Vrouwenversierders, de effectieve kenmerken (#2)

Effectieve kenmerken van vrouwenversierders(#2)

Wellicht wil je eerst Deel 1 lezen: kenmerken van effectieve vrouwenversierders?

Mooie vrouwen verleiden met behulp van je uiterlijk en verzorging en algehele presentatie en voorkomen. Daar gaat deze post vandaag over.

2. Uiterlijk en verzorgdheid zijn belangrijk

AlphaDoc en ik van de DatingDoctors zijn in staat je uiterlijk een behoorlijke boost te geven. We geven ook enkele versiertips in ons vrouwen versier boek. Mocht je zelf op pad willen gaan, dan laten we je daar uiteraard ook vrij in. It’s up to you. Desondanks geven we je vandaag enkele versiertips hoe ook jij je uiterlijk en presentatie in jouw voordeel kunt gebruiken zodat je gemakkelijker mooie vrouwen kunt verleiden.

Om te beginnen , zijn er helaas te veel mensen die gillen dat ‘looks don’t matter’. Niets is echter minder waar. Je bent vast bekend met het spreekwoord ‘kleren maken de man’. Of dit nou helemaal waar is, dat valt natuurlijk ook weer te betwijfelen, maar het is aannemelijk dat het ook niet helemaal onwaar is. Natuurlijk maken looks wel uit. Kan je je voorstellen dat een mooie vrouw zich niet laat verleiden door een persoon die eruit ziet als een zwerver.. hoe smooth en tof die persoon verder ook mag zijn? Uiterlijk speelt zeker wel een rol in het proces van mooie vrouwen verleiden.

Maar, ze doen er in een andere mate toe dan de manier waarop mannen het uiterlijk van vrouwen belangrijk vinden. Vrouwen beoordelen het uiterlijk van een man niet enkel visueel, maar vooral ook wat dat zegt over de persoonlijkheid van iemand. Met name de kleding zelf, maar ook vooral de verzorging (bij uitstek het kapsel) wordt hierin zwaar gewogen.

Dit is GEWELDIG nieuws voor een man – je bent in staat om veranderingen hierin aan te brengen en met de juist veranderingen in je kleding en kapsel kun je jezelf in een mum van tijd veel aantrekkelijker maken.

Met ‘aantrekkelijk’ bedoel ik niet dat jezelf zo’n seks bom wordt dat je in de mode blaadjes kunt gaan poseren. Ik bedoel ‘je uiterlijk is ruim voldoende om mooie vrouwen in je te laten interesseren zodat jij een mogelijkheid hebt gecreëerd om ze te verleiden’.

Dit zijn zeer verschillende dingen.  Daarom raden we je in die zin niet aan om altijd te gaan winkelen met vrouwen. Ja, ze kunnen je kledingsmaak zeker goed inschatten. Maar, ze zijn niet in staat om je uit het maaiveld te laten uitsteken met een presentatie van “Ik ben een man die jullie iets te bieden heeft”. Wat zeker een kenmerk qua uitstraling is van een effectieve vrouwenversierder

Gebruik je kleding en je verzorging om mooie vrouwen te verleiden door ze te vertellen wat voor een persoon jij bent – relateer keuze wat betreft mode, kleding en verzorging (je uiterlijk) met je identiteit. Spendeer met name extra aandacht aan de details (bv schoenen), ben een met jezelf, en kleed je fatsoenlijk en heb je doel hierin voor ogen. Dit alles is voor een mooie vrouw belangrijker dan hoe jij er uit ziet zonder shirt, hoe raar het voor jou op dit moment misschien ook klinkt.

De afgelopen jaren hebben we honderden mannen getraind en gecoached en metamorfoses gegeven wat betreft hun uiterlijk, verzoring en algehele ‘appearance’ zodat ze de kenmerken gaan vertonen van effectieve vrouwenversierders. Succesverhalen vrouwen versieren zijn er gewoon veel minder zonder een verzorgd uiterlijk. Zo goed als iedereen was na deze ‘make-over’ nog beter in staat mooie vrouwen aan te trekken en te verleiden. Waarom zou je het jezelf moeilijk maken als het makkelijk kan?

Kansen zijn, dat wat je fysieke imperfecties ook mogen zijn, er tig andere mannen zijn die het met minder moeten doen en toch wel die mooie vrouwen kunnen verleiden.

Dit aspect rondom vrouwen verleiden kan in 1 dag verholpen worden. Ben verstandig, en doe dat dan ook.

Meer over uiterlijk en houding 

Groeten,

SmoothDoc, Dating Doctors versiercursus @ your service!

Voor Deel 3 https://www.meesterversierder.nl/eigenschappen-van-effectieve-vrouwenversierders-3/

 


You can leave a response, or trackback from your own site.