VROUWEN VERSIEREN OP VAKANTIE

VROUWEN VERSIEREN OP VAKANTIE: HOE VERSIER IK EEN VROUW OP VAKANTIE?

Het lijkt bij sommige mannen zo makkelijk te gaan.

En bij jou wil het vaak of zelfs nooit maar niet lukken: vrouwen versieren op vakantie. Jij hoort ook de vele verhalen over vluchtige vakantieliefdes. Vrouwen zouden op vakantie losser zijn, doordat ze geen sociale controle ervaren. Geen speld tussen te krijgen, allemaal waar.

Nou goed voorbeeld, doet goed volgen, niet waar?

Dus je plant een vakantie, en je gaat express gaat naar de plaatsen waarvan jij gehoord hebt “dat het daar gebeurt” (Sunny Beach, Sziget, Lloret de La Mar, Chersonissos, Kazantip enzovoorts). Je gaat natuurlijk met een stel vrienden (dan heb je wat aanspraak), en neemt vol goede moed een flink aantal condooms mee. Want ja, een goede voorbereiding is het halve werk. Hoe moet je vrouwen versieren? Dat is nauwelijks een vraag meer voor jou. Vol vertrouwen verwacht jij de antwoorden te hebben gevonden.

 

Ja, tot zover is het versieren van vrouwen op vakantie een makkie.

En als je er dan bent: dan zie je ook wel die mooie vrouwen op de boulevard, en in de clubs of op alle andere plaatsen. Wat zou je die vrouwen graag aanspreken.

Maar in plaats daarvan doe je niks,  en daardoor gunnen ze je vervolgens geen blik waardig. Ze lopen je straal bruinverbrand en sexy heupwiegend voorbij.

Hoe kan het nu dat jou dat iedere keer weer gebeurt? En je iedere keer weer met de mond vol tanden staat? Steeds weer weet je niet wat je moet doen?

En als er dan toch wat gebeurt, lijkt het wel meer geluk dan wijsheid. En vaker dan je lief is, verandert jouw beoogde vrouwenversiervakantie in een waar zuipfestijn. Je denkt “eerst wat moed indrinken”, en uiteindelijk sleep je bijna elke dag enigszins laveloos naar je appartement terug. Enige vakantieromantiek is daarbij al snel ver te zoeken. Natuurlijk het was heel gezellig met je maten. Je kijkt er vast met genoegen op terug. Toch die vakantieliefde, zou het net “af” maken. Of niet?

Zou je dat toch wel eens goed willen veranderen? En elk jaar neem je wel hetzelfde voor, en elk jaar verandert er wel weinig.

Tijd om de Dating Doctors aan het werk te zetten wellicht? Tijd om te leren hoe je vrouwen het beste kan versieren op vakantie?

Want de waarheid is dat je eigenlijk helemaal niet veel hoeft te veranderen om ook een vrouw te kunnen versieren op vakantie. Het verschil tussen jou en die andere mannen is dat zij wel die vrouw aanspreken. Ze stralen wel het zelfvertrouwen uit om indruk te maken bij de vrouw op vakantie. Vrouwen versieren op vakantie heeft naast lef, ook veel te maken met de manier waarop jij jezelf presenteert. Juist – jouw uitstraling op vakantie. Vrouwen en vakantieliefdes zullen je veel sneller opmerken als je zelf vertrouwen uit straalt. Wellicht versieren de vrouwen jou zelfs wel!

WAT MAAKT EEN MAN AANTREKKELIJK?

Een aantrekkelijke man is zelfverzekerd, rustig, heeft zijn leven op een rijtje en heeft eigenlijk geen vrouw of vakantieliefde nodig om gelukkig te zijn. Wanneer je dit hebt bereikt straal je dat ook uit. En hoe tegenstrijdig het ook mag klinken, vrouwen vinden dit aantrekkelijk. En het maakt niet uit dat je er wellicht nog niet bent. Op weg zijn er naar toe – casus quo de ambitie tot – telt ook!

Veel vrijgezelle mannen op vakantie willen wel een vakantieliefde. Er zijn dus kapers op de kusten van de vakantieparadijzen! Dus om die vakantieliefde aan te trekken moet je zeker niet uitstralen dat je wanhopig op zoek bent. Dat je 10 drankjes of meer tot je genomen hebt om meer zelfvertrouwen uit te stralen. Waarschijnlijk straal je meer een dronkemanslucht uit.

Dat soort mannen zijn er al te veel van. Vrouwen voelen zich juist onbewust aangetrokken tot mannen bij wie ze zich veilig en geliefd voelen. Een man die niet zeker over zichzelf is zal juist meer drank drinken. Een man die zijn zaakjes niet op orde heeft, zal hier redenen voor hebben. De vakantie is meer een vlucht uit, dan het rustig kunnen genieten van.

Hij zal een vrouw niet de zaken kunnen aanbieden waarna ze op zoek is. Ook al zijn het maar kleine signalen. Signalen die niet eens waar hoeven te zijn. Vrouwen pikken het toch wel op. En vrouwen pikken het ook op vakantie op. Waardoor jij die vrouwen op vakantie niet oppikt! En dan is voor jou de deur weer dicht! Weer geen vakantieliefde die binnen is kunnen komen. En jij hebt die deur zelf dichtgedaan! Om moe en wanhopig van te worden. Het lijkt alsof je telkens in een kringetje rond blijft draaien. Je zou eigenlijk een schop onder je kont nodig hebben, waardoor je uit dat kringetje belandt. Zodat je de zaken weer helder ziet. Zodat je jouw mogelijkheden weer ziet. Zodat je weer beseft waar jouw aantrekkingskracht ligt bij de vrouwen.

GEEF JE ZELFVERTROUWEN EEN BOOST!

Tegenwoordig is de wereld er bijna op gericht om ons onzeker te maken. Van kinds af aan wordt ons geleerd om de beste en de mooiste te zijn. Daarom zijn we steeds op zoek naar de goedkeuring van anderen. Dit maakt ons ondergeschikt aan anderen en is er de oorzaak van dat we onzeker worden. Het is een vicieuze cirkel waar je haast automatisch in terecht komt.

Onze onzekerheid in het bijzijn van vrouwen wordt nog eens vergroot, omdat de druk om te presteren en de concurrentie groot is. Hierdoor heb je minder succes bij het versieren van vrouwen op vakantie, wat weer nog meer onzeker maakt.

Tijd om hier een stokje voor te steken. Wanneer jij zelfverzekerdheid uitstraalt zullen vrouwen je sneller interessant vinden. Dit betekent succes bij het versieren van vrouwen op vakantie…en dat maakt je weer zelfverzekerder. Je volgende versierpoging op vakantie heeft weer meer kans op succes en ga zo maar door. Je ziet het al: Het is tijd om jouw zelfvertrouwen een boost te geven! Het is een ander kringetje geworden. Een kringetje waarbij jij jezelf steeds gelukkiger gaat voelen. En het leuke is…de mensen om je heen maak je daarbij ook een stuk gelukkiger. Iedereen wint!

MAN ZOEKT VROUW OP VAKANTIE, VROUW ZOEKT MAN OP VAKANTIE!

Voel je druk als je een vrouw wilt aanspreken wanneer je haar leuk vind? Hou altijd in gedachte dat ook vrouwen op zoek zijn naar een man, en ook een relatie en seks willen. Vrouwen vinden de aandacht van mannen leuk. Ben dus niet bang om een blauwtje te lopen. Dat zal je vast wel een keer gebeuren, maar bedenk dan dat het niet aan jou ligt. Misschien heeft de vrouw al een vriend thuis zitten of heeft ze zelf te diep in haar glaasje gekeken. Ze is tenslotte op vakantie, niet waar? Laat je er in ieder geval niet door ontmoedigen!

OVER VROUWEN VERSIEREN OP VAKANTIE BIJ DE DATING TOUR

Wil jij alles leren over hoe je vrouwen moet versieren op vakantie? Op Dating Tour leren de Dating Doctors jou het versieren van vrouwen op vakantie. Vroeger hadden we zelf ook problemen bij het versieren van vrouwen op vakantie. Sterker nog, bij ons lukte het ook al helemaal niet. Dit in tegenstelling tot sommige van mijn vrienden die elk met hun eigen techniek de ene vrouw naar de andere wisten te versieren op vakantie.

Op een gegeven moment had ik er genoeg van en heb ik de knop omgezet. Ik heb mijn vrienden geobserveerd, heb veel gelezen en natuurlijk enorm veel uitgeprobeerd. Je wil niet weten hoeveel blauwtjes ik heb opgelopen. Uiteindelijk ben ik er achter gekomen hoe je succesvol vrouwen kunt versieren op vakantie. Inmiddels is vrouwen versieren voor mij een koud kunstje geworden en weet ik precies wat ik moet doen om het hart van iedere vrouw te doen smelten. Ik ben zelfs zo goed dat ik er zeker van ben dat ik het ook jou kan leren. En dat geldt voor alle Dating Doctors. Niet voor niks hebben wij al honderden mannen geholpen en worden de Dating Doctors regelmatig als expert ingeschakeld door radio & televisie televisie programma’s. Tijdschriften als Viva, Linda, en ook Penthouse & Cosmopolitan wisten ons al te vinden voor advies. Ben jij de volgende?

TIPS EN CURSUS VROUWEN VERSIEREN OP VAKANTIE!

Een van de belangrijke tips is dat zeker in dat soort versierparadijzen als bijv. Sunny Beach, je zo fysiek mogelijk dient te worden. Meer dan 1,5 minuut praten duurt eigenlijk al te lang. Je dient snel en beslist te zijn. Wij leren je hoe je op eenvoudige wijze zeer snel fysiek kan gaan escaleren met de vrouwen van jouw keuze. Het is eigenlijk simpel. Je moet het even weten. Je dient de klik even in je hoofd te maken voor het versieren van vrouwen op vakantie. Vakantieliefdes zijn dan al snel niet meer op 1 hand te tellen. Het is ook geen kwestie van geluk meer. Je weet wat je moet doen. Wij vertellen jou een eenvoudig stappenplan. Voer dat uit, en je plant je eigen succes met het versieren van vrouwen op vakantie.

En we zien vaak dat om die klik in je hoofd te maken, we ook aan het werk dienen te gaan met jouw zelfbeeld. Gelukkig zijn we naast professionele vrouwenversierders, ook opgeleid en ervaren als NLP-coach, en hypnotherapeut. En daarbij houdt jij de volledige controle! Want jij gaat het doen, wij helpen je er alleen bij om in te zien dat je het al kan. Dan doet we met al onze beschikbare middelen en de middelen die jou ter beschikking staan – om jou die leuke vrouwen op vakantie te laten versieren. Het leuke van een Dating Tour is dat we echt continu bezig zijn. Je krijgt dus niet de kans om het weer te laten versloffen. We herhalen, en herhalen tot het onderdeel is geworden van wie jij bent. De Dating Doctors Drillen je op Dating Tour! En nogmaals dat doen we aan de hand van jouw eigen wensen vooraf. Komen er dan later smoesjes, don’t worry. Die hebben we allemaal al gehoord.

Ook jij kunt ons inschakelen als leermeesters om vrouwen te versieren op vakantie. Dit kun je doen door nu een Dating Tour te boeken. Op www.datingtour.nl kun je gelijk ook een aantal filmpjes zien van eerdere Dating Tours. Zo zie je ook voorbeelden van live situaties bij het contact leggen met vrouwen op vakantie.

De Dating Tour is een cursus die in zijn geheel gericht is op het versieren van vrouwen op vakantie, in combinatie met de beste begeleiding voor jou. En deze Dating Tour is ook gewoon te gebruiken thuis. Dus als je thuis komt, versier je ook weer de vrouwen die jij zo leuk vindt. De vrouwen die jij vroeger nooit durfde aan te spreken. Vele mannen die je reeds zijn voorgegaan versieren inmiddels met veel gemak de mooiste vrouwen op vakantie. En dat doen ze nog steeds. Waarom zouden ze namelijk alleen op vakantie vrouwen versieren?

Wil jij deze unieke kans ook? Geef je dan zo snel mogelijk op en start een nieuw leven vol vrouwen versieren! Op vakantie, thuis en overal waar jij de leuke vrouwen tegenkomt. Het is zo’n uitgebreide cursus dat je terugkomt als een nieuwe man. Vaak zien we ook dat de mannen promotie krijgen, of veranderen van baan, of meer geld gaan verdienen. De Dating Tour laat je niet alleen de horizon op zee zien, het verbreedt ook je eigen horizon. Je gaat inzien dat je veel meer kan dan je ooit voor mogelijk had gehouden? Het werkt dus op alle terreinen door. Daarom ga zeker mee, want het is dus niet alleen vrouwen versieren op vakantie!

Je kunt gelijk boeken op www.datingtour.nl als er al zo’n leuke singlereis voor mannen op stapel staat. Kijk even of die er al is.

P.S. als je eigenaar bent van een winstgevend bedrijf zijn er interessante fiscale bespaarmogelijkheden om op vakantie te gaan en vrouwen te versieren! Vraag ons ernaar via info@datingdoctors.nl of laat een berichtje achter via onze contactpagina en zorg dat je volgende vakantie een echte vrouwen versieren vakantie wordt!

Meer weten over vrouwen versieren op vakantie. Klik op de voorafgaande link.


You can leave a response, or trackback from your own site.
nummer 1 in mooie vrouwen versieren says:

Ook leuk is om een filmpje te plaatsen over vrouwen versieren op vakantie. Beelden over vrouwen versieren op vakantie zeggen toch uiteindelijk meer dan woorden…

http://www.youtube.com/watch?v=KS9Dtv1BCDk&feature=youtu.be

Wie weet zien we jou nog eens….