Versiertips: Hoe heb je seks met een vrouw als ze in jouw huis is?

Hoe heb je seks als ze bij jou thuis is?

Steeds vaker krijg ik dezelfde vragen om me heen. Ze hebben allemaal te maken met die laatste acties die je moet doen voordat je seks hebt met een vrouw. Hoe kun je alles weten over vrouwen versieren tot aan de slaapkamer toe en dan niet weten hoe je moet closen?

Ik kan me er ontzettend aan ergeren. Vooral als het een student is van mij en hij met mijn hulp de vrouw gepulled heeft. Je ziet aan alles hoe de vrouw reageert, dat ze hem wilt. En dan belt hij me de volgende dag op dat het niet gelukt is.

Daarom ga ik je in dit artikel versiertips geven die jou gaan helpen seks met haar te hebben.

 

hoe heb je seks bij je thuis

 

Ze is in je huis: en nu?

Je hebt een vrouw meegenomen van het uitgaan of van een date naar je huis. Hiervoor heb je natuurlijk mijn tips gebruikt over one-night-stands. Maar toch lukt het je niet om te closen.

Het eerste wat je doet als je een vrouw thuis hebt, is het voor haar comfortabel laten voelen. Ook voor jou trouwens. Je doet rustig aan en je vraagt haar of ze iets wilt drinken. Dan kun je iets te drinken pakken voor haar en jezelf. Een goede tip die ik gelijk heb voor je, is dat je de vrouw haar schoenen moet uit laten doen. Ikzelf doe me schoenen altijd uit in huis, en dan is het normaal als je vraagt of zij het ook doet. Dit maakt het makkelijk om haar op het bed te krijgen en om de rest van haar kleding uit te doen.

Nu zit je met haar op de bank. Het is belangrijk dat je haar nog steeds comfortabel laat voelen door het gesprek verder te voeren. Belangrijk is dat je niet te veel emotioneel meer gaat spiken. Hiermee bedoel ik dus dingen die je zegt om op haar emoties in te spelen. Dit is totaal niet meer nodig want ze is namelijk al in je huis. Je wilt juist een heel erg low-key gesprek voeren. Dingen die ik meestal zeg als een vrouw alleen met mij thuis is gekomen:

‘’Dus, van wat voor muziek hou je van? ‘’

‘’Waar ben je allemaal naar toe gereisd in je leven? ‘’

‘’Heb je nog broers of zusjes? ‘’

‘’Heb je een goede band met je ouders?’’

Kijk eens aan. Gewoon hele normale, saaie vragen zou je kunnen zeggen. Maar dit is goed, het geeft haar het gevoel dat je een normaal gesprek met haar kan blijven voeren. Het is namelijk heel normaal dat jij vrouwen zo naar huis neemt.

Hoe escaleer je het naar seks?

Vrouwen hebben ook wel door wat er gebeurt. Ze weten dat er seksuele aantrekkingskracht is tussen jullie twee. Alleen wilt zij zien hoe jij ermee omgaat. Ze wilt zien of die ‘klik’ er is. Als jij niets doet, gebeurt er waarschijnlijk ook niets. Dat is de stelregel. Je kunt ook leren om vrouwen achter jou aan te laten zitten. Dit doe je door hun vanaf het begin al te laten investeren.

Maar het is dus aan jou in deze. Waar je mee gaat beginnen is dat je langzamer gaat praten en haar meer aankijkt. Hiermee maak je het al een stuk seksueler. Dan doe je alsof je haar gaat zoenen, maar fluister je iets in haar oor.

De dingen die ik meestal in haar oor fluister op dit moment:

‘’Wat vind je lekkerder, aardbei of chocola? ‘’

‘’Wat is je lievelingskleur? ‘’

‘’Wat is het meest spontane wat je voor het laatst hebt gedaan? ‘’

‘’Hoe romantisch is het dat we dit gesprek aan het voeren zijn? ‘’

Kijk eens aan. Lekker emotioneel getinte zinnetjes verpakt in een logische constructie. Dit is geweldig voor haar. Belangrijk is dat je in deze fase haar aankijkt met zo een look van dat je weet dat je seks met haar gaat hebben. Zo een devil smile:

seks krijgen door je glimlach

 

Leiden en volhouden = seks met haar hebben

Dan laat je haar op een gegeven opstaan. Je zegt: Sta eens op. En je pakt haar bij de hand. Vervolgens neem je haar bij de hand, of til je haar op. Je leidt haar naar de slaapkamer en je duwt haar op het bed, of gooit haar op het bed.

Als ze niet meewilt, zeg dat je haar even je slaapkamer wilt laten zien. Of iets anders onboeiends wilt laten zien. Of zeg dat je gewoon op het bed wilt zitten om te praten. Het maakt niet uit wat voor excuus je gebruikt.

Zodra ze op het bed is, doe je de laatste fase weer op nieuw. Wanneer je met haar begint te zoenen kun je nu al die geilheid kwijt die je zo hebt opgebouwd.

Het is tijd om lekker aggressief geil te worden. Zorg dat je een stijve krijgt. Zodra je een stijve hebt, zeg dan:

 

 ‘’Wauw, moet je voelen wat er gebeurt met mij door jou aanrakingen’’

 

 Kijk eens aan, nu heb je een excuus om haar hand op jouw lul te leggen. Zeg dan:

 

‘’Pak hem beet met je hand, dat voelt zo goed ‘’

 

Kijk eens aan, nu pakt ze je stijve hark vast. Wat is dat lekker he.

Zorg ervoor dat je jouw kleding eerst uit doet. Je kunt beginnen met je T-shirt, omdat je het warm hebt. Daarna doe je haar shirt of jurk of whatever een beetje omhoog zodat je met jouw blote buik op haar blote buik ligt. Dat voelt voor haar ontzettend goed aan. En ze zal gelijk denken aan seks, want de enige keren dat ze dat heeft gedaan is wanneer ze seks had.

Vervolgens ga je haar bijvoorbeeld droogneuken, of vingeren. Als ze vingeren toelaat kun je zeggen dat je er beter bij kan met haar broek uit. Doe dan vervolgens haar broekje en slipje gelijk uit, dan kun je hem er insteken. Wel een condoom omdoen natuurlijk. Zeg haar dat je alleen het tipje erin gaat doen als ze hier weerstand begint te geven. Als ze zegt dat je het condoom niet om moet doen omdat je saai bent. Sla haar. Ha, nee joh grapje. Zeg haar dat ze haar mond moet houden en neuk haar dan hard als straf.

Als ze vingeren niet toelaat, kun je haar droogneuken. Zeg vervolgens na een tijdje dat haar broek pijn doet bij je pik. Dan kun je haar broek uit doen, zorg dat je haar slipje ook gelijk uit doet.

Als ze nog steeds weerstand geeft. Dan heeft ze het gevoel dat je haar een slet gaat vinden als ze toezegt.

Kijk haar recht in haar ogen en zeg dan dit:

Ik wil dat je weet dat ik je totaal niet beoordeel over het uiten van je seksuele vrijheid. Ik vind het juist prachtig om te zien dat je je zo seksueel durft te uiten. Er zijn namelijk heel veel andere mannen en vrouwen die je hierop zouden veroordelen. Misschien veroordeel je jezelf wel. Maar je moet weten dat ik niet zo iemand ben. Ik wilde je dit laten weten omdat ik je heel erg leuk vindt.  

Als ze dan nog steeds moeilijk doet, verkracht haar dan in haar slaap.

 

vrouw-slaapt

 

Ha, natuurlijk weer een grapje. Half dan.

Wat je nog wel kunt doen, is je zegt dat je dan maar gewoon gaat slapen en dat het geen probleem is. Je laat ook zien dat je het totaal niet ergt vindt. Je hebt namelijk toch al seks genoeg.

En dan de volgende ochtend begin je gewoon weer fysiek te escaleren. Als je geluk hebt, dan heb je hem al stijf en erin voordat ze herinnert dat ze eigenlijk weerstand had moeten geven 😉

Wil je nu echt goed worden met seks? Denk dan eens aan een seminar met sekscoach Alex May. 6 en 7 december is hij weer in Nederland. Kijk eens op de website van de Realmanconference.nl voor meer info.

 Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.