Whatsapp Flirttips en versiertips voor Tinder

Meeste mannen krijgen een telefoonnummer of een match op Tinder en doen het daarna helemaal verkeerd. Ze maken meestal met Whatsapp of Tinder of zelfs internetdating dezelfde 3 fouten.

  1. ze zijn enorm saai, en ze vervelen vrouwen door alleen maar logische en onoriginele Whatsappjes of berichtjes te sturen.
  2. ze hebben op 1 of andere manier aantrekkingskracht geregeld (via een foto of ontmoeting) en weten dan om de ‘hete brij’ heen te draaien totdat de aantrekkingskracht helemaal vervlogen is
  3. ze blijven maar lekker berichtjes over en weer sturen, terwijl ondertussen een andere toffe gast platneukt.SMSversiertips_01

Met andere woorden het gaat nergens naar toe en het zal nergens naar toegaan. Blijkbaar hebben mannen wat versiertips voor de whatsapp of flirttips voor Tinder nodig.   Je zou denken dat een paar berichtjes op Whatsapp en op Tinder je goed zouden moeten doen. Echter het blijft maar niet werken. Wat is hier aan de hand? Laat ik je eerst wat vertellen. Heel veel vrouwen geloven nog in sprookjes. Ze geloven dat als ze verliefd zijn er opeens belletjes klinken en het allemaal als het ware ‘vanzelf’ gaat. En als het ‘vanzelf’ gaat dan wordt ze als het ware vanzelf door je berichtjes aangetrokken. En zo niet, dan zijn jullie niet voorbestemd. BWERGH! (even kotsen nu).   Dat is er dus aan de hand. Je logisch berichtjes heen en weer leveren geen aantrekkingskracht op en daardoor denkt zij dat jullie niet voorbestemd zijn. Inderdaad, dag weer een kans op vrouw van je leven…..   Het is niet de eerste keer dat ik gesprekken zie op Tinder of Whatsapp en de conversatie gewoon langzaam dood zie bloeien. Na een tijdje stuurt ze helemaal geen berichtjes meer terug.   Als je dat vaker is gebeurd zou je toch iets van een gevoel moeten bekruipen….”Doe ik wellicht iets verkeerd?” Voila nu ben je hier om mijn Whatsapp en Tinder flirttips en versiertips te lezen. Gelukkig zijn er makkelijke oplossingen. Hou je in ieder geval vast aan het ezelsbruggetje LAS. Juist ja, LAS. Leidend, Authentiek en Speels dat las ze allemaal in jou whatsappberichtjes als het goed is. Laten we ook nog wat veel voorkomende fouten afgaan.

Fout 1. Ze antwoordt – dan betekent nog niet dat ze aangetrokken is tot je

Vaak als een man antwoord krijgt van een vrouw over de Whatsapp dan denkt hij gelijk dat hij onmiddellijk met haar op date kan gaan en wellicht al dezelfde avond met haar in bed kan belanden. Dat is niet eens zo’n slecht idee. Best goed zelfs. Houd dat idee vast. Alleen houdt ook het idee vast dat er nog niet al te veel aantrekkingskracht is. Kan inderdaad snel meer worden. Begrijp ook dat ze met nog wel meer mannen berichtjes over en weer stuurt. Zelfs als een vrouw jouw berichtjes beantwoordt dan nog ben je niet perse iets dichterbij om haar op date te krijgen.

Wat moet je doen?

Minder berichtjes. Ik bedoel de meeste mannen zenden nutteloze berichtjes als: “Hoe gaat het vandaag?” en “Ben je goed thuisgekomen?” “Lekker weer vandaag hè, ff biertje hoor.” Deze whatsappjes brengen je geen ene sikkepik dichterbij bij een date met die leuke vrouw. Ze bedelen alleen maar om een antwoord.
Flirttips voor whatsapp

Foutje 2. Je bent te saai: dat is de simpele waarheid.

Als een vrouw je haar contactgegevens geeft betekent dat niet dat ze een soort sociaal contract met je tekent om met je op date te gaan. Ze wil eerst zien dat je een beetje een leuke persoonlijkheid hebt. Totdat wel of niet gebleken is gaat ze wel of niet met je op date. Dus als je saaie berichtjes blijft sturen over Tinder of Whatsapp die niet je persoonlijkheid laten zien of geen emoties bij haar oproepen dan ben je volgens haar het niet waard om haar te ontmoeten. Laat staan dat je haar mag neuken. Laat helemaal staan dat je met haar kan trouwen en een leuk gezinnetje stichten. Je ziet – het is best wel belachelijk zo. Waarom zit je dan zo moeilijk te denken? Wat voorbeelden van saai:   “Hallo, was leuk om je te ontmoeten” (hoe vaak denk je dat ze dit Whatsappje heeft gekregen) “Hoe gaat het met je?” (ja, lijkt me duidelijk)   ONTHOUD dat elk berichtje die je haar stuurt daar LAS ze iets in. Het moet haar een vluchtige ontsnapping bieden aan haar verdere saaie bestaan. Als jij dan ook nog eens saai gaat zijn, daar heeft ze dus al genoeg van. Laat me je weer een voorbeeld geven, in plaats van “Hoe gaat het met je” “Die prachtige ogen, dat superlichaam, die zachte huid. Enfin genoeg over mij, hoe gaat het met jou?”   Dat betekent ook weer niet dat je in elke Whatsapp of elk berichtje je een mop moet doen.. Met alleen maar de leukste thuis zijn, neemt ze jou namelijk niet serieus.

Foutje 3. Ellenlange berichten over en weer uitwisselen.

Berichten over de Whatsapp of bij Tinder zijn niet hetzelfde als echte gesprekken. Je berichtjes zouden zo kort mogelijk moeten zijn, en alle formaliteiten eruit moeten laten. “Hee, Suzanne”, laat dus maar weg. Verder is het hoe langer je berichten stuurt hoe meer dat er fout kan gaan. Je moet binnen 3 berichten toch zeker ergens naar een voorstel voor een date toegaan. Elke keer als je jouw smartphone oppakt dan begin je gelijk met zaken die aantrekkingskracht creëren. Begin met een verhaaltje, begin met een leuke en plagerige bijnaam, begin met iets wat zij niet begrijpt…..Vind een vlugge en snelle manier om een emotie bij haar los te knallen. Emoties losweken hebben we geen tijd voor.   Enfin download onze SMS2DATE app als je meer flirttips en versiertips wilt om aantrekkingskracht via tekstberichten te creëren. In deze SMS2DATE-app leer je hoe je vrouwen kan opwinden en hoe je haar op date kan krijgen. De berichtjes in de SMS2DATE app zijn keurig bij elkaar gerankschikt voor elke meestvoorkomende situatie waar jij als je man in kan bevinden. Zoek de SMS2DATE app op in de Google Playstore of je ITunesstore.  Downloaden van al deze whatsapp tips en Tinder tips om vrouwen te versieren is helemaal gratis!

P.S. kijk ook deze post Meer succes en matches op Tinder!

 

Meer over vrouwen versieren via whatsapp hier

SMSversiertips_01

You can leave a response, or trackback from your own site.