Versiertips: Een nice guy zijn. Ja of nee?

 Versiertips: Een nice guy zijn. Ja of nee?

hot-girl-6

Hallo, lezers van dit artikel! Als je hier op gekomen bent vraag je je vast af wat ik ga je vertellen over de zogenaamde ‘nice guys’. Dat klopt, want dat is ook de titel. In dating wordt het echter als een enorm probleem gezien als je de ‘nice guy’ bent. Ik ben hier om te vertellen via mijn versiertips voor mannen hoe het nou eigenlijk zit.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

Definite van ‘nice guy’

Als ik de definitie  snel even opzoek kom ik al snel iets tegen als:

‘’A male who can’t get a girlfriend, never mind get laid, because he DOESN’T treat women like shit. ‘’

Bud is a 21 year old virgin because he’s a nice guy.

Ondanks de mooie voorbeeldzin die gebruikt wordt om de term uit te leggen, slaat deze uitleg helemaal nergens op. Hier wordt eigenlijk gesteld dat als je vrouwen niet slecht behandeld, je net als Bud maagd blijft. Niets is minder waar, een man die aardig is tegen vrouwen is niet per definitie slecht met vrouwen. En als je een vrouw slecht behandelt, ben je ook niet gelijk goed met vrouwen.

Hoe werkt het dan wel? Goed dat je het vraagt, ik zal mijn uiterste best doen om hierop een antwoord op te geven.

Aardig zijn stinkt

Kijk, een man die aardig is tegen een vrouw en die dat puur en alleen doet uit expressie van zichzelf, daar is niets mis mee. Dit vinden vrouwen en eigenlijk stiekem ook mannen aantrekkelijk. Een persoon die een positieve vibe heeft, is verslavend om bij te zijn. Het is niet alleen leuk om bij die persoon te zijn, maar je wordt ook actief getrokken naar zijn omgeving.

Oke, nu even over vrouwen. Vrouwen worden dus naar een man toegetrokken die een positieve vibe uitstraalt. Puur uit zichzelf komende positieve energie, zoals de gangmaker uitstraalt tijdens een feestje. Waarom helpt dit bij het vrouwen versieren? Omdat een vrouw de emoties zal gaan voelen die jij ook voelt. Oftewel jouw emotionele staat wordt zo verslavend voor haar dat zij zich compleet hierin stort.

Maar, hoe komt het dan dat ‘nice guys’ zo negatief worden afgebeeld? Dat zal ik uitleggen. Sommige mannen zijn aardig want dat geeft hun de grootste kans dat de vrouw hem leuk gaat vinden. Ze kopen een drankje voor haar en vinden alles wat ze zegt interessant. Andere hebben altijd een glimlach op hun gezicht en zullen alles doen wat een vrouw maar zegt zodat hij haar in bed kan krijgen. Dit soort mannen falen hard en denken dan dat het ligt aan het feit dat ze aardig zijn tegen de vrouw. Dit is een mythe en heeft niets te maken met het falen van de man in het versieren van de vrouw.

Waar ligt het wel aan? Deze mannen tonen gedragingen die de verkeerde dingen laten zien aan de vrouw. Ze laten niet echt blijken dat ze een man zijn. En daar is een vrouw tot aangetrokken, een echte man. Een echte man bepaald de ritme en de vibe in een gesprek. Een echte man doet geen dingen voor een vrouw in de hoop daarvoor iets terug te ontvangen. Een echte man biedt alleen pure waarde aan, die hij geeft alleen omdat hij zichzelf daar geweldig door voelt. Niet omdat andere mensen hem dan mogen of hem heel cool vinden. Nee, hij doet dit voor niemand behalve hemzelf.

Nice-Guys-Finish-Last-or-Not-at-All

Onaardig zijn kan werken

Maar als aardig of onaardig zijn niet uitmaakt, waarom kiezen vrouwen dan vaak voor een klootzak? Hier zal ik jullie toelichten hoe dat zit. We waren het met elkaar eens dat vrouwen een echte man willen. Geen pussy, push-over, semi-man of schoothondje. Die echte man kan aardig zijn maar ook onaardig zijn. Het maakt voor de vrouw emotioneel gezien niet uit wat hij is. Ze beslist namelijk niet logisch waarom ze een man leuk vindt. Een vrouw doet geen korte rekensom in haar hoofd om te beslissen of ze de man leuk vindt ja of nee.

Vrouwen kiezen dus niet vaker voor klootzakken dan voor aardige mannen. Ze gaan voor de man die haar emotioneel kan stimuleren met prikkels. Een man die niet om permissie vraagt om een vrouw aan te spreken, te verplaatsen of te zoenen. En, aardig zijn of onaardig zijn, dat is volledig je eigen keuze.  Als je maar wel zorgt dat zij eerst komt 😉

demotivation.us_NICE-GUYS-FINISH-LAST-Because-they-make-sure-their-women-cum-first.-_134329742894

 

Meer versiertips voor mannen 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.