Alex May – Kijkje In Zijn Seksworkshop (Deel 2)

Alex May – Kijkje In Zijn Seksworkshop (Deel 2)

Goed dat je weer kijkt op de blog. Gisteren kon je genieten van enkele onderwerpen die Alex May op de eerste dag van zijns seksworkshop zoal besprak. Zaken rondom sociale conditionering. Wanneer je dergelijke zaken begrijpt en goed beheerst open jij mogelijkheden om beter te klikken met vrouwen en kun je hun gedrag en mindsets ook beter begrijpen.

Vandaag nemen we een kijkje in de tweede dag van zijn seksworkshop. Zijn inmiddels behoorlijk beroemde ‘systeem’ om gepassioneerd en uiterst effectief de liefde te bedrijven met mooie vrouwen. Alex May is niet voor niets vaak genoeg betiteld als de beste minnaar. Deze Love Guru weet waarover hij het heeft.

Zoenen

Over zoenen vertelt Alex het volgende. Veel mannen hebben gespannen lippen wanneer ze zoenen met een vrouw. Dit voelt voor de vrouw niet heel prettig. Het kan niet ontspannen overkomen. Alex May leert zijn aankomende Love Guru ’s hoe hun lippen te ontspannen en hoe een vrouw te zoenen. Hij laat ook korte fragmenten zien van zoenende vrouwen waar hij een voorbeeld aan heeft. Nu dat zijn in ieder geval al wat tips voor zoenen.

Borsten

Borsten strelen kan Alex May ook als geen ander. Hij onderscheid verschillende borstgebieden:

– Boog-vormig gebied onder de borst

– De grote ongevoelige meer zijkanten van de borsten

– Regio rondom tepelhof

– Tepelhof en tepel

Deze onderdelen van de borst benadert hij een voor een als een extra stapje escaleren. Tussendoor bouwt hij het weer af door terug te gaan naar het zoenen en strelen van het gezicht en niet erogene zones. Wanneer hij vervolgens weer naar de borsten gaat om de vrouw te plezieren, voegt hij er een volgende extra stap toe. Op die manier zorgt hij er voor dat hij pas na 3-4x escaleren en de-escaleren de tepel van de vrouw heeft gestimuleerd. Door op deze manier op en af te bouwen windt je de vrouw maximaal op.

Vingeren

In zijn systeem komt vingeren vele stappen na zoenen. Ook hier heeft Alex May iets moois bedacht. Omdat de meeste vrouwen nog niet heel opgewonden zijn en de schaamlippen ook nog niet heel ontspannen zijn, raadt hij zijn studenten aan om een vrouw eerst met 1 vinger te vingeren. Wanneer mannen vervolgens over willen stappen naar twee vingers, halen ze vaak de hand weg, zetten een tweede vinger ernaast, en gaan vervolgens door. Alex May leert studenten om het anders aan te pakken. Hij geeft ze een tip dat ze wanneer ze de wijsvinger en middelvinger gebruiken, ze het best de onderkant van de middelvinger over de nagel van de wijsvinger kunnen leggen om zo een kleinere omtrek van beide vingers te krijgen en om dit geheel dan in te brengen. Wanneer je nu je twee vingers in haar hebt gebracht kun je ze na een tijdje weer naast elkaar halen om weer door te gaan. Op die manier voorkom je in bepaalde gevallen dat een vrouw een onprettig gevoel ervaart omdat ze nog niet zo open is.

Wil jij Alex May in het echt meemaken? Klik voor meer informatie over zijn workshop op seksseminar .

Spuiten en Slikken

Alex May eerst op tv zien? Schrijf in je agenda: a.s. zondag 14 oktober bij Spuiten en Slikken, Alex May! Vanaf 22:00u op Ned3 bij BNN.

Mocht je denken: ‘Ja heel leuk allemaal, maar ik heb nog niet eens een meid waarop ik dit kan uitproberen’. Bestel dan ons boek “vrouwen versieren boek“.

Neem ook zeker even een kijkje op deze sekslessen website, voor Alex May en andere aankomende events!

Groeten,

SmoothDoc

Introductie van de Lovegoeroe 

Deel 1 van de seksworkshop 

Review van de seksworkshop 

TV-uitzending met Alex May 

You can leave a response, or trackback from your own site.