Alex May – Kijkje In Zijn Seksworkshop (Deel 1)

Alex May – Kijkje In Zijn Seksworkshop (Deel 1)

Alex May, volgens vele vrouwen ‘de beste minnaar’, is gisteren geïntroduceerd. Wat een geweldige kerel is het. Ik zit al vol spanning te wachten totdat hij op de buis komt (14 oktober 22:00 uur, bij Spuiten en Slikken bij BNN op Nederland 3). Alex May, onze number one Love Guru, geeft over het algemeen 2-dagen durende seksworkshops. In deze post gaan we enkele belangrijke concepten van zijn workshops prijsgeven! Om jou als trouwe lezer van deze blogs te belonen geven wij je deze waarde helemaal voor niks. Alex May komt 24 en 25 november naar Nederland om voor jullie zijn seksworkshop te geven. Mis dit niet!

Alex May – Sociale conditionering

De eerste dag van zijn seksworkshop waarin hij zijn ‘system’, dat hij zelf “Secret Russian System, Dangerously Addictive Sex” noemt, uitlegt gaan we vandaag voor een gedeelte bespreken. In deze dag legt Alex May de Vital Fundamental Understandings uit hoe je als aankomende Love Guru de beste minnaar kunt worden die de vrouw met wie je seks gaat hebben ooit heeft gehad. Dit zijn geen grapjes. Ik zelf, en vele andere coaches en studenten die zijn workshop ook hebben gevolgd, kunnen dit allen bevestigen. Enfin.

Alex May. Een relatie heeft ook volgens hem emotionele spikes nodig. Wanneer volgens Alex May vrouwen tijdens een relatie vreemd gaan, hebben zij over het algemeen een tekort aan emotionele connectie. Althans, zo ervaren zij het voor dat moment. Een man gaat over het algemeen vreemd wanneer hij ontevreden is over de seks in de relatie. Wanneer hij vreemd gaat is hij met name in zijn behoefte voor seks aan het voorzien.

Ook heeft Alex May goed nieuws te vertellen voor jullie als lezers. Ik neem aan dat de meeste van jullie hier zijn om jullie vaardigheid rondom mooie vrouwen verleiden te verbeteren. Alex May stelt dat de mannen die van jongs af aan goed zijn met vrouwen, zogeheten naturals, vaak rampzalig zijn in bed. Waarom? Omdat ze toch wel aan hun behoeften komen.

Verder vertelt Alex over male-female polarisatie. In Rusland zijn de mannen rasechte leiders en zijn de vrouwen minder geëmancipeerd. Dit zorgt voor een succesvolle relaties omdat zij elkaar top aanvullen. In de Westerse wereld zie je dat de mannen vrouwelijker worden en de vrouwen mannelijker.. ze trekken naar elkaar toe. De polarisatie verdwijnt grotendeels, wat een eindresultaat geeft dat zowel de man als de vrouw niet in hun biologische rol meer zitten wat de nodige problemen geeft.

Tot zo ver een kijkje in de eerste dag van de workshop van deze Love Guru.

Morgen volgen een paar korte voorbeelden om je een beeld te geven wat er op dag 2 van de workshop allemaal verteld wordt.

Vergeet niet naar Alex May te kijken bij Spuiten en Slikken aankomende zondag.

Schrijf in je agenda: a.s. zondag 14 oktober bij Spuiten en Slikken, Alex May! Vanaf 22:00u op Ned3 bij BNN.

Neem ook zeker even een kijkje op deze website, voor Alex May en andere aankomende events!

Groeten,

SmoothDoc

Introductie Alex May de Loveguru 

Kijkje in de seksworkshop deel 2

De TV-uitzending met Alex May 

Review van de seksworkshop 

KegelInfographics

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.