Laat haar verlangen naar meer.

Meer weten over zoenen in een club, lees ons clubgame boek Uitgaan van Jezelf. Klik even op het boek en lees of het wat voor je is. Het is wel een lang verhaal, ik waarschuw je vast maar even ;-). Een lang verhaal is gelukkig niet veel op een lang en gelukkig leven als man met voor jou voldoende vrouwen erin.

boekmetversiertips

SmoothDoc’s kusroutine om te zoenen

Ik kan jullie in ieder geval niet achterlaten zonder jullie ook mijn favoriete kusroutine te vertellen. Niet altijd te gebruiken. Alleen als ik hem als verleider kon gebruiken, gebruikte ik hem altijd. Hier komt ‘ie dan:

Mijn favoriete kusroutine, is dat ik na een date op een strand in de avond ga wandelen. Is bijna altijd, frisjes, nat en winderig. Ik dan heb laarzen bij (maat 41, past bijna iedere vrouw) in de auto, en een dikke trui (door mijn favoriete overleden oma gebreid). Dat bied ik haar natuurlijk aan. Ten eerste ziet het er best grappig uit. Een vrouw in van die grote laarzen, met een grote slobbertrui. Ten tweede, laat het zien dat je haar veiligheid/gezondheid en haar meest waardevolle bezit (ze heeft haar mooiste schoenen voor je aan gedaan) respecteert. Op het moment dat ik die trui over haar heen doet, zorg ik ervoor dat haar armen niet in de mouwen terecht komen. Op het moment dat haar hoofd tevoorschijn komt uit de trui, kijk ik haar aan, en dan kus ik haar. Always be Smooth;-)

Wil je meer over zoenen weten en leren? Ga het eens doen zou ik zeggen. Je wordt pas een echte goede verleider met ervaring!

Meer tips om te zoenen

Nog even grapje om te kijken wat voor verleider je bent 😉

Schrijf je ook in op onze nieuwsbrief om nog meer tips over vrouwen versieren en zoenen te ontvangen.

Wat voor verleider ben jij!

You can leave a response, or trackback from your own site.
SmoothDoc says:

Kristel,

Wanneer er (veel) alcohol in het spel is, KAN het puur om de lust zijn. Het kan echter ook zo zijn dat hij dan pas de move probeert te maken.

Zoenen op zich zegt niet zo veel. Kijk meer naar zaken als:
– Toont hij oprechte interesse in jou?
– Is er seksuele spanning aanwezig?

Lichaamstaal waarnemen is hier heel belangrijk. Je kunt het hem ook best vragen of hem eens aan de tand voelen als je twijfelt of hij je aan het ‘gebruiken’ is die avond. Een beetje weerstand geven kan ook helpen. Als hij dan gelijk naar de buurvrouw het gaat proberen, weet je waar hij het voor deed.