Het Voorkomen Van Flakes (Deel 2 van 3)

Het Voorkomen Van Flakes (Deel 2 van 3)

Wellicht wil je eerst deel 1 lezen, klik dan op de link. Voorkomen van Flakes

Vandaag geef ik je antwoord op de vraag: “Wanneer weet je dat een vrouw flaket?”. Als een vrouw een eerste date cancelt, is de kans groot dat ze aan het flaken is. Ze moest hem niet cancelen, zij koos hiervoor.

Ik ben blij dat ik jaren geleden begonnen ben met het verleiden van mooie vrouwen. Ik heb nu jarenlange ervaringen en prachtige tijden beleefd met mooie vrouwen om mij heen en ben altijd met veel plezier deze gaan verleiden. In al die leerzame tijd heb ik een groot aantal uitspraken van de top van de top van mooie vrouwen (9’s en 10’en) gehoord die de gedachten blootgeven rondom hoe zij daten en verleiden zien:

Ik ben niet snel ondersteboven van een man maar als ik iemand echt leuk vindt ben ik no matter what aanwezig op die date.

Soms moet je gewoon ‘ok’ zeggen en instemmen met zijn plan om af te spreken… met het idee in je achterhoofd om dit later te cancellen.

Als hij voorstelt om iets te plannen voor volgende week, dan weet iedereen dat er dingen tussen kunnen komen, dus zo serieus is het allemaal niet.

Als ik niet weet wat ik ga doen in het weekend, maak ik backup plannen of hou ik mijn opties open en beslis ik op het moment zelf hoe ik me dan voel en waar ik dan zin in heb.

Lees het in ons boek “Zelfvertrouwen met Vrouwen

Natuurlijk is het ook zo dat niet elke afzegging een flake is en ervoor zorgt dat mooie vrouwen verleiden niet meer mogelijk is. (En niet elke flake verkleint je kansen… hier komen we zo op terug). Hier zijn enkele indicaties dat ze waarschijnlijk NIET aan het flaken is:

  • Ze belt je op om de date te cancelen in plaats van dat ze afzegt per sms
  • Ze cancelt op het moment dat ze het conflict realiseert, bv dat ze moet werken. (Niemand cancelt een date pas om 20:00u als ze weet dat ze de ochtend hierop moet werken.)
  • Ze komt met alternatieve tegenvoorstellen (bv “kun je zondag afspreken?”) of ze zegt iets in de trant van dat ze jou echt heel graag wilt zien. Soms is het grappig – mooie vrouwen die flaken bewust om af te komen van die nice guys kunnen kunnen jou –wanneer ze je WEL de moeite waard vinden- zelfs benadrukken dat ze niet op jouw flaken 😉
  • Ze vervolgt het gesprek (switcht naar andere onderwerpen) nadat ze jou vertelt dat ze niet kan komen.
  • Ze contacteert jou in de volgende dagen.
  • Lees het in ons  “vrouwen versieren boek vol versiertips “

Het kan ook zeker voorkomen dat ze alsnog flaket en toch een aantal van bovenstaande indicaties laat zien. Echter, wanneer ze allemaal afwezig zijn, is de kans toch erg groot dat ze definitief flaket. Mooie vrouwen zijn wat dat betreft soms onvoorspelbaar wanneer het serieuzer wordt in het proces van het verleiden. Probeer je intuïtie hierin te trainen en proberen zo goed mogelijk aan te voelen en in te schatten of het een flake is of niet.

Morgen zal ik het met je hebben over “Wat ga je doen wanneer een flake voorkomt?”.

Tot die tijd, stay tuned.

Cheers,

SmoothDoc

 

Deel 3: Voorkomen van flakes

Voorkomen van flakes advanced

Delete flakes 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.