Zelfvertrouwen Met Vrouwen: 10 Redenen (Deel 1 van 3)

Zelfvertrouwen Met Vrouwen: 10 Redenen (Deel 1 van 3)

Zoals je weet hebben ik, SmoothDoc, en AlphaDoc een boek geschreven, “Zelfvertrouwen met vrouwen”. Uiteraard een prachtig stukje papier over hoe mooie vrouwen te verleiden. Waarom? Dat leggen we je deze paar dagen eens goed uit. We geven je maar liefst 10 redenen om je te gaan verdiepen in de materie die er in staat zodat ook jij mooie vrouwen verleiden kan. “Ja maar ik heb het boek al, wat moet ik nou met deze posts?”. Wees niet getreurd. Ook indien je mocht je besluiten om het boek niet aan te schaffen, wat natuurlijk je goed recht is, leer je desondanks veel van de komende 3 artikelen over dit onderwerp.

1. Als je de kennis niet gebruikt, raak je hem kwijt

Stel, je krijgt een monogame relatie voor een flinke tijd. Daar sta je dan, als meester van de vrouwelijke psychologie, een pimp van wereldklasse die weet hoe die mooie vrouwen verleiden moet, die dan een meid heeft gevonden die het waard is om alle andere meiden in te ruilen. Wat blijkt? Haar tong is niet gemaakt van rozen. Haar huid niet gemaakt van goud. Zij is een meid van vlees en bloed: just another girl. Ik leer mannen om echt ‘real’ te worden gedurende het mooie vrouwen verleiden en ze echt goed te leren kennen om vervolgens ook met haar een connectie op te bouwen.

Wanneer je denkt een leuke meid te vinden, verlies je niet volledig in haar. Hou je ’vrouwenversier’- kennis op peil. In een relatie, hoe goed die ook lijkt, bestaat er geen 100% zekerheid. Vrouwen flirten lekker door omdat ze relatief passief zijn in het versierproces. Aandacht blijven ze toch wel krijgen, ze gaan er niet op in. Als man kan je je skill kwijtraken. Laat dit je niet gebeuren. Practice is the mother of skill.

2. Niets is een betere leermeester dan aanspreken

Blijf bezig. Ook in relaties zoals hierboven beschreven staat. Hetgeen dat echt blijven moet is het aanspreken van vrouwen. Veel vrouwen! Je dient hier tijd voor in te plannen. Iedereen die ook maar een beetje bekend is met de methode van de Dating Doctors zou slimmer moeten zijn dan de gemiddelde man, maar deze slimme jongens zijn ook veel (erg veel) beter in het verzinnen van smoesjes en excuses om maar niet te doen wat ze zouden moeten doen.

Niemand vindt het leuk om afgeschoten te worden voor die droomvrouw die voor je staat, dus het voorkomen hiervan is een gemakkelijke keuze voor de meeste slimme mensen. Gelukkig is de beloning voor het mooie vrouwen verleiden – het durven te falen-  het hoogst haalbare genot van fysieke sensatie! Er is geen reden om voorbij te gaan aan de noodzaak voor te blijven oefenen mooie vrouwen verleiden.

3. Seks is gemakkelijk

Laat je niks anders dan dit door iemand wijsmaken. Het is gemakkelijk om grapjes te maken over standaard vrouwelijk dating advies als “ben gewoon jezelf”, “straal zelfvertrouwen uit”, maar er zit wel een kern van waarheid in. Wanneer je jezelf waardeert en zonder pardon in staat voor je acties en je seksualiteit, zal je mooie vrouwen verleiden en in bed krijgen. Veel mooie vrouwen.

Veel van onze studenten die de workshops vrouwen versieren  volgen zijn niet op zoek naar meer seks maar willen keuze in hun seks partners. Toen ik zelf een tijd geen relatie had kreeg ik veel seks uitnodigingen van willekeurige dames, maar dat waren nou niet bepaald de dames waarnaar ik op zoek was. En dat is nou precies de reden waarom ik die workshops nou zo waardeer. Mooie vrouwen verleiden is zo erg de moeite waard. Laat je hierbij helpen als je dat nodig vindt. Je leeft maar één keer, en het is jouw leven. Neem het heft in eigen handen.

StephenCovey

4. Handel vanuit overvloed

Een belangrijk concept binnen het mooie vrouwen verleiden is voorselectie: laat blijken (of op straat of in een kroeg of bar ZIEN) dat je je tijd spendeert met mooie vrouwen, dat mooie vrouwen normaal voor jou zijn, en dat je laat zien dat het voor jou normaal is dat mooie vrouwen zich tot jou aangetrokken voelen. Of je dit nou zelf aanleert of je het leert via een workshop vrouwen verleiden, je resultaten met vrouwen die je leuk vindt zullen stijgen wanneer je gaat praten over je mooie ex-vriendin (tactisch aub). Dat is slechts een gedeelte. Zo goed dat voorselectie enorm aantrekkelijk is, is needyness kryptonite voor vrouwen. Alles wat je kunt doen om een gezonde balans te laten zien tussen onverschilligheid en affectie, is wat je dient te doen om die mooie vrouw aangetrokken tot jou te laten zijn. Hoe ontevredener jij bent met vrouwen in je leven, hoe ontevredener vrouwen met jou zullen zijn in hun leven.

Tot zo ver. Morgen deel 2, overmorgen deel 3.

Keep it going.

Je Dating Coach,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.
Gerard says:

Voor het beste vrouwen versieren zijn jullie gewoon het beste bedrijf. Echt ongeloofelijk!