SMS2DATE APP MET SMS & WHATSAPP VERSIERTIPS

SMS2DATE APP MET SMS EN WHATSAPP VERSIERTIPS!  

Ja, ja we hebben weer wat nieuws bedacht. Het is een app vol met versiertips voor mannen over SMS-en en Whats-appen.  Vrouwen versieren via SMS is nog nooit zo makkelijk geweest! Het is nog geen versiercursus op zich > het is in principe een handig dingetje met wat versiertips om je op wat ideeën te brengen. Het is bedoeld om vanaf een telefoonnummer makkelijker aan meer dates te komen. En dat met veel minder kans op afzeggingen of ‘flakes‘ zoals we dat in Nederlandse en Vlaamse Pick Up Community vaktaal noemen. 

SMSversiertips_01

 

Vrouwen versieren Via SMS

En met de SMS2DATE-app scheelt het je ook een stuk om allerlei berichten zelf op te typen. Vrouwen versieren via de SMS was nog nooit zo makkelijk. Makkelijker kunnen we het niet maken! En leuker is het ook als je vaker berichten terugkrijgt.  Tevens heb je een handig verzamel dingetjes voor al jouw SMS-jes om telefoonnummers in real live dates te veranderen. Want uiteindelijk is een telefoonnummer niks. Ik noem het altijd brandhout. Je kunt er een vuurtje mee stoken. Er moet echter altijd nieuw hout of brandstof bij, want anders gaat het vuurtje net zo hard weer uit. Nu zie deze SMS2DATE-app als handige aanmaakblokjes voor jouw eigen date barbecue. Er zitten dus tevens handige SMS-functies in. Ook zit er een soort community dingetje in waar jezelf je SMS-jes kan delen met de rest van de wereld. Daar zit dan weer een rating systeem achter. We hopen dat het voor elke versierder met een Smartphone een absolute handige toevoeging kan zijn.

Community gedachte

En de naam van de app = dus SMS2DATE. Voor zowel de Iphone als Android telefoons beschikbaar. Kijk er even naar. Wie weet kan jij anderen helpen. En wie kunnen anderen jou weer helpen. We vonden het belangrijk deze community gedachte er ook in te verwerken. Als je dit onderschrijft deel dan ook jouw SMS-je(s) en Whatsappjes. Het leuke ervan is tevens dat je te weten kan komen hoe anderen over jouw SMS-je denken. Zo kan je zelf ook bepalen of jouw SMS-je iets is om vaker te versturen.

Aantrekkingskracht versterken via SMS of Whatsapp

Uiteindelijk kan je aantrekkingskracht behouden of zelfs versterken door middel van het sturen van SMS-jes en Whatsappjes. Veel mannen sturen namelijk totaal saaie, niet aantrekkingskracht opwekkende SMS-je en Whatsappjes. Het versieren of verleiden van een vrouw volgt hier toch ook weer wat ons betreft dezelfde algemene vrouwen versieren principes. Flirten is ook hier best makkelijk te leren. En wij leren het je. De mensen die het al gezien hebben lagen soms kapot van het lachen. En de eerste resultaten zijn al lang geleden binnen gekomen. O.a. Kelly Weekers (Miss Universe Nederland) heeft 1 van onze cliënten ermee versiert. Het is een dus zeker een beproefd concept. Het enige nadeel was dat Kelly best wel slim is. Ze vermoedde dat onze cliënt deze SMS-jes niet zelf schreef en confronteerde hem ermee. Hij was zo eerlijk dat op te biechten, en dat was gelijk het einde van hun prille relatie.

Zet de SMS-jes en Whatsapp naar jouw duimen!

Wat leer jij hopelijk hiervan? Dat onze SMS-jes of Whatappjes dienen als inspiratie voor jou wat mogelijk is. Tuurlijk heb jij als lid van de Dating Doctors nieuwsbrief een voorsprong. Echter gebruik die voorsprong juist om onze SMS-jes naar jouw hand of duimen 😉 te zetten. Zet ze neer in jouw schrijftaal. Maak er echt jouw SMS-jes en Whatsappjes van. Dat is slechts 1 versiertip die ik je nu even meegeef. In het voorblad van de app vertellen we daar ook iets over. We hebben het over L A S. Juist dat las ze allemaal in je SMS-je. Temminste als je nu de app even opzoekt.  Voor de Iphone versier met SMS Versiertips in de I-Tunes Store Voor de Android Versier met SMS versiertips in de Google Play Store                       T

Totziens.

Toegewijd aan jouw resultaat,

 

Alphadoc (Frank)  en Smoothdoc ( Pim) p.s. Like ons nu op Facebook : www.facebook.nl/communiceer De volgende WORKSHOP Vrouwen Versieren  waarin we ook meer hierover (‘phonegame’) vertellen, vindt plaats op zaterdag 15 juni! Noteer die datum maar alvast in je agenda. Ja, dat is al snel.  Stel je eens voor hoe veel prachtige kansen bij prachtige vrouwen jij in nog kan gaan mislopen in je leven … Schrijf je dus nu in voor de workshop en zet de eerste stap op weg naar het krijgen van een vrouw die jij wilt!

De volgende Dating Tour komt er ook al weer snel aan. Wil jij mee naar Burning Man, het meest geweldige feest op aarde voor volwassen mensen? Het feest wat de community gedachte hoog in het vaandel heeft staan. Love en Peace is dan nog 7 dagen niet dood. En jij? Kies jij voor het leven? Fuck that shit, ga mee met ons op vakantie man. De meest geweldige vakantie van je leven. Als je dood gaat herinner je niet meer die nieuwe auto die toen zo geweldig was. Je herinnert je nog wel die keer dat je op Dating Tour ging.  Wij beloven het je!  Versiertips voor mannen

Meer over vrouwen versieren via whatsapp? Klik op de voorafgaande link.

You can leave a response, or trackback from your own site.