Alex May – De Uitzending

Alex May – De Uitzending

Vanavond is het dan eindelijk zo ver! Alex May bij Spuiten en Slikken bij BNN op Nederland 3 om 22:00 uur. Voordat ik ga vertellen wat er gaat komen vanavond wil ik je eerst nog iets vertellen over de seksworkshops van Alex May. 24 en 25 november is hij in Nederland om zijn systeem rondom seksuele escalatie aan jou uit te leggen, zodat jij ook een drug kan worden voor al die mooie vrouwen die je gaat verleiden. Serieus, je kunt vrouwen echt verslaafd aan je laten maken!

Ik ben aanwezig geweest bij de opnames en kan je het volgende verklappen. Alex May wordt bij Spuiten en Slikken aangekondigd met het volgende:

Aankondiging Alex May

“Er is een scala aan datingcoaches die je precies gaan vertellen hoe je een vrouw moet versieren in de kroeg met de beste pickup-line. Maar eenmaal tussen de lakens beland raken de vrouwtjes angstvallend stil en sta je er helemaal alleen voor. Behalve als je bij, zo zegt hij het zelf, ’s werelds beste minnaar Alex May in de leer gaat. Speciaal voor ons is de sekscoach vanuit Rusland overgekomen om Tim de fijne kneepjes van het vak te leren.”

“Hij is ’s werelds beste minnaar. Kent het vrouwenlichaam op zijn duimpje. Iedereen die een conferentie van hem bijwoont die hoort bij de elite minnaars. Niet dat ik dat nou per se nodig heb, maar toch benieuwd wat die in petto heeft.”

Wat een geweldige introductie toch voor een dergelijke Love Guru.

Alex May – De uitzending

Wat hij in de uitzending gaat verklappen is dat hij ‘unpredictable’ gaat zijn. Hij zegt dat dit het beste is dat vrouwen willen. Hij gaat haar in de nek heel heel langzaam ruiken voor op zijn minst 5 minuten. Alleen maar ruiken zegt hij. Ook vertelt Alex May dat de beste minnaar wel eens mee heeft gemaakt dat meiden tegen hem zeiden “Fuck me now. Fuck me.”

Verder gaat hij je precies uitleggen hoe hij de G-spot gaat masseren. Verder vertelt hij waar de A-spot zit. Hij laat zien hoe hij de meid van Spuiten en Slikken een vaginaal, een g-spot en een A-spot orgasme gaat geven. Meer leer je bij zijn sekslessen .

Nog meer weten wat er komt? Kijk de uitzending en zie hoe de beste minnaar terecht ’s werelds grootste Love Guru is.

Spuiten en Slikken

 

Nogmaals mensen, mis het niet. Vanavond bij Spuiten en Slikken, Alex May! Om 22:00u op Ned3 bij BNN.

ps. Nog eerst leren hoe mooie vrouwen te verleiden? Lees ons boek: “Zelfvertrouwen met vrouwen”.

Neem ook zeker even een kijkje op deze seksles website, voor Alex May en andere aankomende events!

Groeten,

SmoothDoc

Introductie Alex May de Loveguru 

Kijkje in de seksworkshop deel 1

Kijkje in de seksworkshop deel 2

De review van de TV-uitzending Spuiten en Slikken 

You can leave a response, or trackback from your own site.